BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 
« Föregående inlägg Plötsligt händer det Det börjar närma sig... Nästa inlägg »

20160723 | 0 kommentarer | Gå till bloggen

Simma ryggsim i förändringen

Av KATARINA GRAHN

Tror du att det är saker i livet som du kan kontrollera? Händelser, skeenden, personer? Jag möts gång på gång av insikten att det bara är en illusion. Så mycket pågår som vi inte känner till. Så mycket större är livet.

En vän sa till mig en gång för många år sen: "Det enda man kan vara säker på är att man inte kan vara säker." Det är väldigt sant. Det enda som är bestående är förändringen. 

Kanske börjar jag lära mig att det bästa sättet att hantera förändringen är att vara här och nu. Här och nu är det enda som gäller. Här och nu skapar du din framtid. Här och nu blir förändringen naturlig, ofarlig och självklar.

Njut av nuet! Låt dig föras framåt på Livets flod. Släpp taget och simma ryggsim i dina egna processer. Jag lovar att allt blir mycket roligare då.


All min kärlek.

Kategoriserat som

Esoteriskt | Personlig utveckling | Relationer

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg

Lämna kommentar

För att kommentera måste man vara medlem och inloggad

Om Bloggen

Att trampa ny mark

Efter att jag gick in i väggen i augusti 2013 förändrades hela mitt liv, hur jag ser på mig själv och världen. I många år hade jag levt i konstant stress och sjuklig oro. Min yrkesbakgrund är gymnasielärare och rektor. När jag till slut blev utmattad kunde jag inte annat än att släppa taget och istället för katastrof öppnade sig en ny verklighet av kärlek, trygghet och frihet. Jag skriver om mina upplevelser, delvis i bokprojekt och delvis här på bloggen. www.lenakatarina.se/
atttrampanymark