BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 

Ett nytt spännande år!

 Kära medlemmar,

Jag har sedan unga år varit väldigt mån om att må bra. Och jag har alltid jobbat aktivt för att må lite bättre än jag redan gör, för vem är jag att tro att det inte skulle gå! Så jag har i perioder sett till att äta bra, träna riktigt och så vidare. Ganska långt senare i livet kom den viktigaste biten – det inre välmåendet.

 

Idag förstår jag innebörden av holistisk hälsa. Det handlar inte om att enbart fokusera på att äta rätt eller ta itu med sina hjärnspöken för allting hänger ihop. Och kan vi ta hand om hela oss på ett kärleksfullt sätt – då kanske vi kan nå den där inre kärleken som Twinflames pratar om. Enya, en av författarna, pratar om ett ”inre bröllop” – det med sig själv. Det är väl fint! Jag är helt övertygad om att det går.

 

Twinflames historia är spektakulär och fascinerande och ger en väldigt vacker bild av något oändligt stort som finns inom allas vårt räckhåll. Det gäller bara att tro och jobba på det.

 

Det här numret har just ett holistiskt perspektiv på välmående. Det finns massor av boknyheter i vår favoritgenre för att jobba med både den inre och yttre hälsan. Huvudboken Twinflames för oss in på rätt stig och visar vad vi kan uppnå. Under vägen kan vi måla oss harmoniska med ett fint pluserbjudande.

 

Samtidigt så här direkt efter jul och extra goda helger är vi många som vill tillbaka in i våra mat- och träningsrutiner, så det finns rikligt med inspiration till det också. Kanske är det dags att hitta nya rutiner? Boken Livsviktigt! Är en splitter ny bok som vi kan erbjuda till pluspris just nu. Här kanske du hittar just de argument du behöver för att sätta dig och din hälsa i fokus och få ett långt och friskt liv. Med rätt motivation och snällhet mot sig själv kan man komma långt!

 

Vi ser med glädje och spänning fram emot ett nytt och glatt år tillsammans med alla våra härliga medlemmar!

 

Glada hälsningar,

Alexandra Jerselius