Sandra Anne Taylor: ”Jag vill ta bort föreställningen om att det måste vara krångligt att komma åt akashakrönikan”

Sandra Anne Taylor är en väldigt varm och älskvärd kvinna som i över 25 år som psykoterapeut har ägnat sig åt att hjälpa människor med oro, depression, missbruk och relationsproblem. Idag hjälper hon främst människor att förändra sina liv genom akahsaarkiven. I över 20 år har hon studerat, lekt med och fördjupat sig i akashakrönikan (som det också kallas).

­­– När jag började intressera mig för kvantfysik och insåg att det kan appliceras på den andliga upplevelsen öppnades världen för mig. Jag förstod hur allt förhöll sig, att naturens och universums lagar genomsyrar alla våra livstider och att vi kan gå in i medvetandefältet och ändra såväl det förflutna som framtiden.

Akashakrönikan är ett ämne som fascinerar, men många tycker att det känns otillgängligt?

– Jag förstår, men jag uppmanar människor att ta till sig det som resonerar med dem. Jag vill ta bort föreställningen att man behöver krångla till det för att komma åt sin krönika. Det är egentligen enkelt. Man kan gå in i den spontant.

Under intervjun ger Sandy oss ett hett tips:

  1. Ta några djupa andetag.
  2. Blunda och låt ögongloben rulla uppåt som om du tittade uppåt med stängda ögon. Det ger oss en genväg in i alfa-tillstånd för hjärnan.
  3. Ställ en fråga som du kan få ett ja eller nej-svar på.
  4. Var öppen för hur svaret kan komma till dig.

– Man kan höra ett svar, eller så kan man få en bild eller ett tecken, som ett trafikljus eller en vägskylt, som ger svar på frågan, säger Sandy.

Man kan också komma i kontakt med krönikan via sina drömmar, och hon uppmanar alla att ha en anteckningsbok liggandes bredvid sängen. Meditation är dock bästa sättet, då hjärnans alfavågor gör att man snabbt kan komma in i sin krönika.

Hur vet man att man har kontakt med krönikan?

­– Det är viktigt att inte leta efter bevis när man är där, för om man börjar analysera förflyttar man sig in i vänster hjärnhalva och stänger dörren för upplevelsen. Jag får bevis när jag känner en känsla frid, harmoni och öppenhet i samband med att jag tar kontakt med arkiven, som en medvetandeexpansion. Många upplever att bevisen kommer i efterhand, när man har fått informationen och inser att det är praktiskt applicerbart på sitt liv.

Berätta om ditt första möte med krönikan!

– Jag visste inte att jag kom i kontakt med krönikan då – det insåg jag långt senare – men det var under min första tidigare liv-regression. Det var väldigt upplysande för jag kunde komma ifrån mönster som påverkade mitt liv genom att radera det som hänt tidigare.

Vill du säga något till dina svenska läsare?

– Jag säger som jag säger till alla människor i alla länder: Förstå att du är evig och att ditt värde inte kommer från utifrån, att det inte handlar om att vara smal, rik eller välutbildad. Se till ditt eviga jag, du är ett barn av Gud.

Andligt och spirituellt, var tror du mänskligheten är på väg?

– Jag tror att vi befinner oss i ett stort skifte, såväl personligt som globalt. De två senaste åren är bevis på att mycket behöver förändras. Vi ska inte gå tillbaka till hur det var, utan istället titta på vad vi behöver läka, vilka mönster vi behöver ändra och hur man kan föra in mer glädje i sitt liv. Vi behöver ha en mer mänsklig approach till livet!

Intervju: Alexandra Jerselius

Text: Sofia Ekholm

Kort om boken

Akashakrönikan omges av mystik och kan kännas näst intill otillgänglig för gemene man, men det är den definitivt inte. Det menar Sandra Anne Taylor, författare till Akashakrönikan – en banbrytande och otroligt lättillgänglig bok som visar hur vi var och en med enkla metoder kan få tillgång till detta eviga eteriska arkiv av möjligheter och skriva om såväl det förflutna som framtiden.

Denna bok, kanske en av de främsta guider till akashakrönikan som någonsin skrivits, är din stora chans att lära dig ta kommandot över ditt liv idag och alla framtida liv. Men vad är egentligen akashakrönikan? Jo, en nedteckning i energiform av din historia, dina val och dina prioriteringar under alla dina livstider. När du har lärt dig hur du får tillgång till krönikan ger den dig oändliga möjligheter till insikt, förändring, läkning och utveckling.

sandra anne taylor vit

Sandra på 30 sekunder

Född: 14 november 1950 (solen i Skorpionen och månen i Vattumannen)

Yrke: Bästsäljande författare med böcker översatta till över 30 språk, internationell föredragshållare och psykoterapeut

Bakgrund: Född och uppvuxen i Ohio av en italiensk mamma och en engelsk/schweizisk pappa. ”Jag känner mig mest italiensk. Jag älskar mat! Mat ska man njuta av och inte vräka i sig. Det är ett problem som går igenom många av mina livstider och någonting jag har jobbat på hela livet!”

Bor: Ohio, nära Lake Erie, tillsammans med sin man. Har två adopterade ryskfödda barn, dottern Vica och sonen Jenyaa

Personligt motto: “Integritet, sinneslugn och självständighet”

Böcker i urval: Quantum Success, Your Quantum Breakthrough Code, The Hidden Power of Your Past Lives, 28 days to a More Magnetic Life, Secrets of Attraction, Truth, Triumph and Transformation.

www.sandrataylor.net