Klicka på boken för läsprov!

Medietyp Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Releasedatum 2018-10-04
Originaltitel Sacred Signs & Symbols
Författare Sherrie Dillard
Översättare Daniella Tibell
Antal sidor 272
ISBN

9789188633248

ANDLIGA TECKEN & SYMBOLER

av Sherrie Dillard
Inbunden

Klubbpris: 239:-

Ord. ca pris: 330:-
Du spar: 91:-
Beställningsnummer: 122649

Sista datum för avbeställning: 21 oktober, 2018

Tecken & Symboler
- en port till ökat medvetande

Har du någonsin bett om ett tecken som ett kvitto på att du är på rätt väg, att ditt beslut är korrekt, eller för att få hjälp i ett vägval? Har du mottagit ett tecken kanske det tog form av en fjäder, ett snäckskal, ett besök av en uggla eller ett sammanträffande som helt omöjligt kunde vara en slump. Andevärlden fångar vår uppmärksamhet på otaliga sätt och vi kan lära oss att tyda tecknen och symbolerna de använder.

Den andliga sfären skickar oss tecken, budskap och synkroniciteter varje dag, men det är inte alla som känner till det, eller så upptäcker vi dem inte. Vi kanske inte heller vet hur vi ska tolka dem. I periodens bok Andliga tecken & symboler berättar Sherrie Dillard om hur du kan utveckla förmågan att känna igen, förstå och låta dig vägledas av budskapen som finns i din omgivning. Författaren lär också ut olika metoder för att åkalla oraklet och få guidning i livssituationer när du ber om den.

Tecken och symboler påminner oss om att vi inte är ensamma. De kan fylla oss med kärlek och försäkra oss om att våra problem och bekymmer är på väg att ordna upp sig på bästa möjliga sätt.

Fler exemplar

Du kan beställa flera exemplar till klubbpris genom att välja att lägga till produkten nedan i varukorgen. Dessa beställningar adderas till din befintliga beställning av perioden bok.

Svar och vägledning är endast en blinkning bort

Tecken, budskap och synkroniciteter är hälsningar från ovan. Genom dem kan andevärlden på ett pålitligt och tillgängligt sätt sända oss kloka och kärleksfulla råd. Att observera och lägga märke till tecken och budskap för oss tillbaka till nuet där oro, ältande och ensamhet ersätts med förnyat hopp och en inre trygghet.

Människor har sedan tidernas begynnelse sökt vägledning och tröst hos en osynlig kraft och existens genom tecken och budskap. Författaren Sherrie Dillard presenterar historien och visar oss grunderna i hur man gör i periodens bok Andliga tecken & symboler. Med den kunskapen växer förståelsen och betydelsen av tecknens mening. När du börjar lägga märke till tecknen dras du in i livets djupare mysterium och blir medveten om att andevärlden ser, känner och vägleder dig.

Uråldrig visdom

I gamla kulturer finns det etablerade traditioner av att använda tecken och symboler i det dagliga livet. Det var en slags kommunikationskod, en nyckel till det okända som gav vägledning i både individuel­la och kollektiva beslut. Genom att vi uppmärksammade andliga tecken och budskap leddes vi in i en djupare förståelse och insikt om vår plats i kosmos. Då var det normalt och naturligt för oss att lita på vår intuition och att den skulle hjälpa oss att urskilja och förstå meningen med de tecken vi mötte. På detta sätt hedrade vi ständigt vår förbindelse till de andliga krafterna.

Mycket har hänt sedan dess. Kunskapen om och användningen av tecken och symboler har sinat och vi använder inte vår intuition på samma sätt. Men andesfären fortsätter att kommunicera med oss. Tecknen finns där, rakt framför näsan på oss, och talar till oss genom sitt symboliska och metaforiska språk.

Vad är ett tecken?

Somliga tecken använder vedertagna och universella symboler, medan andra tar sig uttryck på mer personliga och individuella sätt. Många tror att tecken och symboler som regel kommer från naturens värld, men det kan lika gärna komma i form av vardagliga föremål och situationer.

