BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 
Twinflames

Twinflames (tvillingflammor) är två själslågor som brinner starkt, var och en för sig, men som när de förenas blir till en enda själslåga som brinner än klarare. Vi får följa Eva och Enyas magiska kärleksrelation på vindlande vägar genom diverse dimensioner djupt in i själen och högt upp över stjärnorna.
Deras Multiversum* befolkas av guider, änglar, planetmedvetanden och bergens andar som talar till dem. Allt är på en gång mycket mystiskt och väldigt enkelt.
”I tider av stor förändring kommer Medvetna Twinflames att mötas, för att tillsammans bringa Helhetens ljus till de system som behöver lysas upp i medvetenhet och kärlek” berättar en av deras många guider.
Twinflames är en passionerad kärlekshistoria som är omgärdad av motgångar som huvudpersonerna måste ta sig igenom för att uppfylla ett högre syfte: jordens helande och återbördandet av Gudinnekraften!
Båda hade levt ensamma en längre tid och tyckt om det. Ingen av dem letade efter någon att dela sitt liv med och ingen av dem kunde någonsin ana att en sådan kärlek fanns. De möts därför i förundran över den ovillkorliga kärlek som bara Är.
Eva och Enya tar oss med på en storslagen resa genom tid och rum och låter oss bevittna en kärlek som är så innerlig, djup, evig och sann att chakran exploderar och ljusblixtar skjuter i höjden när deras själar smälter samman till en. De är Twinflames och samma själ i två kroppar.
I det yttre lever och verkar de tillsammans i Uppsala, på Gran Canaria och på Kreta men även i Multiversum* och det som händer i det inre när de berör varandra både fysiskt och energimässigt är oförklarligt magiskt.
I en lika innerlig som passionerad kärlek, ofta i kamp mot fysiska krafter och med starka negativa känslor, för de med sig läsaren in i en esoterisk värld som inte har några hemligheter för dem. Båda är mediala innan de träffas men deras förmågor höjs radikalt i mötet med tvillingflamman.
Vad är skillnaden mellan en tvillingflamma och en tvillingsjäl eller själsfrände?

Twinflame / tvillingflamma: Två aspekter av samma själ (den feminina och den maskulina ) som förenas för att återföra helhetens ljus till sig själva och allt omkring dem. Deras gemensamma energi är större än deras individuella energier. Det är sällsynt att man inkarneras samtidigt . Oftast är din Twinflame istället någon som guidar dig andligen i detta liv från andra sidan.

Själsfrände: En själ som är född ur samma grupp som du. Själsfränder tillhör vår själsfamilj och vi delar många liv och upplevelser med dem i olika typer av förhållanden: bästa vänner, barn, föräldrar, syskon, kärlekspar eller rent av fiender, offer eller plågoandar.

Tvillingsjäl: En själ som vibrerar på nästan samma frekvens som du gör. En tvillingsjäl får oss att växa genom att vi vågar vara oss själva. De har ofta en liknande bakgrund och en liknande uppfattning om världen och förstår varandra mycket väl. Tvillingsjälar bär oftast samma själsaspekt (feminin eller maskulin).
I boken varvas dessa Twinflames kärlekshistoria med budskap från många olika guider. Av dem får de detaljerade anvisningar om hur de ska gå tillväga för att höja sin egen helhetsenergi så att den förankras i världen som är i behov av en så stor förändring.
Deras första tid tillsammans är ett uppvaknande av deras innerliga kärlek och starka passion men därefter uppstår en kamp för att integrera den information de får från olika guider och också en nästan paralyserande rädsla för att behöva gå igenom alla olika inkarnationer för att rensa ut sådant som de inte längre behöver eller kan ha med sig när de ska hela jorden och återbörda den heliga Gudinnekraften. Tack vare den djupa kärlek som förenar Twinflames klarar de ändå av varje utmaning.
Att läsa boken är som att stiga in i en drömvärld eller en fantastisk fantasy-film. Det må vara platser på jorden, energier i andra dimensioner eller deras älskog - alla beskrivningar är så tydliga både i känsla och bild att det ibland känns som på gränsen till voyeurism .
Eva blir utnämnd till Frekvensmästare av ett högre medvetande som meddelar att ju större medvetenhet vi har om vårt gudomliga ursprung, desto mer ljus drar vi ner till jorden för att höja de kollektiva frekvenserna. Detta är något som alla ljusarbetare på jorden gör men Frekvensmästare arbetar med frekvenser på ett sätt som vida överstiger andra ljusarbetares förmåga.
Även Enya får ett specialuppdrag som Gudomligt Språkrör. Med hjälp av sin Härvaro och unika, telepatiska kontakt med alltings essens, kan hon förmedla högfrekventa budskap som lyfter läsaren till högre frekvenser och medvetandetillstånd.
Boken Twinflames, med sin gudomliga kärlekshistoria och sina undersköna bilder är ett sådant högfrekvent budskap. Författarinnorna menar att vi alla påverkas av deras kärleksmagi. En transformationsprocess sätts igång i oss när vi läser orden de skrivit och tittar på bilderna och därför kan ingen som läser Twinflames lägga den ifrån sig oberörd.
Evas och Enyas gemensamma ljusarbete går ut på att i nära samband med Uppstigna Mästare, Guider, Änglar, Naturväsen och Urkällan själv påverka knytpunkter i både detta och andra universum som håller tillbaka både deras egen och andras uppstigning i andra dimensioner.


Bokfakta
ISBN: 9789188097439 | Best.nr: 121073 | Språk: Svenska | Mediatyp: Bok | Genre: Medium | Omfång: 256 sidor | Bandtyp: Inbunden | Utgivningsdatum: 2017-01-09 | Författare: Eva & Enya Twinflame

» Tipsa