Flow Summit 2021!

Av Webbredaktör Admin | 8 oktober, 2021

Längtar du efter mer flow i ditt liv? Efter att förverkliga dina drömmar och följa hjärtats röst? Gör dig i så fall redo för Flow Summit 2021!

Rena energin hemma med heliga rökelser

Av Webbredaktör Admin | 8 oktober, 2021

Torkad salvia har länge innehaft förstaplatsen när det kommer till rening av energier. Men på senare tid har den heliga örten fått konkurrens av palo santo – så kallad ”helig ved”.

Träffa Livsenergi på Harmoni Expo 2021!

Av Webbredaktör Admin | 29 september, 2021

ÄNTLIGEN är det dags! Harmoni Expo öppnar upp dörrarna igen den 30-31 oktober!

”Våga landa och lyssna inåt”

Av Webbredaktör Admin | 28 september, 2021

Den energi som ligger framför oss i kommande period startar med kortet Tio i stavar, ett tydligt avslut.

Alberto Villoldo är tillbaka med ny kurs!

Av Webbredaktör Admin | 16 september, 2021

Genom att föra fram våra skuggsidor i ljuset kan vi göra dem till våra allierade istället för våra fiender. Alberto ger dig konkreta verktyg för detta som du kan applicera direkt i ditt eget liv.

Astrologi och kristallmagi

Av Webbredaktör Admin | 10 september, 2021

Den här gången ska vi djupdyka i astrologi och kristallmagi. Inom den äldsta astrologin, den babyloniska, jobbar man mycket med något som kallas för ”remedies”…

Så lever du efter månens faser Del 1: Nymånen

Av Webbredaktör Admin | 18 augusti, 2021

Människan har i alla tider fascinerats av månen och i och med den nyandliga vågen börjar allt fler människor återigen få upp ögonen kring hur man kan leva i harmoni med denna magiska himlakropp. I en tredelad artikelserie kommer vi att berätta om månens faser, dess energier och hur du kan ta hjälp av månen för att leva ditt bästa liv. Först ut är nymånen – den fas då gamla synder är bortrensade och energierna gynnar framåtrörelse och pånyttfödelse.

Attraktionslagen: De sju gåvorna som skapar överflöd

Av Webbredaktör Admin | 11 augusti, 2021

Det är högsommar och naturen visar sig från sin allra praktfullaste sida. Vi omges av rikedom och överflöd och det känns som om det aldrig kommer att ta slut. Det är med andra ord en perfekt tid att prata om just det, överflöd.

”Inre styrka och frihet.”

Av Webbredaktör Admin | 28 juli, 2021

Framför oss har vi en period som i huvudsak kommer kretsa kring vår inre styrka och kraft. Kortet Styrkan inleder denna period och står för att gå inåt och stabilisera delar av oss själva som vi tidigare inte kunnat tämja eller kanske inte ens velat titta på.

3 eteriska oljor du behöver i sommar!

Av Webbredaktör Admin | 8 juli, 2021

Eteriska oljor har väldigt många användningsområden. Förutom att dofta fantastiskt hjälper de oss med vårt känslomässiga, fysiska och andliga mående. Men visste du att de även hjälper till mot insektsbett, getingstick och fästingar? Vi har pratat med doftdrottningen Pat Princi-Jones om topprecepten för en insektsfri sommar.