Klicka på boken för läsprov!

Medietyp Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Releasedatum 2018-10-24
Författare Liselotte Örnberg & Camilla Örnberg
Antal sidor 208
ISBN

9789188633255

ANDEVÄRLDENS RÖSTER

av Liselotte & Camilla Örnberg
Inbunden

Klubbpris: 239:-

Ord. ca pris: 330:-
Du spar: 91:-
Beställningsnummer: 122692

Sista datum för avbeställning: 11 november, 2018

Upptäck nya sidor av livet

Liselotte och Camilla Örnberg, mor och dotter, har följts åt på vägen till att bli några av Sveriges mest uppskattade medium, bland annat genom sin resa med TV-programmet Det Okända. Det är deras starka övertygelse att alla har möjlighet att kommunicera med de i andevärlden, det gäller bara att öva upp sin förmåga. Livet som medium har berikat deras liv. Nu vill de uppmuntra andra att utforska och fördjupa sig själva och sina andliga relationer. I Andevärldens röster delar de med sig av sina berättelser, insikter, lärdomar och verktyg som inspirerar och hjälper dig på vägen.

Fler exemplar

Du kan beställa flera exemplar till klubbpris genom att välja att lägga till produkten nedan i varukorgen. Dessa beställningar adderas till din befintliga beställning av perioden bok.

En dos av ditt inre kan ge oanade effekter!

Att leva nära livets kärna, vårt ursprung och de olika livsdimensioner som följer med det är oerhört berikande, utvecklande och upplyftande. Det kan hjälpa oss att se på livet från nya vinklar, påverka vår vardag och våga gå vår egen väg. I periodens bok Andevärldens Röster vill Liselotte och Camilla Örnberg inspirera andra att utforska och fördjupa sin relation till sig själv och till andevärlden. Det är deras starka övertygelse att alla kan om de vill, det gäller bara att öva upp sin förmåga.

Liselotte och Camilla delar generöst med sig av sina personliga livsresor med dramatiska händelser och andliga upplevelser. De låter oss förstå att genom att låta livet hända, vara nyfiken på vart det vill ta oss och våga följa den väg som föreslås så kommer vi närmare oss själva - det första och största steget i medial utveckling. Vi får också ta del av deras personliga och bästa tips för att utveckla den mediala förmågan och kontakten med andevärlden. Det här är lika mycket en bok för de som är nyfikna på sig själv liksom alla som vill vidareutveckla sitt mediumskap.

Nya perspektiv inom räckhåll

Många människors dröm är att bidra till en bättre värld, vilket man kan göra på många olika sätt. Att börja med sig själv är en bra utgångspunkt. Liselotte och Camilla har valt att bidra genom att länka samman andevärlden och människor på jorden och skapa förståelse mellan olika livsdimensioner.

Genom möten med andevärlden kan vi människor lättare förstå var vi kommer ifrån, vilken uppgift vi har här på jorden och lägga fokus på rätt saker. Vi bär omkring på onödigt mycket sorg och oro. Kan vi istället göra livet i våra fysiska kroppar så glädjefyllt som möjligt har vi mycket bättre förutsättningar att uppfylla vårt syfte.

Att finna sin väg

Livet har en plan för oss. Vi kan välja att följa den eller kämpa för något annat. Både Liselotte och Camilla har följt med livet och förlitat sig på att det blir bra. Men, att få se sin pappa förtvina från sång och dans till sjuk och livlös, att bevittna sin älskades självmord, att behöva stötta sin dotter genom avgrundslik sorg... Man frågar sig, hur kan dessa livserfarenheter föra något gott med sig?

Liselotte och Camilla kan ge svar på det. Med alla toppar och dalar av sorg och glädje kan de se att livet har fört dem på en väg som har ett starkt syfte; att få lära sig om livets ytterligheter, att skapa relationer genom generationer och dimensioner - allt för att få vara en röst åt andevärlden och sprida tröst på jorden. Idag ägnar de sig båda två helhjärtat åt att hjälpa människor förstå vad som händer efter livet på jorden och återknyta kontakten mellan de på Andra Sidan och människor på jorden. Genom sin bok Andevärldens Röster vill de sprida sina insikter om hur mycket denna länk och förståelse kan ge berika livet och att den är tillgänglig för oss alla.

