0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Medlemsförmåner & villkor

Att vara medlem i Livsenergi bokklubb är ett Inspirerande, Smidigt och Förmånligt sätt att hålla sig uppdaterad om det allra senaste och bästa för sinne, kropp och själ, såväl från bokvärlden som hälsoprodukter, kurser och aktiviteter.

Inspirerande
Cirka 16 gånger om året skicket vi hem en medlemstidning till dig med mycket läsning, inspiration och fina erbjudanden och rabatter. Här kan du bläddra och läsa om tusentals böcker och produkter varje år. Genrens allra senaste nyheter är alltid med och ofta tidigare än ute i handeln. För ett ännu bredare utbud rekommenderar vi att du besöker www.livsenergi.se.

Smidigt
Välj dina böcker i lugn och ro och gör ditt köp hemifrån på flera olika sätt. Lägg din beställning på www.livsenergi.se, via ordertelefon eller skicka in kupongen i tidningen med posten. Du kan också nå kundtjänst på e-post och telefon om du vill ställa en fråga innan du beställer.

Periodens huvudbok skickas hem till dig automatiskt om du inte väljer att avbeställa den, vilket du kan göra dygnet runt alla dagar i veckan via hemsidan, ordertelefonen 08-441 34 29, e-post, telefon eller kupong.

Förmånligt
Som ny medlem får du välja bland flera olika välkomstpaket innehållande bra nyheter och klassiker inom sinne, kropp och själ. Här finns många självhjälpsböcker, vittnesberättelser, lärorika och inspirerande. Och det medföljer alltid en fin premie. Vi hoppas att du hittar ett paket som passar dig! Annars uppmanar vi dig att kontakta oss för att skräddarsy paketet så att det möter just ditt intresse.

Hos Livsenergi ska inte priset vara en fråga och håller alltid låga medlemspriser som vi stämmer av mot övrig handel, inklusive nätbokhandeln. Utöver det erbjuder vi löpande också specialpriser och rabatter på utvalda titlar och produkter.

Vi tycker om samskapande och uppskattar våra medlemmars hälsningar om vi i något fall inte lever upp till dessa tre grundpelare - Inspirerande, Smidigt och Förmånligt.

Kundservice till din tjänst!
Har du frågor ska du inte tveka att kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig gärna! Du finner alla kontaktuppgifter längst ned på sidan.

VILLKOR & REGLER
Livsenergi bokklubb förbehåller sig rätten att godkänna nya medlemmar, vilket innebär att du:
- Måste vara en ny medlem då erbjudandet endast gäller för icke-medlemmar.
- Måste vara minst 18 år och bo i Sverige*.
*Om du bor i ett annat land kan medlemskap fortfarande godkännas med ett högre porto.

Åtagande
Ditt enkla åtagande är att utöver välkomstpaketet endast köpa en (1) periodens huvudbok till medlemspris under ditt första medlemsår. Du kan när som helst, efter fullgjort åtagande, säga upp ditt medlemskap, vilket ska ske skriftligen till Livsenergis kundtjänst.

Om du önskar gå ur bokklubben innan du fullgjort ditt medlemsåtagande, debiteras du mellanskillnaden mellan dina välkomstpakets ordinarie medlemspris och ditt välkomstpris.

Livsenergi förbehåller sig rätten att säga upp medlemskapet.

Periodens huvudbok
Periodens huvudbok presenteras utförligt i din medlemstidning, på facebook, www.livsenergi.se samt skickas det även ut i nyhetsbrevet vid lansering.

Vill du inte ha periodens huvudbok meddelar du oss enkelt genom att ringa vår ordertelefon som är öppen dygnet runt, alternativt loggar in på www.livsenergi.se och trycker på knappen Avbeställ. Du kan även använda beställningskupongen för avbeställning.

Faktura & leverans
Din faktura följer med leveransen av ditt paket. Vid försenad betalning debiteras en påminnelseavgift på 60 kr. För paket som returneras till oss pga att de inte är uthämtade på posten förbehåller vi oss rätten att debitera en porto och hanteringskostnad på 95 kr.

Ångerrätt
Du har alltid 14 dagars returrätt från det att du mottagit din leverans. Du står då själv för returportot.

Våra kontaktuppgifter
Talsvar nr: 08-441 34 29
Kundtjänst: 08-737 86 92
E-post: [email protected]
Webbadress: www.livsenergi.se

Skriv till kundtjänst
LivsEnergi
c/o Förlagssystem
Box 30104
104 25 Stockholm