BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 

Tack för mig!

  

 

Så många underbara möten jag har fått ta del av under mina år på förlaget. Jag har fått läsa högt tillsammans med desmond Tutu ur hans Bibel. Jag har fått träffa dalai lama och lyssna på hans visdom och uppleva hans ödmjukhet. Jag har fått min framtid spådd av flera av våra mest kända svenska och utländska medium som Benny rosenqvist, lena ranehag, carmen harra, Betty Shine och många fler. Jag har träffat schamaner, drömtolkare, healers och alla har de lärt mig något nytt om mig själv och alternativa sätt att se på livet.

  Jag är otroligt tacksam för den gåva jag fått av alla spännande författare jag mött och böcker jag läst. Jag hoppas att dessa böcker gett er läsare mod och styrka att förändra era liv åt det håll ni önskat.

   Jag vill därför tacka alla er som är medlemmar i klubben och som gjort det möjligt för mig att ha ett sådant berikande arbete under så många år.

Det har tagit tid, men nu är det dags – nu ska jag leva min dröm. Jag ska ägna mig åt att skapa mina skulpturer på heltid. det är en ny och spännande framtid som jag nu öppnar dörren till och jag gör det med stor glädje och tacksamhet över allt jag redan fått.

 

Följ ditt hjärta!

     

    

Agneta Gynning, förläggare/redaktionschef fakta