Hur allting började

Liselotte och Camilla tar oss med på en resa genom livet. Den börjar med mamma Liselotte som var en glad och bekymmersfri ung flicka med ett stort intresse för djur. Hon fick ofta höra att hon hade ”livlig fantasi” men förstod att hon uppfattade saker som inte andra gjorde, som att kunna tala med djuren. Hon kände djurens känslor, kunde förmedla sina egna tankar till dem och på så vis föra en dialog. Det var så det började.

 

I Liselottes liv var det aldrig någon som talade om andar, spöken, själar eller ett liv efter döden. Och har man aldrig stött på det vet man inte själv vad det är man upplever i så unga år. Det skulle ta lång tid innan Liselotte insåg att det hon bar på var ett frö till något som kunde bli större, roligare, till hjälp i livet och framför allt...en väg att hjälpa andra. Under tiden rullade livet på. Hon följde sin intuition tidigt, fann sitt livs kärlek och födde Camilla innan hon blev 20 år. Därefter skulle livet ta henne på en annan resa.

Camilla var inte mer än några år när hennes morfar dog. När hon var sex år kom han på besök och Camilla fylldes med glädje när hon hörda honom ropa hennes namn. Om Liselotte var ensam om sina andliga upplevelser som liten skulle Camilla alltid ha sin mammas stöttning. De har aktivt valt att utforska och utveckla sin medialitet tillsammans och drivs av att ständigt förbättra den och bli så starka och rena i sin kommunikation som möjligt.

Det stora provet

En dag för drygt 10 år sedan berättade en väninna om en uttagning som hon absolut tyckte att Liselotte och Camilla skulle söka till. Det var tv-serien Det Okända som sökte duktiga medium och hade satt upp en tävling, nästan som i Idol, för att hitta den som skulle få vara med i programmet. Väninnan Madde skickade in ansökan åt dem och båda två blev inbjudna till den första utslagningstävlingen, en 3-dagars casting. De följde varandra sida vid sida genom en lång resa med stora prövningar hela vägen till final. Där belönades de med första och andra platsen som de duktigaste av tvåhundra deltagande medier. Överväldigade, glada och ödmjuka fick de nu bevisat för sig själva att deras kanaler är starka och att de verkligen kan hjälpa människor att må bättre.

Camilla var den som fick rollen som Det Okändas nya medium. I år har hon varit med i programmet i 10 år och träffat på otroligt många spännande öden och utmaningar som medium, vilket också har drivit hennes egen utveckling framåt. Hon hade ett uppehåll i inspelningar under de första åren då hennes pojkvän valde att avsluta sitt liv och hennes fullständigt rasade samman. Hon fann sin tröst i yoga, i meditation men skulle igenom uppror och det vilda livet innan hon landade hel igen. Livets trauman undviker ingen, men vetskapen och själens storhet och närheten till andevärlden kan vara till stor hjälp.

Väck tanken, våga hoppas, våga tro
Deras andlighet och mediumskap har utvecklats i takt med livets plan och ständigt utsatt de båda för nya utmaningar och erfarenheter. Under alla dessa år av oavbruten utveckling har de samlat på sig otaliga hjälpmedel som övningar, meditationer, tips och råd. I boken delar de med sig av sina egna favoriter, övningar som de själva använder dagligen, meditationer och andningsövningar, övningar för att lära känna energier, öppna och stänga sin kanal och mycket mer. Den viktigaste övningen av alla för att lära känna oss själva är att så ofta man kommer på svara på frågan: Hur känns jag?

Det här är en gripande och utvecklande läsning om två kvinnor som med stolthet, seriositet och ett starkt driv vill uppmuntra till en större nyfikenhet för vårt inre och allt underbart som det kan föra med sig.

Text: Alexandra Jerselius

 

 

 

 

Pluserbjudande

Med periodens erbjudande får du flera förmånliga pluserbjudanden.