ÄNGLARNAS KRAFT

Be om hjälp och du får svar

Av Kyle Gray
Inbunden

Andligt växande handlar om att skapa himmelriket på jorden, om att skapa lycka, gemenskap, samhörighet, trygghet och kärlek. Änglarna kan hjälpa oss med det. De vill hjälpa oss. För att få hjälp behöver vi be om den och Kyle Gray, änglaexperten från Storbritannien, har svaret på hur vi på det mest effektiva sättet kan få gehör.

”Vart vi än är så är en del av himlen också där.”

Klubbpris: 239:-
Ord. ca pris: 330:-
Du spar: 91:
Beställningsnummer: 121407

Sista datum för avbeställning: 4 juni, 2017

SpråkSvenska
MedietypBok
Releasedatum2017-05-17
OriginaltitelAngel Prayers
Antal sidor256
ISBN9789176178942

Andra böcker av Kyle Gray

Så får du svar av änglarna

Har du någonsin bett om hjälp och åkallat Gud eller änglar? Om du redan fått svar vet du vilken tröst och tillförsikt kontakten kan ge. Om du inte fått dina böner besvarade kan Kyle Grays bok Änglarnas kraft vara ljuset i mörkret. Kyle Gray klargör hur man använder bekräftande böner för att positiv respons i besvärliga eller förtvivlade situationer ska vara i fokus, snarare än att man ber om att ändra något som verkar vara negativt.

I boken kan du läsa om:
* kraften i att be om hjälp, och Kyle berättar om sina egna personliga erfarenheter och beskriver igenkännande sina klienters upplevelser,
* de andliga lagar som formar vårt liv och hur våra intentioner och det vi tänker och säger påverkar det,
* hur man åkallar och får kontakt med änglar och ärkeänglar, samt om nådens välsignelse,
* Kyle Gray förklarar hur änglarikets hierarki är uppbyggd och visar vilken skyddsängel, ärkeängel eller serafimer vi kan be att få kontakt med i olika ärenden.

Boken avslutas med en samling finstämda böner för vardagligt bruk, följt av en A-Ö förteckning med böner för alla livets stora händelser.

Änglar finns alltid vid vår sida

Änglarna kan hjälpa oss att att finna vår inre styrka och andlighet – att skapa samhörighet, trygghet och kärlek. De vill hjälpa oss. För att få hjälp behöver vi be om den och Kyle Gray har svaret på hur vi på det mest effektiva sättet kan få gehör. Så här beskriver han vad en bön är: ”En bön kan definieras som ’en uppriktig önskan om hjälp eller ett uttryck av tacksamhet riktad till Gud eller en högre makt’. Det är den stund då vi ropar på hjälp, vill ändra på något, behöver ett svar eller till och med ett mirakel. Det är när vi bjuder in hjälp från en kraft som är större än oss själva eller förstår att den kraften finns inom oss.” Detta är vad Änglarnas kraft handlar om.
Kyle kallar bönen för en metafysisk medicin. En medicin som vi kan låta änglarna och de andliga sfärerna förse oss med. En medicin som också skapar ödmjukhet i våra sinnen.

Änglar finns alltid vid vår sida. Vår skyddsängel har varit med oss från den dag vi föddes och kommer att vara med oss till den dag vi lämnar det här livet. Denna gudomliga varelse ser på oss med den villkorslösa kärlekens blick. Utan fördömande eller förväntningar ser den bara möjligheter att skapa ett fullödigt liv. För änglarna är speglingar av gudomlig kärlek. De följer bara en lag: kärlekens, och önskar att vi ska finna frid och lycka. De hjälper oss, men bara när vi låter dem göra det.
De flesta av oss försöker hitta alla svar på egen hand, men när vi släpper in änglarna i livet låter vi dem bära våra bördor och kärleksfullt leda oss dit vi känner oss trygga.
Det är många som inte vill eller vågar be om hjälp eller kanske tror att deras problem är för futtiga att bekymra änglarna med. Men författaren betonar att vi ska komma ihåg att människors lycka inte på något sätt är futtig och inte heller ”oandlig”. Änglarna vill hjälpa oss och ingenting är för litet eller för stort. Tillsammans kan vi skapa himmelriket på jorden.

Änglarna väntar tills vi ber om hjälp
För den som inte tidigare har haft kontakt med änglar är det bra att veta att det finns olika sätt att kommunicera med dem. I boken berättar Kyle att han talar med änglarna som en kraft och det fungerar alldeles utmärkt att använda det generella ordet ”änglar” när man åkallar dem.
Det finns nämligen en ängel för nästan allt man kan tänka sig och den som är bäst lämpad för ens situation kommer för att hjälpa till. Man kan också tilltala sin skyddsängel.
Kom ihåg att änglarna inte kan hjälpa till om vi inte ber dem om det. Anledningen till det är att vi måste lära oss att be om hjälp och att det finns så mycket mer i livet än vad vi kan se. Så många av oss lever oberoende av andra, styrda av vår egen vilja, men när vi ber öppnar vi oss för den gudomliga viljan och låter den stödja oss.

Vill du köpa fler exemplar?
Du kan beställa flera exemplar till klubbpris genom att välja att lägga till produkten nedan i varukorgen. Dessa beställningar adderas till din befintliga beställning av perioden bok.

Änglarnas hierarki
Som sagt finns det olika sorters änglar. Och de befinner sig i tre olika dimensioner. Ordningen eller hierarkin i änglariket liknar den i affärsvärlden och olika änglar hjälper oss och vår jord på olika sätt.
De flesta människor har hört talas om ärkeänglar. Man skulle kunna säga att dessa imponerande varelser fungerar som ledare för alla änglar, de samarbetar med skyddsänglarna och har tillsyn över deras projekt och uppgifter. Vem som helst kan åkalla dem när som helst och de har förmågan att vara överallt samtidigt, för likt alla änglar är de flerdimensionella. Det finns tusentals ärkeänglar, men vissa är mer välkända än andra.
Fredsänglarna, som idag är mer behövda än någonsin tidigare, är en samling änglar som sysslar med att skapa fred och frid i världen. När naturkatastrofer händer eller krig bryter ut finns de där och arbetar outtröttligt för att trösta dem som sörjer, är skadade, övergivna eller sårade.
Närhelst Kyle ser på nyheter eller hör om en katastrof eller kris i världen ber han fredsänglarna att hjälpa till. Det som är så fantastiskt med böner om fred är att vi genom samverkan får ännu större verkan, våra böner bidrar verkligen till fred och frid, skriver han.

Problemlösande skyddsänglar
Utöver ärkeänglarna är det skyddsänglarna som står oss närmast. Vi har alla vår egen personliga skyddsängel, men kan samtidigt kommunicera med dem alla som grupp. En av de bästa egenskaperna hos skyddsänglarna är att vi också kan tala med andra människors skyddsänglar. Vi kan be om hjälp när osämja kommer upp eller en besvärlig situation uppstår.
Prova själv nästa gång du hamnar i en diskussion med någon eller i en situation som gör dig upprörd eller helt enkelt bara är problematisk: tilltala den andra personens skyddsängel, tacka ängeln för att den kommer med lugn och sans till situationen och verkar för allas bästa.

ENDAST KÄRLEK

Kyle Gray:

De flesta människor har svårt för att be om hjälp, istället förväntas de vara självständiga och självförsörjande. Vi är förbannade av perfektionism ;). Att acceptera och ta emot hjälp är en av de största utmaningarna inom andligheten.