Akashakrönikan

Nyckeln till universums oändliga kraft, visdom och energi

Akashakrönikan omges av mystik och kan kännas näst intill otillgänglig för gemene man, men det är den definitivt inte. Det menar Sandra Anne Taylor, författare till Akashakrönikan – en banbrytande och otroligt lättillgänglig bok som visar hur vi var och en med enkla metoder kan få tillgång till detta eviga eteriska arkiv av möjligheter och skriva om såväl det förflutna som framtiden.

Denna bok, kanske en av de främsta guider till akashakrönikan som någonsin skrivits, är din stora chans att lära dig ta kommandot över ditt liv idag och alla framtida liv. Men vad är egentligen akashakrönikan? Jo, en nedteckning i energiform av din historia, dina val och dina prioriteringar under alla dina livstider. När du har lärt dig hur du får tillgång till krönikan ger den dig oändliga möjligheter till insikt, förändring, läkning och utveckling.

Klubbpris: 239 kr
Ord. ca pris: 330 kr
Du spar: 91 kr
Bestnr: 124433
Avbeställ senast: 13 februari, 2022

Namnlös design

Sandra Anne Taylor

"Krönikan omfattar livets alla mysterier – ditt liv, mitt liv och allt liv ända sedan tidernas begynnelse – och den kommer att finnas kvar länge efter det att den värld vi känner till och lever i nu har försvunnit."

Läs mer om författaren här.

Lär dig använda kraften i akashakrönikan och ta kommandot över ditt liv

Det finns en längtan i oss alla efter att kunna ändra på svåra omständigheter, att kunna förstå hur och varför saker och ting sker och att kunna läka och stärka oss själva på sätt som gör oss gladare och får oss att trivas bättre med livet. Informationen i akashakrönikan kan hjälpa oss att uppnå alla de här sakerna, vilket är anledningen till att intresset för den har blivit så stort.

Akashakrönikan är som ett levande bibliotek fullt av information om världen och allt i den - varje person och händelse, förr och nu. Den oändliga visdom och filosofi som finns där kan transformera våra liv, hjälpa oss att läka det förflutna, ta oss igenom dagens utmaningar i livet, släppa blockeringar och ta hand om vår framtid. Med konkret och lättillgänglig vägledning i ämnet visar Sandra Anne Taylor hur du kan få tillgång till akashakrönikan och öppna dig för djupgående healing, lycka och självförverkligande.

Den här boken kommer att visa dig:

 • vad akashakrönikan egentligen är och hur du kan komma i kontakt med den
 • hur du kan färdas längs evighetens tidslinjer för att utforska det förflutna, nuet och din framtid
 • hur dina tidigare liv påverkar dig i dag och vad du kan göra för att förändra vad som står skrivet i krönikan om dem
 • hur du kan påverka din framtid
 • tekniker och övningar för att öppna krönikan närhelst du vill det
 • … och mycket, mycket mer!

Akashakrönikan är en värdefull källa till information, förändring och manifestation.

Nycklarna till universums bank av information, visdom och energi

Vore det inte underbart att ha ett bibliotek fullt av all information som du någonsin skulle kunna behöva – om dig själv, om världen, om vad som kommer att hända om 10 dagar och om vad som hände dig för 200 år sedan? Ett sådant bibliotek existerar faktiskt och du kan få tillgång till det närhelst du vill. Det här biblioteket kallas för akashakrönikan, och det är en evig källa till information, inspiration och energi som kan förändra ditt liv!

Akashakrönikan omges av mystik och kan kännas näst intill otillgänglig för gemene man, men det är den definitivt inte. Det menar Sandra Anne Taylor, författare till Akashakrönikan – en banbrytande och otroligt lättillgänglig bok som visar hur vi var och en med enkla metoder kan få tillgång till detta eviga eteriska arkiv av möjligheter och skriva om såväl det förflutna som framtiden. Denna bok, kanske en av de främsta guider till akashakrönikan som någonsin skrivits, är din stora chans att lära dig ta kommandot över ditt liv idag och alla framtida liv.

Men vad är egentligen akashakrönikan? Jo, en nedteckning i energiform av din historia, dina val och dina prioriteringar under alla dina livstider. När du har lärt dig hur du får tillgång till krönikan ger den dig oändliga möjligheter till insikt, förändring, läkning och utveckling.

– Krönikan omfattar livets alla mysterier – ditt liv, mitt liv och allt liv ända sedan tidernas begynnelse – och den kommer att finnas kvar länge efter det att den värld vi känner till och lever i nu har försvunnit, säger Sandra.

Hon beskriver den som esoterisk men samtidigt mycket konkret och praktiskt användbar i så gott som alla situationer vi möter i livet.

Oändliga möjligheter till insikt

Många har en föreställning om att processen att få tillgång till krönikan är både ansträngande och komplicerad, att man måste följa mycket specifika steg och till och med använda speciella – och ibland gamla eller främmande – invokationer för att nå fram, men det är mycket lättare än så, skriver Sandra i boken. Det finns också vissa saker du kan göra i ditt dagliga liv för att förbereda dig, och när du väl har lärt dig hur du ska gå till väga för att utforska denna värdefulla källa till energi och information kommer du bland annat att kunna:

 • ta reda på hur tidigare liv har påverkat dina nuvarande relationer (kärleks-, föräldra-, vänskaps- och arbetsrelationer).
 • ta reda på hur tidigare liv inverkar på dina problem och mönster i det här livet (ex. rädsla, depression, blyghet, missbruksproblem mm).
 • hitta specifik information om hur du kan läka och ändra negativa mönster när det gäller din kropp, dina känslor, din ekonomi och dina relationer.
 • hitta din livsuppgift och leva ett mera medvetet och tillfredsställande liv.
 • stärka och utveckla din intuition och regelbundet ta emot kraftfulla intuitiva budskap.
 • hitta och utveckla dina inneboende talanger.
 • se in i framtidskrönikan för att avgöra vad du kan göra nu för att förändra eller utveckla saker och ting lite längre fram i tiden.
 • programmera in händelser och resultat i din framtidskrönika för det du vill manifestera i ditt liv.
 • förstå djupgående andliga sanningar, lära dig att expandera din andliga medvetenhet, bli medveten om din själs sätt att se på saker och ting och utveckla en verkligt fredlig inställning till livet.

Det låter kanske som magi, men det är det inte – det handlar bara om att lära sig de rätta teknikerna. Dessa, samt alla procedurer och övningar du kan tänkas behöva hittar du i denna bok. Ditt arbete med akashakrönikan belyser inte bara möjligheter som har att göra med det förflutna, nuet och framtiden, det kommer även sätta dig i kontakt med energin i den andliga världen, så att du kan utveckla livslånga relationer till änglar, vägledare och kärleksfulla andar som bara längtar efter att få hjälpa dig. Akashakrönikan är din väg till evigheten – precis så som du vill ha den.

Text: Sofia Ekholm