Den gyllene framtiden

Diana Cooper är tillbaka med ännu en banbrytande bok. I Den gyllene framtiden beskriver hon den nya tidseran vi färdas mot och ger en spännande vision av jordens övergång till den femte dimensionen.

Välförankrad i den mångdimensionella andliga sfären har Diana Cooper tillgång till information som många av oss bara kan drömma om. Som andlig vägledare och bästsäljande författare ger hon oss ett fönster in i en ny tid som håller på att födas – den gyllene framtiden – och berättar ingående hur det kommer vara att leva då.

Låt denna omvälvande och hoppingivande vision inspirera och vägleda dig på en kollektiv förvandlingsresa mot en bättre framtid. Vi förs med på en resa från Atlantis fall fram till vår tid och in i framtiden till år 2032, med glimtar även längre fram än så. Ta del av verktyg för egen utveckling och njut av efterlängtad läsning.

Klubbpris: 249 kr
Ord. ca pris: 299 kr
Du spar: 50 kr
Bestnr: 125678
Avbeställ senast: 5 maj 2024

299 krKlubbpris: 249 kr

beställ direkt

När du klickar på Beställ direkt läggs Periodens bok i varukorgen och skickas hem till dig i ett samlat paket med de andra varorna du kanske vill handla. Beställ direkt för att:
  • få rabatter på pluserbjudandena
  • få hem boken snabbare (annars skickas den när perioden är slut)
Glöm inte att du får fri frakt på order över 500 kr.
Diana Cooper

Diana Cooper

"Alla som är här nu har valt att inkarnera för att hjälpa till vid uppstigningen"
Läs mer om författaren här.

Du kan också titta på vår intervju med Diana här.

Eller ta del av den underbara meditationen här.

Den nya gyllene tidseran börjar år 2032

Diana Cooper är tillbaka med ännu en banbrytande bok. Här bjuder hon på inspirerande vägledning, hopp och en upplyftande vision av jordens resa mot den femte dimensionen och framtidens gyllene era. Efter en lång period av prövningar från bland annat pandemi, krig och naturkatastrofer är Den gyllene framtiden en efterlängtad läsning.

Det är en positiv bild Diana målar upp i Den gyllene framtiden. Allt det som jorden och mänskligheten varit med om de senaste åren är ”en del av resan” mot den nya gyllene tidseran som är på väg att födas fram till 2032. Jorden genomgår en enorm transformation mot en framtid av fred, lycka och ett högre medvetande.

Livsläxor och ljusteam 

Vi som befinner oss här på jorden just nu är en stor del av allt som sker. Vi är andliga varelser som frivilligt valt att ge oss ut på en expedition i en fysisk kropp. Även om vi har varit här flera gånger tidigare så innebär varje liv på jorden okänd terräng och därför har vi ett team av andliga guider och änglar vid vår sida, som hjälper och varsamt lotsar oss framåt. Detta ”ljusteam” hjälper oss också att bemästra livsläxorna i våra 12 andliga energipunkter så att vi kan ta emot och integrera vår gudomliga mästarplan, komma åt våra gåvor och förenas i den universella visdomen. Allteftersom vi går framåt in i den gyllene tidseran. I sin nya bok beskriver Diana mer om detta och hur det går till.  

Boken är en hoppfull, fängslande och grundlig beskrivning av den pågående transformationen som vi alla är en del av, men också en omfattande guide till uppstigningen som jorden, mänskligheten och hela universum genomgår just nu. Allting tog sin början 2012 då en 26 000 år lång kosmisk era kom till sitt slut. Vi befinner oss nu i ett avgörande skede, och den innevarande perioden mellan år 2012 och 2032 är den viktigaste någonsin i jordens historia.

Här får du veta allt om hur det kommer sig och hur vi ska förhålla oss till och hantera det som nu sker, samt: 

  • unik insikt i historien bakom Atlantis uppgång och fall
  • hur vi bäst förbereder oss för den femte dimensionen
  • vilka verktyg vi kan använda oss av för att snabba på resan upp i femte dimensionen.

Som den andliga lärare Diana är, får du även verktyg som visualiseringar och andningsövningar för att kunna:

  • hitta din själsfamilj och bejaka en högre nivå av sexualitet
  • ta kontakt med jordens kunskap, visdom och kraft
  • väcka ditt högre hjärtchakra
  • aktivera dina andliga gåvor.

Därtill bjuder Diana på en fascinerande inblick i hur både djurlivet och vi människor kommer att påverkas, hur vi kommer att leva och interagera med varandra. Vi får även veta hur städer och bostäder, naturvård, sättet vi transporterar oss, maten vi äter och hur den produceras kommer att förändras i den nya, medvetna framtiden. 

Diana skriver bland annat: 

”I den nya medvetenheten har alla insikten om att vi är ett. Då finns det ingen separation mellan det man gör för sig själv och det man gör för andra.” 

Det är inte lång tid kvar till 2032, året då den nya gyllene tidsåldern börjar. Fram till dess är vi på en utvecklingsresa som förbereder oss på att ta klivet upp i den femte dimensionen och på allt som kommer ske på vägen dit och i den gyllene framtiden. Vi är så glada att kunna erbjuda den här enormt fascinerande boken – unik i sitt slag – skriven av en av de mest insatta på området, nämligen Diana Cooper.  

 Text: Sofia Ekholm