0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

KOM I FAS MED MÅNEN OCH SKAPA LIVET DU DRÖMMER OM

Klicka på boken för läsprov!

Av Yasmin Boland
Inbunden

Visste du att månen påverkar vår hälsa, vårt humör, våra relationer och vårt arbete? Genom att förstå de olika faserna i månens cykel kan vi använda dem till vår fördel i livet. I boken Månologi avslöjar Yasmin Boland hur vi bäst gör för att leva i fas med månen och vilka positiva effekter det kan ge.

Klubbpris: 239:-
Ord. ca pris: 330:-
Du spar: 91:-
Beställningsnummer: 122006

 

Språk Svenska
Medietyp Bok
Releasedatum 2017-12-27
Originaltitel  Moonology
Antal sidor 268
ISBN

9789188633088

YASMIN

Yasmin Boland

“Jag älskar Sverige och hela den svenska grejen”

Månen har i alla tider förknippats med såväl häxor och kusliga brott som med romantik och önskningar som magiskt går i uppfyllelse om man tillber eller niger för henne. Det spöklika, bleka skenet från en fullmåne liksom den ljuva, silvriga månskäran som speglar sig i sjön väcker starka känslor i oss.

Författaren, journalisten och astrologen Yasmin Boland bekräftar att just förmågan att påverka våra känslor är månens specifika kännetecken! Att arbeta med månens energier superladdar dessutom våra önskningar och drömmar, menar hon. ”Knepet är att bestämma önskemål och intentioner i harmoni med månens cykler”.

Under nymånen är det ypperligt att sända ut våra önskningar till universum och vid fullmånen gör vi oss av med oönskat bagage samt strävar efter förlåtelse och tacksamhet för att leva i samklang med universum.

”Månen kan fungera som en fantastiskt enkel kosmisk timer för att hjälpa dig skapa ditt drömliv”
säger Yasmin Boland som har skrivit Månologi för att hjälpa oss att bli kraftfulla månmanifesterare!

ÄR DU I FAS MED MÅNEN?

Sedan 25 000 år tillbaka har människan tillbett månen och använt sig av hennes kraft. Hon reglerar ebb och flod, liksom (enligt astrologerna och de som tror på universums ständiga påverkan och interaktion) känslor och händelser i livet. Månologi är läran om hur man använder sig av månens olika faser för att planera och förutsäga livet. Att integrera denna kunskap i ditt liv kan ta dina drömmar och ambitioner till nya, oanade höjder. Månen kretsar kring jorden och jorden runt solen. När solen befinner sig mitt emot månen är det fullmåne och den är rund och helt upplyst. När det är nymåne befinner sig solen bakom jorden och månen är mörk och osynlig för våra ögon. Mellan nymånefasen och fullmånefasen ökar månens energi kraftigt tills den når klimax under själva fullmånen. De månar om befinner sig däremellan kallas tilltagande. Mellan fullmånefasen och nymånefasen minskar månens energi och månarna emellan kallas för avtagande.

Månen har åtta distinkta faser och olika stark energi i varje fas. Nymånen och fullmånen är månvarvets höjdpunkter. Yasmin Boland beskriver kunnigt hur de 12 olika astrologiska tecknen verkar i varje månfas och hur det påverkar oss. När vi vet var månen befinner sig i sin cykel kan vi nämligen använda oss av månens energi för att bli medvetna om vilka aktiviteter som är bäst att utföra (eller inte) just då och vilka områden i livet som är bäst att utforska vid just den tidpunkten.

Bokens upplägg i fyra tydliga delar ger en struktur som gör det lätt att hitta den information man är ute efter för stunden. Del I är både en introduktion till månen och en översikt över de åtta viktigaste månfaserna. Del II handlar om nymånen, den vi kan önska inför och få det vi önskar att manifesteras! Här får vi också lära oss om hur kontakten med ärkeänglar och gudinnor liksom stärkandet av våra chakran samt användningen av eteriska oljor kan bidra till att skapa, planera och förutsäga livet med hjälp av nymånen. Del III fokuserar på fullmånen som vittnar om livets förhöjda känslor och bjuder på tillfällen att befria sig från negativitet. Del IV handlar om månens energi varje dag och hur du kan använda den. Du lär dig också att göra en egen månkalender för att jobba med dig själv praktiskt varje månad.

Nymånemanifestation och fullmånehybris
Under nymånen sår du fröna till dina framtidsdrömmar. Det här är för de flesta den mest spännande tiden av månvarvet, en tid att se fram emot, planera för och ägna tid åt. Här ska du framför allt tänka på vad du vill ha – inte vad du inte vill ha! Vid nymånen sänder du ut dina önskningar och intentioner till universum. Nyckelorden här är nystart, potential och drömmar. Rita eller skriv ner dina önskningar och visualisera det du vill uppnå. Uttala gärna affirmationer som ”Jag älskar mitt nya jobb!” till exempel, om ett nytt jobb är din högsta önskan! Ju mer vi affirmerar desto mer verkar attraktionslagen och drar till oss det vi önskar.

Fullmånens energi är den starkaste av alla i månvarvet. Här är vi extra känslosamma och många känner sig uppskruvade, oroliga eller oövervinnliga under den här perioden. I den här fasen är det mycket möjligt att dina nymåneönskningar går i uppfyllelse och du skördar det du sått. Det kan dock vara så att du får vänta något eller några månvarv till på allt det du inte ännu lyckats manifestera. Under fullmånen är det då viktigt att släppa taget, förlåta och tänka på allt det du har att vara tacksam över. Det är ett jobb som sker i ditt inre. Nyckelord för den här perioden är: resultat, förlåtelse och tacksamhet.

Månens betydelse just för dig
Genom att titta på i vilket hus nymånen infaller, kan man förutsäga framtiden. (Ditt födelsehoroskop är uppdelat i tolv sektioner, som kallas för hus. Vart och ett av de tolv husen styr olika områden av ditt liv). I Månologiboken finner du en tydlig guide som du kan använda, dels för att få vid varje nymåne. Först måste du ta reda på vilket tecken nymånen befinner sig i , delsoch därefter se efter i en tabell (som också finns i boken) vilket hus nymånen befinner sig i för dig personligen. Sedan läser du i nymåneguiden för att förstå vad det sannolikt för med sig för din del.

Trots sin expertis skriver Yasmin Boland på ett lättsamt och humoristiskt sätt om månens faser och betydelser i olika tecken och hus. Här finns otaliga exempel på hur du själv kan följa månens cykler och planera ditt liv efter dem. Man behöver inte vara astrolog för att använda sig av de verktyg hon beskriver. Där specifika astrologiska kunskaper behövs hänvisar hon till sin internetsajt www.moonology.com så att du lätt själv kan räkna ut var månen står och hur hennes olika faser påverkar dig personligen. ”Att jobba med månen får dig att erinra dig om dina krafter”, skriver Yasmin Boland på sin sajt och lovar dessutom i boken att ditt liv kommer att förändras om du tar dig tid att arbeta med månens cykler.