Medietyp Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Releasedatum 2019-03-13
Originaltitel Cosmic Messengers
Författare Elizabth Peru
Antal sidor 216
ISBN

9789188633293

Du är en kosmisk budbärare

Hitta din inre livsguide med hjälp av universum

av Elizabeth Peru

Inbunden

Klubbpris: 239:-
Ord. ca pris: 330:-
Du spar: 91:-
Beställningsnummer: 122935

Sista datum för avbeställning: 31 mars, 2019

Förstå din roll som kosmisk medborgare

Att känna till mer om din förbindelse med universum och förstå din roll som kosmisk medborgare kan ge svar på många stora frågor. Elizabeth Peru har en speciell förmåga att se vad som händer i universum - energierna i kosmos rörelser - och hur de påverkar oss här på jorden. Hon brinner för att sprida kunskap om det eftersom det inverkar på våra liv, kanske mer än vi tror. I periodens bok får du bland annat veta mer om din roll som kosmisk medborgare och om hur kroppen kan reagera på kosmos energiskiften. Använd kunskapen och övningarna i boken för att nå en större förståelse av ditt livssyfte.

Fler exemplar

Du kan beställa flera exemplar till klubbpris genom att välja att lägga till produkten nedan i varukorgen. Dessa beställningar adderas till din befintliga beställning av perioden bok.

Kosmiska energier tjänar världen

Den andliga vägen kan se väldigt olika ut från en person till en annan. Somliga går genom livet lyckligt (eller olyckligt) ovetande om sitt livssyfte medan andra sakta söker sig framåt och finner det. Åter andra drabbas av ett hastigt uppvaknande till följd av någon livskris, som en skilsmässa, sjukdom eller oväntat dödsfall i familjen. Men det sker också ett globalt uppvaknande på grund av den högvibrerande kosmiska energi som trängt igenom jordens atmosfär sedan 2011. Som kollektiv upplever vi människor just nu kraftiga känslomässiga, fysiska, mentala och andliga skiften.

Även stjärnor har en kropp och en själ

Långt tillbaka i forntiden insåg astrologerna att planeterna i vårt solsystem har en stark inverkan på oss. Se varje planet i vårt solsystem som en kropp med en själ. På samma sätt har varje stjärna eller planet en själ och en himlakropp. Liksom du via din aura (ditt energifält) påverkar andra runtomkring dig så påverkar varje planet sin omgivning. Eftersom planeter ofta är större än jorden når deras enorma energifält ända fram till oss trots att de ligger miljontals kilometer ifrån jorden. Varje planet avger olika sorts energi och påverkar därmed människor på olika sätt.
Elizabeth Peru har en stark förbindelse med kosmos. För henne har det alltid varit självklart att vi alla består av samma stoff och är en del av kosmos. Hennes naturliga läggning för dessa energier vägledde henne att skriva om planeternas energifält så att andra kunde ta del av dem. 2003 började hon göra framtidsprognoser för hur kosmos energiskiften kommer att påverka oss på jorden och lade ut dem på nätet. De blev snabbt väldigt populära och idag prenumererar hundratusentals människor i över 80 länder på henens veckovisa energiprognoser.
Elizabeth förklarar att vi ofta ser en ökning av jordskalv när till exempel soleruptioner orsakar geomagnetiska stormar på jorden. När vår planet översköljs av sådan kosmisk strålning kan människor som är känsliga för energier ofta känna av det och få fysiska symtom. Även för gemene man kan det vara bra att känna till att vi ofta påverkas (om än subtilt) av dessa planetariska energiströmmar och hur vi reagerar. I boken listar författaren vanliga fysiska symtom som kan uppstå och varför.

Lev din roll

Förutom kosmiska energier som kommer från solförmörkelser, månförmörkelser, meteorregn, planeter i retrograd rörelse med mera, beskriver boken hur du kommer i kontakt med dina andliga guider och änglar, vikten av tacksamhet, att övervinna självtvivel och hur du uppmärksammar tecken och synkronicitet. Även tidigare och framtida liv tas upp men bokens fokus ligger på ditt livssyfte i detta liv. I det ingår att leva som den kosmiska budbärare du är – en människa som tjänar världen.
Som kosmisk budbärare är det av största vikt att du vårdar din fantasi och följer din intuition. När du väl har fått en klar vision av ditt livssyfte är det också viktigt att gå från idé till handling, att agera! Gör upp en plan och se till att göra någonting varje dag som leder mot ditt mål!
Bli en visionär, råder författaren. Visionärer står i direkt kontakt med sin själ och ser saker utifrån ett större perspektiv genom att blicka långt in i framtiden. Upplever du hinder på vägen så är det bara bra. Det gör dig starkare, klokare och duktigare och hjälper dig att fullfölja dina visioner.

Genom övningar och andlig medvetenhet lär du dig känna in den kosmiska energin och hur din kropp och själ reagerar på den. Medveten närvaro och meditation är de bästa redskapen på vägen mot att accepterar att världen är vidare än det vi kan se, det fysiska.

Kosmos påverkan på din livsväg

Boken är uppdelad i två huvuddelar. Den första delen handlar om din existens och ditt livssyfte. Där guidar författaren dig genom livets skeenden så att du kan identifiera och förstå syftet med ditt liv. I den andra delen får du vägledning att öppna upp för ditt kosmiska medvetande och din roll som kosmisk budbärare. Efter varje del presenteras en handbok med detaljerad information om de effekter som kosmisk energi och planetariska händelser har på oss människor på den andliga, mentala och fysiska nivån. Till exempel är spänningshuvudvärk vanligt under perioder av ökad medvetandeexpansion och energiskiften. Du kan även gnissla tänder. Det är kroppens försök att bromsa in de energiförändringar som pågår inom dig. Drick då mycket vatten eller ta ett bad med Dödahavssalt eller Epsomsalt, råder Elizabeth Peru.

 

”I varje ögonblick fattar vi inre beslut som är baserade på vår förmåga att läsa av energier.”

 

Löpande i boken hittar du övningar för att omsätta Elizabeths kunskap till praktik och kunna skapa omedelbar förändring i livet. En övning är till exempel att se tillbaka på din barndom för att utröna vad ditt livssyfte är. Som barn är vi nämligen närmre det löfte vi gav om vår livsuppgift innan vår inkarnation och små barn minns därför ofta vad de kommit hit för. En annan övning består i att samtala med planeterna som omger oss i universum. Du övar dig då på att utvidga din energi för att möta en annan himlakropps energi.

Kraften i en hemlig dröm

Elizabeth Peru menar, till skillnad från många av dagens livscoacher, att det ligger en oerhörd kraft i att hålla våra drömmar hemliga medan vi agerar för att förverkliga dem. Eftersom man ofta tvivlar i början av ett projekt är det onödigt att lägga till bördan av att behöva ta emot och reagera på folks kommentarer som ”det går aldrig”, eller ”då måste du göra si eller så”. Vårda istället dina drömmar som ömtåliga skott och först när de blivit stora, starka plantor som säkert överlever kan du börja dela med dig av dem till omvärlden.
Följ med på den hisnande färden ut i kosmos och vet med dig att du är viktig – att du med din unika personlighet och dina unika talanger gör skillnad i universum enbart genom att vara den du är!

 

Text: Malin Kihlberg