Guidad meditation för djup sömn

Av Webbredaktör Admin | 19 maj, 2022

Somna in i en djup, mjuk sömn med hjälp av en guidad meditation från Deepak Chopra.

Camilla Elfving om själsresor i andra dimensioner

Av Jessica Nejman | 11 maj, 2022

Camilla Elfving är ett välkänt medium i Sverige och har skrivit flera böcker på ämnet. Hon har nyligen släppt boken Själens superkrafter: Handbok för medialitet, healing och själsresor och vi passade självklart på att träffa henne. Följ med på ett spännande samtal om själsresor och det fantastiska med att lämna kroppen för att se andra verkligheter och parallella dimensioner.

”Vad drömmer du om just nu?”

Av Webbredaktör Admin | 11 maj, 2022

Vi går nu in i en period som rent energimässigt kommer att vara fokuserad kring vårt inre mer än det yttre. Vi har Nio i bägare, även känt som ”önskekortet” på vår första position. Detta kort representerar inre vishet, harmoni och lugn men pekar även på att det är en bra tid för just drömmar, önskningar, manifestation och visualisering.

Emotionskoden: Gratis Masterclass med Bradley Nelson!

Av Webbredaktör Admin | 10 maj, 2022

Dr Bradley Nelson är en av USA:s mest eftertraktade experter inom bioenergetisk medicin och energipsykologi. Med över 20 års praktisk erfarenhet inom området utvecklade han Emotionskoden, en metod som hjälper människor över hela världen att bli sina egna healers. Nu kan du också ta del av Emotionskoden, helt gratis!

Meditation: Inlindad i bomull

Av Webbredaktör Admin | 10 maj, 2022

Det här är en meditation som är perfekt om det är så att du känner dig ensam och tror att du inte har kontakt med dina icke-fysiska vänner i universum. Det kommer inte att ta lång stund innan du blir påmind om hur älskad och vägledd du är.

Tips på vårritual: Ta ett närande örtbad

Av Webbredaktör Admin | 26 april, 2022

Våren är en underbar tid för att sätta nya rutiner och upptäcka nya sätt att visa sig själv lite kärlek. Här kommer ett tips på ett örtbad: Spring love Ritual Bath, från Juliet Diaz, healer, sierska och herborist.

Gratis kurs: ”Resan till dig själv” – den viktigaste resan i ditt liv!

Av Webbredaktör Admin | 25 april, 2022

Petra Brzović är intuitiv terapeut, hypnosterapeut, föreläsare, forskare och lärare vid Micheal Newton Institute i USA med över 20 års erfarenhet av att hjälpa andra läka sig själva. I sin nya introduktionskurs ”Resan till dig själv” förklarar hon varför vi fortsätter att möta samma utmaningar och problem i vårt liv, om och om igen och hur vi kan komma ur den negativa cykeln en gång för alla.

Så lever du efter månens faser Del 3: Fullmånen

Av Webbredaktör Admin | 20 april, 2022

Människan har i alla tider fascinerats av månen och i och med den nyandliga vågen börjar allt fler människor återigen få upp ögonen kring hur man kan leva i harmoni med denna magiska himlakropp. I en tredelad artikelserie kommer vi att berätta om månens faser, dess energier och hur du kan ta hjälp av månen för att leva ditt bästa liv. I Del 3 lägger vi fokus på fullmånen – den fas då månens förhöjda energi kan ge ytterligare styrka till vårt inre arbete.

Äntligen! Jupiter går in i Väduren

Av Webbredaktör Admin | 20 april, 2022

Äntligen går Jupiter in i Väduren igen! Det är 12 år sedan Jupiter besökte stjärntecknet sist: juni 2010. Normalt stannar Jupiter i varje stjärntecken i cirka ett år. I år, precis som förra året, vandrar han mellan två stjärntecken. Den här gången mellan Fiskarna och Väduren.

Häng med och träffa Anita Moorjani!

Av Webbredaktör Admin | 12 april, 2022

Författaren Anita Moorjani har en fascinerande historia. I en intervju med Lee Harris i hans podcast Impact the world, berättar Anita om sitt liv, hennes första bok Döden gav mig livet och de händelser som inspirerade henne till att skriva hennes senaste bok Sensitiv och stark.