Gratis masterclass i frigörande andning

Av Webbredaktör Admin | 8 september, 2022

I tusentals år har schamaner, mystiker och andliga ledare över hela världen känt till andningens helande kraft. I Younitys senaste kostnadsfria masterclass, Andningens kraft med Scott Schwenk, får du ta del av grunderna i frigörande andning och uppleva en djupgående andningssession!

”En av höstens viktigaste astrologiska händelser!”

Av Webbredaktör Admin | 7 september, 2022

Planeten Mars gick in i Tvillingarnas stjärntecken i slutet av augusti och kommer att vara här en ovanligt lång tid; ända till slutet av januari 2023. Under den här perioden kommer Mars att gå retrograd, det vill säga från jordens perspektiv ser det ut som om att planeten rör sig baklänges. Retrograden sträcker sig mellan den 30/10 och 11/1 2023 och är en av höstens viktigaste astrologiska händelser!

Branka Okeijn, krönikör hos Livsenergi

”Medvetenhet är din superkraft”

Av Webbredaktör Admin | 7 september, 2022

Det enda konstanta är förändring. Denna visdom lärs ut i många andliga traditioner och vi får bland annat lära oss vikten av att då och då stanna upp i tillvaron och reflektera över hur väl vi hanterar förändring. Brukar du klamra dig fast vid det välkända i rädsla för vad framtiden kan föra med sig? Eller rusar du fram övertygad om att bättre tider och viktiga framsteg väntar på dig precis runt hörnet? Vår kraft ligger i nuet. När vi lever i minnen av det som varit eller i drömmen om framtiden ger vi bort vår kraft. Att leva i nuet däremot är att surfa på tidens våg.

Regnbågsmagi för dina chakran

Av Webbredaktör Admin | 25 augusti, 2022

Vi kan använda oss av färgernas helande kraft för vår hälsa och vårt välbefinnande. Ett väldigt användbart verktyg för det är kristaller!

Så får du en mjukstart efter semestern

Av Webbredaktör Admin | 19 augusti, 2022

Vi är inne i ljuvliga augusti och många är säkert tillbaka på jobbet och tillbaka till allt som innebär vardag. Vi vill därför påminna dig om att ta en minut eller två och checka in med dig själv.

Annelie Persson: ”Jag har alltid känt av andras energier”

Av Jessica Nejman | 16 augusti, 2022

Förmågan att känna av energier har alltid varit en stor del av Annelie Perssons liv. När Livsenergi träffar henne har hon precis tagit ett livsförändrande beslut och startat ett nytt kapitel i sitt liv. Det är, med andra ord, väldigt passande att berätta Annelies SoulStory precis här och nu.

Lektion nr 23: Det är du. BU!

Av Webbredaktör Admin | 2 augusti, 2022

Vi delar med oss av en lektion ur boken En kurs i mirakler – Avkodad av Pam Grout. Idag dyker vi in i lektion nr 23: ”Det är du. BU!”

”Kollektiv känslomässig transformation”

Av Webbredaktör Admin | 27 juli, 2022

Perioden vi har framför oss pekar på en kollektiv känslomässig transformation. Korten och energierna visar att det just nu är en perfekt tid för oss att gå inåt med nyfikenhet och utforska oss själva, våra känslor och vår relation till oss själv men även andra personer. Försök att ha ett öppet sinne och tillåt det som vill komma att få göra det, stäng inga dörrar.

Lektion nr 107: ”Bli andligt redo för dagen”

Av Jessica Nejman | 26 juli, 2022

Varje tisdag två veckor framåt delar vi med oss av en lektion ur boken En kurs i mirakler – Avkodad av Pam Grout. Lektionerna kan vissa tisdagar vara något stycke långt, andra lite längre. Det finns något för alla med andra ord! Idag dyker vi in i lektion nr 107: ”Bli andligt redo för dagen”.

Lektion nr 213: ”Kroppen har självläkande superkrafter”

Av Webbredaktör Admin | 19 juli, 2022

Varje tisdag tre veckor framåt delar vi med oss av en lektion ur boken En kurs i mirakler – Avkodad av Pam Grout. Lektionerna kan vissa tisdagar vara något stycke långt, andra lite längre. Det finns något för alla med andra ord! Idag dyker vi in i lektion nr 213: ”Kroppen har självläkande superkrafter”.