0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

I samarbete med tidningen Hälsa erbjuder vi en alldeles ny och unik webbkurs i medveten andning som du kan använda på datorn, läsplattan och i mobilen.

Du andas hela livet. Varje dygn tar du 20 000 andetag helt av dig själv. Men när la du senast märke till hur du andas? Andningen är inte bara en förutsättning för liv utan också ett verktyg för att påverka din hälsa. Genom att andas medvetet kan du sänka blodtrycket, lindra smärta och ångest, påverka hjärtrytmen och för barn kan andningen till och med påverka hur tänderna växer. Din andning kan både spara energi och öka kroppens må bra-hormon. Men det är först när du blir medveten om din andning som du kan använda den för att må bättre.

I den här webkursen får du möta olika experter och lära dig olika övningar som på bara några minuter har direkt inverkan på din andning. Vi har samlat några av de främsta experterna i ämnet som i intervjuer och praktiska övningar tar dig genom teorierna bakom medveten andning, berättar om sina erfarenheter och visar hur just du kan använda andningen för att uppnå förändring i vardagen.

Kursen är till för dig som vill veta mer om andningens inverkan på kroppen och hur du kan må bättre i vardagen genom att andas mer medvetet. Den innehåller allt du behöver veta och guidar dig via text och videofilmer till en bättre andning. Du kan komma åt kursen via din dator, läsplatta eller mobil och du kan ta med dig tipsen och övningarna vart du än går; i hemmet, på vägen till jobbet eller på fikarasten.

Ordinarie pris är 249 kr, men som medlem i Livsenergi får du 20% rabatt, och betalar endast 199 kr!

Klicka här för att anmäla dig!