0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Bli medlem i Livsenergi bokklubb
Himlen måste sakna en ängel 1200x1200

Mirakel och superkrafter!

Välkomstpaketet innehåller:

 • Medieaktuell nyhet!
  Leos hjärta började slå trots sex timmars stillestånd och en kropp nedkyld till 14,5 grader. Sjuksystern var övertygad om att "han fanns kvar där inne". I Himlen måste sakna en ängel skriver mamma Linn Maria Wågberg om olyckan, om de inblandades "liv efter döden", om sorg, ilska, hopp och hjältar samt om hur man lever vidare när livet inte blir som det var tänkt. Gripande!
 • Nylanserade Hitta din övernaturliga kraft av Joe Dispenza berättar om den latenta, näst intill övernaturliga kraften som vi alla har inom oss och hur vi med olika verktyg kan väcka den och använda den i livet. Forskare som han är visar han tydligt vad som händer i oss när vi transformeras. Lärorik och full med verktyg!

Ord. ca pris: 629:-
Välkomstpris: 99:- inkl. porto
Du spar: 530:-

Näradöden-upplevelser och budskap från andra sidan!

Välkomstpaketet innehåller:
 • Nyhet - endast tillgänglig hos Livsenergi!
  Döden gav mig äntligen livet  är en gripande berättelse om hur Rajiv Partis näradödenupplevelse skakade om hela hans liv och hur han ser sin chans att kunna göra om och göra rätt för Rajiv 2.0.
 • Det underbara livet efter detta innehåller sanna berättelser ur ett mediums vardag. Författaren Kristy Robinett är aktad inom sitt yrke i USA och hjälper polisen och rättsväsendet i stort med att lösa brott. Boken är både inspirerande och praktiskt vägledande.

Ord. ca pris: 660:-
Välkomstpris: 99:- inkl. porto
Du spar: 561:-

Livet efter detta 1200x1200
Ögonöppnare

Se världen och dig själv på ett nytt sätt!

Välkomstpaketet innehåller:

 • Hälsoprofessorn Hans Rosling, en av Sveriges mest älskade forskare, berättar i boken Hur jag lärde mig förstå världen hur han med vetenskapens hjälp kunde ta sig ut i världen och förklara den på nytt. Han har själv sagt "Det här är en bok som innehåller ytterst få siffror. Istället handlar den om möten med människor som öppnat mina ögon."
 • Sanningen finns inom dig av Oprah Winfreys svenska Supersjäl Gordana Biernat guidar dig till att öppna dina ögon för dig själv, förstå hur unik du är och vilka krafter du besitter. Om du vill kan den hjälpa dig att skärpa din perception av dig själv och påminna dig om vem du verkligen är.

Ord. ca pris: 629:-
Välkomstpris: 99:- inkl. porto
Du spar: 530:-

Ta hjälp av änglarna!

Välkomstpaketet innehåller:

 • Änglasvar Orakelkort av Doreen Virtue och Radleigh Valentine ger dig tydliga svar just när du behöver det. 44 vackert illustrerade kort samt ett vägledningshäfte.
 • I boken Jordens änglar är lär Doreen Virtue ut hur man som jordängel som ställer upp för andra i alla väder lär sig hitta balans i relationer och ser till att få det man behöver.

Ord. ca pris: 670:-
Välkomstpris: 99:- inkl. porto
Du spar: 571:-

Välkomstpaket Jordens ängar och orakelkort 2
Tillbaka till naturen 1200x1200

Tillbaka till naturen i vår!

Välkomstpaketet innehåller:

 • Jaguar i kroppen - Fjäril i hjärtat av Ya'Acov Darling Khan tar dig med in i den moderna schamanens värld som medlare mellan andevärlden och den vanliga världen.

 • Livet på jorden av Mike Dooley är en mycket klok och inspirerande bok för att förstå vilka vi är, hur vi hamnade här och vad som väntar oss.

 • En salviabunt för smudging medföljer. Enligt schamanerna renar salvia atmosfären omkring oss och tar bort tunga energier.

Ord. ca pris: 720:-
Välkomstpris: 99:-
Du spar: 621:-

Hitta din naturliga rytm med yoga och månen!

Välkomstpaketet innehåller:

 • Boken Yoga : Anatomi är ett ovärderligt referensverk både för nybörjare och den som har utövat yoga i många år. Det hjälper dig att se varje rörelse i ett nytt ljus och få ut det mesta av din praktik.
 • Månologi av Yasmin Boland är den fullständiga boken om hur du kan leva i fas med månen och låta dess magi påverka ditt liv i positiv riktning.
 • En klassisk yogamatta i fin kvalitet, stabil och glidsäker. Storlek: 183 x 60 cm, 44 mm tjock. Vikt 1,1 kg. Kan tvättas i maskin på 30 grader.

Ord. ca pris: 769:-
Välkomstpris: 99:- inkl. porto
Du spar: 670:-

Kopia av Julklappen till dig själv! (6)
Förstå din omgivning och väx

Förstå din omgivning & väx!

Välkomstpaketet innehåller:

 • Den omtalade Omgiven av idioter : Hur man förstår dem som inte går att förstå av Thomas Erikson. Lär känna dig själv och människorna omkring dig från ett nytt perspektiv. Är du grön, gul, röd eller blå? Hur ska du bemöta en av annan färg? Många aha-moments utlovas!
 • Uppföljaren Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra av samma författare är både lärorik och utvecklande. Hur kan vi identifiera psykopaterna i vår omgivning och undvika att bli utnyttjade?
 • Ett vackert ljus i glaskupol som sprider en ljuv doft av Fresh Cotton.

Ord. ca pris: 780:-
Välkomstpris: 99:- inklusive porto
Du spar: 681:-

Skapa harmoni med livet hjul

Välkomstpaketet innehåller:

 • Chakraspecialisten Anodea Judiths senaste bok Chakran - Sju nycklar till läkning. Genom tydlig vägledning och djupgående övningar lär du dig steg för steg om de andliga energiportalerna - våra sju chakran - och hur du släpper taget om dina begränsande mönster och blir den fria skaparen av det liv du drömmer om.
 • Chakra Musik. Tre musikspår med totalt 59 minuters speltid.
 • Ett vackert chakra-armband med 8 mm runda pärlor i hematit, bergkristall, ametist, sodalit, aventurin, kalcit, tigeröga och karneol.

Ord. ca pris: 555:-
Välkomstpris: 99:- inkl. porto
Du spar: 456:-

121951