När du börjar se med hjärtat förändras din värld

Av Webbredaktör Admin | 7 juni, 2023

När någon behandlar dig som en alternativ bland många andra, hjälp dem att utesluta ett av alternativen genom att avlägsna dig från situationen. Ibland behöver man träna sig på att inte bry sig fast man bryr sig jättemycket. Det handlar inte om stolthet, trots eller egobeteende. Det handlar om självrespekt.

Muskeltesta med hjälp av pendel

Av Webbredaktör Admin | 2 juni, 2023

Det finns många olika metoder för muskeltestning som man kan lära sig. Pendlar och andra slagruteredskap fungerar som förstärkare av de förändringar som äger rum i muskler och nervsystem i det känsligaste mätinstrument som finns – människokroppen.

Borsta inte tungan – skrapa den

Av Webbredaktör Admin | 25 maj, 2023

Lär dig att ta hand om dina sinnen så att de fungerar livet ut. Det finns särskilda metoder och övningar du kan göra för varje sinnesorgan. Lär känna dina svagheter och börja använda dessa metoder. Vi vill kunna se, höra, lukta och smaka även när vi blir äldre! I den här artikeln tittar vi lite närmare på smaksinnet!

Kraften i örter och kryddor

Av Carolina Johansson | 24 maj, 2023

Hur mycket örter och kryddor konsumerar du vanligtvis? Anthony har delat att örter och kryddor är fantastiska för att bygga upp immunförsvaret och han inkluderar dem i många av de verktyg han ger oss.

Stort karmiskt skifte i sommar!

Av Webbredaktör Admin | 15 maj, 2023

Ketu och Rahu visar vart vårt intresse går (respektive inte går). De är de mest karmiska punkterna i vårt horoskop och det är alltid viktigt astrologisk att veta när de byter stjärntecken. De stannar cirka 18 månader åt gången i samma stjärntecken.

Christina Nilsson – bron mellan ”flärdfullhet” och ”själfullhet”

Av Sofia Ekholm | 27 april, 2023

”Det ena behöver inte utesluta det andra” säger Christina ”HarmoniNa” Nilsson, som vill radera den förutfattade meningen att bara för att man är andlig kan man inte intressera sig för skönhet och flärd. Att det går är Christina själv ett levande exempel på. Hennes syfte är att skapa en bro mellan världarna av inre och…

Har du brist på järn? Här finns det naturligt

Av Webbredaktör Admin | 19 april, 2023

Många får veta att de har järnbrist någon gång i livet. Det som är vanligt är att man då får ett järntillskott utskrivet av en läkare. Men vad beror järnbrist på egentligen? Enligt Anthony beror i stort sett all järnbrist på en kronisk låggradig virusinfektion. Eftersom virus så som Epstein Barr (EBV) och Bältros (men…

Vad har Anthony för tips för att bli av med sötsug?

Av Webbredaktör Admin | 13 april, 2023

Vi kan bli beroende av i stort sett allt; fett, osund mat, alkohol, träning och mycket annat. När det kommer till socker fungerar det på ett helt annat sätt. Kroppen drivs av glukos och varenda cell i kroppen behöver glukos; det betyder att ett sockerberoende egentligen inte kan klassas som ett beroende i den bemärkelsen.

Tarot: ”Din intuition kommer att vara i full expansion” 

Av Webbredaktör Admin | 6 april, 2023

 Vi har precis gått in i ett nytt astrologiskt år vilket för med sig en energi av nystart för många av oss. Härligt va? Kortet Stjärnan som vi startar med vill påminna oss om att fullt ut följa vår inre längtan och vårt kall det här året: Vad vill du göra i år? Vad längtar du efter?  

Gratis masterclass med Feng shui-mästaren Marie Diamond

Av Webbredaktör Admin | 30 mars, 2023

Marie Diamond är en av de främsta feng shui-mästarna i vår del av världen för att hon kan blanda österländsk visdom med en djup förståelse för de utmaningar vi i västvärlden möter i vår vardag. I den här gratiskursen introducerar hon dig för kraften i feng shui och ger dig ett ovärderligt verktyg som du kan ha nytta av i resten av ditt liv. Missa inte att säkra din plats – kursen pågår fram till den 2 april.