BLI MEDLEM

Bli medlem idag och få flera fina premier!

Bli medlem

Summa: 0 kr 

Om LivsEnergi

 

Söker du LivsEnergi har du kommit rätt!


 


Många av oss har lärt att den etablerade vetenskapen inte lyckas ge tillfredsställande svar på hur vi uppnår ökad hälsa, harmoni, helhet och insikt. Kanske är du en av dessa sökare eftersom du funnit oss. Eller så är du redan insatt i mind-body-spirit-världen och vet att bokklubben LivsEnergi är en rik källa till personlig och andlig utveckling! 

 

Området mind-body-spirit är så stort och innehållsrikt att det faktiskt kan vara svårt att orientera sig. Som Sveriges största bokklubb inom genren tar vi därför vårt ansvar och hjälper dig välja de titlar och produkter du har bäst glädje av ur klubbens stora sortiment.

 

Följ med på en liten rundtur genom klubben. På slutet får du ett mycket bra välkomsterbjudande om du väljer att bli medlem idag. 

 

Varmt välkommen!

 

Våra böcker

  

 

 

 

 

 

 

Personlighetsutveckling, livsåskådning, drömtydning, hälsomat, healing och numerologi är bara ett litet urval ämnesområden. Samtliga böcker får en utförlig och intressant presentation.

 

Visa människor tänker på andra och hjälper dem så gott de kan, och resultatet blir lycka. Kärlek och medkänsla gör både dig själv och andra gott. Genom din vänlighet mot andra öppnas ditt sinne och ditt hjärta för friden. Detta är fredspristagaren Dalai Lamas enkla religion. Det behövs inga tempel. Det behövs ingen komplicerad filosofi. Ditt eget sinne, ditt eget hjärta är templet; din filosofi enkel vänlighet.

 

 

 

Bara de bästa författarna

 

 

 

Genom LivsEnergi får du tillgång till de allra bästa författarna inom mind-body-spirit. Mediet Benny Rosenqvist är säkert bekant för dig, kanske också Byron Katie som lär våra läsare betrakta världen med nya ögon. Dalai Lama behöver däremot knappast någon närmare presentation. Gemensamt för klubbens många författare är ett starkt engagemang och viljan att hjälpa dig utvecklas som person.

 

 

 

Musik och multimedia

 

 

 

Klubbens digitala sortiment bjuder ger dig ett rikt och varierat urval med avslappnande musik och änglakörer, men även grundläggande kurser i yoga, guidade meditationsövningar och avslappningsträning.

 

Medlemstidningen LivsEnergi

 

Ungefär en gång i månaden får du klubbens medlemstidning som bjuder på en fyllig presentation av månadens bok, erfarna råd för ett lyckligt och harmoniskt liv, tävlingar, specialerbjudanden och ett rikt urval av extra produkter!

 

 

Seminarier och författarträffar

Möt författare, medier och healers i verkliga livet! Klubben anordnar regelbundet möten med tongivande personer inom mind-body-spirit på olika platser i landet. Dessa erbjudanden gäller exklusivt för medlemmar i LivsEnergi!

 

Tävlingar

 

Som medlem i LivsEnergi får du regelbundet möjlighet att delta i enkla och roliga tävlingar. Bland vinsterna hittar du hälsokryssningar, privata möten med healers och medier, biljetter till författarmöten, kurser och mycket annat!

 

EnergiShopen

EnergiShopen är ett fast inslag i varje medlemstidning. Här kan du köpa hälsopreparat, bhutansk rökelse, magnetterapeutiska smycken och mycket annat ur ett kvalitetssortiment som ständigt växer och varierar.

 

Bli medlem här!