TA HAND OM LEVERN SÅ TAR DEN HAND OM DIG

Av Carolina Johansson | 10 juni, 2024

Att upptäcka leverns okända kraft – och kraften vi får av att ta hand om den – förändrar allt. För tänk om det finns en hälsoaspekt som kan läka alla andra hälsoproblem – och dessutom ta hand om latenta besvär som du inte ens vet att du har. Om vi bara visste hur många symtom, åkommor och sjukdomar som härstammar från levern – att det inte bara är levercancer, skrumplever och hepatit – då skulle levern få en huvudroll i den medicinska världen.

Relationernas osynliga dans

Av Webbredaktör Admin | 5 juni, 2024

I vår resa genom livet stöter vi ständigt på relationer som både utmanar och berikar oss. Varje möte har potential att bli en portal till djupare självinsikt och personlig utveckling. Genom att förstå våra relationer som speglar av våra djupaste energier kan vi börja avkoda livets mysterier och skapa en mer harmonisk existens. Har du…

Hög sol och full måne i spännande synk

Av Alexandra Jerselius | 28 maj, 2024

Vår första sommarmånad juni bjuder på några häftiga synkroniciteter att uppmärksamma. Bland annat sammanfaller nymånen i Tvillingarna med Sveriges nationaldag. Rent astrologisk finns det nog ingen koppling, men med nymånens kreativa anlag och uppmuntran till nystart så här i början av sommaren, kan vi åtminstone ta tillfället i akt och göra något bra av den om vi är lediga.

Midsommarritual: en naturvandring för själen

Av Webbredaktör Admin | 27 maj, 2024

Midsommar är en tid av ljus och förnyelse, och genom att vandra i naturen under fullmånen, kan du dra nytta av dess energier för att frigöra det gamla och välkomna det nya. Naturens stillhet och skönhet hjälper till att centrera och fokusera dina intentioner, vilket gör detta till en perfekt tidpunkt för personlig reflektion och förnyelse. Denna ritual är enkel men mäktig då den kombinerar kraften av att vara nära naturen och känna medveten närvaro.

Astrologi: Sommaren 2024 färgas av transformation och frekvenshöjning

Av Webbredaktör Admin | 8 maj, 2024

Genom bland annat den totala Solförmörkelsen 8/4 sker under 2024 en frekvenshöjning på Jorden. Håll ditt fokus för att följa denna naturliga kraft. Hög frekvens är kärlek, medkänsla och acceptans. Låg frekvens är rädsla, oro och projektioner på andra. Många mår dåligt i dessa tider och agerar utåt, men låt dig inte påverkas. Sätt gränser och håll ditt fokus på frekvenshöjning.

Vad säger Anthony om postcovid

Av Carolina Johansson | 8 maj, 2024

Postcovid visar sig på olika sätt. För några blossar symptom som de har haft tidigare i livet upp, för andra blir existerande symptom värre och för en del visar sig nya symptom för första gången. Men, i alla de här fallen är det faktiskt inte längre covid (eller andra influensor) som är orsaken. Covid var endast en utlösande faktor för underliggande problem. Så även om problemen dök upp i samband med covid, så är covidviruset ur kroppen när den akuta infektionen är över.

Månklokt i maj: Finn din inre styrka, tillit och tålamod

Av Alexandra Jerselius | 30 april, 2024

Maj månad ger oss en väldigt fin översikt av en full måncykel. Den inleder med en halvmåne i tredje kvarteret den 1 maj och avslutar med en halvmåne i tredje kvarteret den 30 maj. Däremellan har vi alla de andra faserna. Månen i sista kvarteret är en tid för reflektion, frigörelse och förberedelse för en ny början.

Intensitet, transformation och en positiv framtid

Av Webbredaktör Admin | 16 april, 2024

Den närmaste tiden infaller några spännande händelser att ta del av. Redan den 24 april har vi en fullmåne i skorpionen som erbjuder oss en chans att förvandla det som tynger oss, att rena och läka våra djupaste sår. Ta tillfället och omfamna både ljuset och mörkret inom dig, och bli inte förvånad om du känner dig extra känslosam just nu.

Branka Okeijn, krönikör hos Livsenergi

Själen är en vandrare

Av Webbredaktör Admin | 16 april, 2024

Under livets resa möter vi alla motgångar. Dessa motgångar är inte meningslösa prövningar utan snarare nödvändiga steg på vägen till personlig tillväxt och själens utveckling. Varje motgång vi står inför bär med sig en potential för lärande. Genom att konfrontera och övervinna våra utmaningar utvecklar vi inte bara vårt mod och styrka, utan vi växer också i medkänsla, uthållighet och visdom.

God kost trots ökade matkostnader

Av Carolina Johansson | 16 april, 2024

I dessa tider krävs extra påhittighet för att fortfarande kunna inkludera en stor mängd frukt, grönsaker, örter och vildmat i kosten varje dag. Det är många som upplever svårigheter så här kommer några saker att tänka på.