Pressmeddelanden

Här publicerar vi pressmeddelanden om nylanserade böcker för journalister och media.

Medial läkning tar sig an hjärnhälsa

26 september, 2023

PRESSMEDDELANDE Miljoner människor vänder sig till Anthony William och Medial läkning för att få svar på utmanande hälsofrågor och hitta tydliga program för läkning som de inte kan få någon annan stans. Nu är det medicinska mediet tillbaka med sin mäktigaste boklansering hittills: Hjärnhälsa volym 1 och 2!

Läs mer

Lär dig optimera ditt självläkningssystem

25 september, 2023

PRESSMEDDELAND Bradley Nelson, världskänd expert inom energimedicin, släpper nu uppföljaren till den uppskattade boken Emotionskoden. I Kroppskoden erbjuder han en heltäckande karta för att rätta till obalanser som visar sig i emotionell eller fysisk smärta och sjukdom – ett revolutionerande, nytt sätt att utöva läkningsarbete.

Läs mer

Succén Medial läkning är tillbaka med 50 % ny information!

19 september, 2023

PRESSMEDDELANDE Anthony Williams första bok Medial läkning startade en hälsorevolution 2015. Sedan dess har han skrivit ytterligare sju böcker på ämnet och hjälpt miljoner människor världen över att läka från mystisk sjukdom och hälsobesvär. Nu är det medicinska mediet tillbaka med en ordentligt uppgraderad version av succéboken, den första i serien, på svenska.  

Läs mer

Visdomshjulet – den schamanska vägen till personlig utveckling

22 maj, 2023

PRESSMEDDELANDE. Boken Visdomshjulet erbjuder ett nygammalt grepp för att växa som människa i samklang med schamanska traditioner – en guide till att utveckla en ny förståelse för sig själv, det kollektiva och Moder Jord. I sin senaste bok visar den schamanskt lärde Alberto Villoldo hur vi kan använda visdomshjulet för inre transformation, läkning och harmoni. Boken finns nu på svenska!

Läs mer
Livsenergi är Sveriges största förlag med fokus på hälsa för sinne, kropp och själ och har funnits sedan 1997. Förlaget ger ut upp till 20 titlar per år från författare såsom Alberto Villoldo, Deepak Chopra, Rhonda Byrne, Gabrielle Bernstein, Louise Hay och Anthony William. Verksamheten ingår som en del i Bra Förlag.