Energi följer intention!

Anysia hoppar in i vårt online-möte med gott humör, fixad och färdig trots den tidiga timmen i New Jersey, USA. Bakom henne, högt upp på ett hennes linneskåp står flera av de böcker hon har skrivit, på olika språk. Hon är lättsam samtidigt som hon är specifik. Det som slår mig starkt är att hon tar sin uppgift som healingmedium på största allvar samtidigt som hon gång på gång poängterar att hon inte är annorlunda än någon annan. Ett liv med aktiverade sinnen är inte likställt med en dans på rosor. Det kan nog vara svårare att acceptera livets motgångar när man i andras ögon är någon som hjälper till läkning.

Vad är ett healingmedium?
– Det är lite annorlunda än så som vi ofta känner till ett medium. När klienter kommer till mig handleder jag deras energi och hjälper till att rensa det som är i energifältet, hjälper klienten att se och bli medvetna om det som finns där och ta bort det som är i vägen för dem att läka sig själva och leva ett bättre liv. Det kan vara gamla mönster, erfarenheter, avtryck, minnen, känslor…saker som blockerar och står i vägen för dem.

Hur uttrycker sig din healingförmåga?
– Jag föddes högfrekvent så mina sinnen har varit aktiverade ända sedan jag var liten. Jag kan se energi, jag kan känna den och jag kan höra andlig energi som är närvarande. När jag jobbar i någons fält rör jag mig i den energin och kan se avtryck och minnen som de har lagrat.
Har du haft den här förmågan hela livet? Hur har du förädlat den?
– Faktiskt, jag är uppväxt i en katolsk familj så det var utmanande att vara öppen för andevärlden och se och höra saker som jag gjorde eftersom det inte riktigt passade in i min familjedynamik. Men de lärde sig att acceptera det. Under lång tid stängde jag ute allt detta eftersom jag hade lärt mig att det inte var rätt eller korrekt.
– Men när min son föddes och jag insåg att han var likadan som jag börjad jag omfamna mina förmågor. Jag ville inte att han skulle växa upp och känna att det är något fel på honom. Då påbörjade jag min resa att acceptera vad jag hade fått, mina handchakran öppnades upp och jag kunde känna och förnimma energi igen. Det var då jag började jobba mer med energi. Senare föddes min dotter och hennes sinnen var också väldigt aktiverade.
– Vi har alla tre tagit emot våra gåvor så som vi är och förstår att vi har fått verktyg som gör livet på jorden mycket enklare. Så vi omfamnar det, och hjälper även andra att ta till sig det.
En av bokens främsta budskap är att få folk att förstå att de har healingförmågan tillgänglig om de vill.
– Precis. Även om jag föddes med alla sinnen aktiverade så är jag inte annorlunda än någon annan. Jag föddes bara mer medveten om det. Alla har dessa förmågor inom sitt eget fält. Det handlar bara om att skifta frekvens och rensa bort det som är i vägen för att kunna använda dem, men alla har det. Och vill man använda det så finns det där.
Och din bok kan hjälpa oss att hitta det?
– Absolut. Den visar också hur du kan rensa bort det som är i vägen. Två personer kan lida av samma sjukdom men orsaken till att de har manifesterat den kan vara väldigt olika. Vägen till läkning för dessa två kan se väldigt olika ut men de kan läka.
I boken förstår man att Brayden är stolt över sina förmågor, även inför sina vänner, vilket är häftigt. Hur hanterar han sina förmågor nu, som tonåring?–  Han är det fortfarande. Häromveckan var han på en fotbollsturnering för att se sin flickvän spela. I den första matchen gjorde hon illa sitt knä. Brayden tog henne åt sidan efteråt, gav henne energi och hjälpte henne att läka så att hon kunde spela nästa match. Det är helt naturligt för mina barn att använda sina förmågor, att scanna energier – det är en del av våra liv.
Det är väldigt fint att höra. Du är en förebild för healingens framtid. Vad är ditt råd för de som vill upptäcka sin healingförmåga?
1. Börja meditera för att vända dig inåt.
2. Balansera din energi, använd gärna dina handchakran.
3. När du är klar så bör du jorda eller grunda dig själv. Placera dina handchakran på benen. Se framför dig hur all energi går hela vägen till dina fötter. Tänk att energi följer intention.
Hur gör du för att locka fram den perfekta Anysia varje dag?
– Tro det eller ej, men jag är endast kapabel att hjälpa andra människor om jag kan rensa i mitt eget fält. Om inte min energikanal är ren så kan jag inte assistera andra. Min energirutin är daglig, konsekvent och exakt. Jag gör healingarbete i mitt eget fält varje dag. Jag går upp tidigt, matar hundarna och mediterar, sedan tränar jag en stund, äter och sedan gör jag en ny healingsession för att se om det finns mer jag kan rensa ut. Jag gör samma sak mitt på dagen och innan läggdags, så en normal dag utför jag nog healingarbete på mig själv 4-5 gånger per dag, i min egen energi. Det behövs för att göra det här arbetet.
Hur skiljer du på själens och egots röst?
- Jo, vanligtvis handlar egot om att lägga skulden på någon. Det är aldrig i linje med kärlek och lärdom, aldrig. Det innehåller alla projektioner vi gör, alla negativa känslor vi har. Allt det tystar jag. Det är inte verkligt och jag vet att ingenting av det stämmer och jag vill veta min sanning. Vill man inte möta sanningen så ska man veta att man också sätter gränser för sin egen läkningsförmåga.
Har du något personligt tips bland övningarna i boken?
–  En intressant övning är den om att jorda händerna. Vi grundar energin i händerna. Det är rutin för oss att fysiskt tvätta våra händer rena, men vi rensar inte energin i dem. Våra handchakran är våra verktyg för att balansera vår energi så vi behöver verkligen rensa dem och dra ut energin i dem.
– Och om man vill rensa sitt hem från negativa energier ska man använda små klara bergkristallspetsar. Bergkristall är tekniskt sett den högst vibrerande stenen på jorden just nu och den får allt inom sitt nät (när man gör kristallnät) att vibrera på samma frekvens. Den renar också sig själv och tar på så sätt hand om sig själv.
Lyssna till hela intervjun med Anysia på vår hemsida och ta del av:
• Vad kan vi göra för att optimera vår healingförmåga?
• Vilken situation är ideal för att hjälpa någon att läka? Vilken är svårast?
• Favoritkristaller och hur de kan användas.
• Hur jobbar energier?
• Hur kan man som förälder stötta barn som föds med aktiverade förmågor?
• Vad är en ”Old soul group”?
Anysia skriver regelbundet på sin blogg: https://www.anysiakiel.com/

Kort om boken

Alla föds med förmågan att hela sig själv och andra, men ibland glömmer vi bort hur och behöver en påminnelse, eller så behöver vi en tydlig vägledning för att väcka vår begåvning. I Upptäck healern inom dig tar healingmediumet Anysia Marcell Kiel upp just detta och hjälper oss på vägen med sin egen erfarenhet och sina allra bästa tips och övningar.
Läs mer om bokenR.
Kiel_Anysia_600pxl

Anysia Marcell Kiel


"Jag är uppväxt i en katolsk familj så det var utmanande att vara öppen för andevärlden."


Yrke:
Healingmedium och författare

Bor: Bayville, New Jersey

Familj: Två barn - Brayden 16, Briella 10, och 2 hundar.

Intressen: Umgås med familjen.

 

 

Anysia skriver regelbundet på sin blogg: https://www.anysiakiel.com/