Det finns lika typer av tecken på att andevärlden är nära. Det kan t.ex. vara tecken som förmedlar förändring, vägledning vid beslut eller val, varningstecken, tecken som omdirigerar oss från den väg vi är på, tröstande tecken, helande tecken osv. I boken får du lära dig att känna igen tecken och budskap och dess utmärkande egenskaper. Du får även lära dig att uttyda vem eller vad som kan ha skickat dem till dig och varför.

Din intuition kommer hjälpa dig att förstå vad som är ett tecken och hur du ska tolka det, men som en hjälp på vägen har författaren sammanställt en lista på hundratals tecken och symboler och dess betydelse. Listan innehåller såväl naturliga tecken som mer moderna tecken som vi möts av i vår stadsmiljö, t.ex.: Djur, byggnader, transportmedel, växter, väder och vind, siffror, färger, dofter och ljud m.m.

”Det levande oraklet”

Tecken kommer ofta till oss utan att vi ber om dem. Olyckligtvis missar vi många av de som skickas till oss när vi är stressade och jäktar runt. När vi väl upptäcker dem har vi heller inte alltid kunskapen att tolka dem och förstå vad de vill säga oss. Med hjälp av Andliga tecken & symboler kan vi lära oss att öppna ögonen för det som omger oss, vilka budskap som skickas vår väg och även vem som vill påkalla vår uppmärksamhet!

Vi kan också lära oss att be om ett tecken när vi upplever att vi som allra mest behöver hjälp, tröst och råd. Det är när vi aktivt ber om ett andligt tecken eller budskap för vägledning som de bildar ett orakel. Det levande oraklet är ett organiskt och naturligt fenomen - ett verktyg för att lättare kunna upptäcka och åkalla andliga tecken, budskap och synkroniciteter, och tyda deras innebörd och information. Kommunikationen är som en bro mellan dig och andevärlden, en tidlös länk som alltid har funnits.

Man kan likna det levande oraklet med divinationssystem, t.ex. hexagram, runor och tarot som alla är exempel på metoder för att få vägledning i livet. Divinationssystem har skänkt visdom, tröst och hopp till människor i många århundraden och tar nya former med samhällets utveckling. De allt populärare orakelkorten är ännu ett exempel på det.

Så använder du oraklet

Att åkalla ett levande orakel innebär att kommunicera och föra en dialog med osynliga krafter, såväl som med den omgivande världen. Genom att väcka din personliga kraft och förmåga att se vardagens dolda magi, placerar det levande oraklet dig mitt i aktivitetens centrum.

Allt du behöver göra för att andevärlden ska känna och höra dig är att skicka ut en ärlig hälsning från ditt hjärta. Innan du åkallar oraklet kan det vara bra att fokusera på din fråga eller det område i livet som du vill ha vägledning kring. Du kan be oraklet om tecken eller budskap i alla tänkbara frågor och situationer. Inget område är för obetydligt, världsligt eller för stort, oraklet hjälper oss i relationer, karriär, livssyfte och mer än så.

När du visat att du är mottaglig för budskap kan tecknen komma på olika sätt och troligtvis inte alls som du har tänkt dig. Du kan få kontakt under en promenad, en lugn stund i parken eller en annan situation då du observerar tecken för en stund. Då ger oraklet dig insikter om de frågor och omständigheter som du funderar på, och upplyser dig om saker som är viktiga för dig att känna till.
Tänk på att tvivel och begränsningar är hinder för att fullt ut kunna notera och tolka tecken och budskap. Våga ha tillit till att det finns en vägledande högre kraft som vill dig väl och ju mer vi iakttar tecken desto lättare kan vi förstå dem.
Glöm inte, du är aldrig ensam.

Det finns vägledning, tröst och hopp att få bara vi öppnar ögonen.

Text: Alexandra Jerselius

Pluserbjudande

Med periodens erbjudande får du flera förmånliga pluserbjudanden.