Klicka på boken för ett smakprov!

FÖRÄNDRINGENS KRAFT
VISAR VÄGEN TILL DITT SANNA JAG!

Sanningen finns inom dig - När du förändras, förändras allt

Av Gordana Biernat
Inbunden

När du förstår vem du är, inser din plats i tid och rum, hittar ditt flöde och lär dig hur rädslan fungerar – då når du sanningen som finns inom dig och kan se hur unik du är och vilka krafter du besitter. Författaren Gordana Biernat vägleder dig i rätt riktning med sina tydliga budskap om verklighetsuppfattning och medvetenhet. Boken kom till ur den enorma uppskattningen hennes dagliga twitterposter fick. Idag följer över 300 000 människor runt om på jorden.  I "Sanningen finns inom dig" får vi ta del av tankarna och vägledningen på djupet.

Allting är sammankopplat.
Det förändras och manifesteras
genom perfekt synkronicitet
i det oändliga.

/Gordana Biernat

Klubbpris: 239:-
Ord. ca pris: 330:-
Du spar: 91:
Beställningsnummer: 121759Sista datum för avbeställning: 17 september, 2017

Språk Svenska
Medietyp Bok
Releasedatum 2017-09-08
Originaltitel #KnowTheTruth
Antal sidor 256
ISBN 9789188633064

DET UNIKA KRAFTPAKETET DU!

Oavsett vad du tror så är du ett unikt kraftpaket. Det är vi allihop. Många mister ofta tron på den sanningen och behöver en skjuts för att komma tillbaka. Andra behöver bara en påminnelse ibland. Gordana Biernat är svenskan som blivit hundratusentals människors dagliga orakel världen över på grund av att hon ger oss just det vi behöver – rätt anledning, rätt injektion, rätt påminnelse för att vi ska vända oss inåt och förstå vår egen storhet.

Gordana är i grund och botten en tänkare vars kanal varit öppen ända sedan unga barnår. Hon har en konstant och rik ström av tankar om verkligheten, om medvetenhet och om vårt inre och använder ett språk som träffar rakt i hjärtat. Allt hon säger känns djupt bottnat i hennes själ oavsett om det handlar om synkronicitet, filosofi, numerologi, kvantvetenskap eller annat. Och hon delar generöst med alla som är intresserade, varje dag, helt gratis på Twitter.

Sanningen finns inom dig är Gordanas debutbok som tar oss ”backstage” till hennes tankesmedja och hon bjuder på många böcker i en; varje sanning är skriven med sådan precision och träffsäkerhet att den kan upplevas som poesi, varje tankes numrering tillåter lek med synkronicitet, och formatet bjuder in till så väl lärande sträckläsning som kort, daglig inspiration.

Sanningen finns inom dig har sin grund i Gordana Biernats koncentrerade, kristallklara och livsbejakande reflektioner om vem vi är och syftet med vårt liv. För några år sedan började Gordana använda det sociala mediet Twitter för att dela med sig av alla de reflektioner och insikter som kom i en ständig ström till henne. Gensvaret blev enormt och hon blev överraskad att så många människor berördes av dem. I dag följer över 320 000 människor världen över Gordana Biernat dagligen för vägledning och guidning i livet. Experiment på Twitter passade Gordanas förmåga att fånga en känsla eller tanke och koncentrera ner den till max 140 tecken perfekt. Det hon sänder ut till hela världen är en kort och exakt kärna av en mycket större tanke. I Sanningen finns inom dig får vi ta del av ursprunget till alla koncentrat, förstå tankarna på djupet, lära av hennes erfarenhet och hänge oss åt universums storhet. För det är det hon pratar om – Alltet, vilka vi alla är en del av. Gordanas arbete fick snabbt ringar på vattnet bortom sociala media och för ett drygt år sedan blev hon kontaktad av Oprah Winfrey som ville uppmärksamma henne i OWN’s (Oprah Winfrey Network) nya initiativ ”SuperSoul 100”. Sedan dess ingår hon i denna dynamiska grupp av 100 ”supersjälar” - banbrytare, tänkare och visionärer vars visdom och livsverk bidrar till att höja medvetandet i världen och uppmuntrar andra att göra detsamma. En anledning till att OWN valt Gordana är just hur hon med ett unikt språk och manér lyckas komma igenom med sitt budskap om medvetenhet och verklighetsuppfattning till en väldigt bred målgrupp. Gordana är den enda europén i gruppen och är utsedd till SuperSoul Teacher. Andra ”supersjälar” är till exempel Tony Robbins, Christine Northrup, Caroline Myss, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Esther Hicks m.fl.Vill du köpa fler exemplar?

Du kan beställa flera exemplar till klubbpris genom att välja att lägga till produkten nedan i varukorgen. Dessa beställningar läggs till din befintliga beställning av perioden bok.

En knuff ut ur bekvämlighetszonen

I Sanningen finns inom dig påminner Gordana oss om människans sanna potential och inneboende kraft. Genom att undersöka de så kallade sanningar vi har om tid, verklighet, manifestation, kunskap, sinne, lust och medvetenhet ur olika och ibland ovanliga perspektiv, blir läsaren inspirerad att utforska sina trosföreställningar och gå bortom sin bekvämlighetszon. Det kan leda till att vår inneboende visdom blir mer medveten och tillgänglig.

Varje numrerad tanke återkopplar till universella sanningar om vem vi är, syftet med vårt liv och vikten av att komma ihåg vårt sanna jag. Och författaren tar oss med i en fördjupning bortom den egna tanketolkningen vilket kan ge läsaren en känsla av lättnad och lugn eftersom hon förmedlar mening i en till synes andligt frånkopplad värld. I en tid med ett oändligt informationsflöde från alla håll och kanter letar de flesta av oss efter omedelbar kontakt med något som intuitivt känns som äkta och sant. Sanningen finns inom dig ger en möjlighet att förändra vår inre känslomässiga frekvens som kan göra att vår yttre verklighet förändras.

”Intuitivt vet vi att det tar några få sekunder att hitta vår inre sanning”
Alla reflektionerna i boken har ETT syfte – att hjälpa dig skärpa din perception av dig själv genom att påminna dig om vem du verkligen är, vad du behöver veta just nu och hur du ska agera i situationen eller vid hindret framför dig. Det blir som en vägledning och hjälp i vardagen.

Dina tankar bestämmer formen på dina kommande upplevelser. För att förändra din framtid måste du först ändra din sinnesstämning genom dina tankar och dina känslor. Världen utanför är en spegel av ditt sinne. Använd spegeln för att förändra bilden av din framtid.

Intuitivt vet vi redan att det faktiskt bara tar några få sekunder att hitta tillbaka till vår inre sanning. Varför är det så? Därför att sanningen aldrig är komplicerad eller irrationell. Sanningen känns alltid enkel och självklar. Därför är boken Sanningen finns inom dig så härligt lättillgänglig – både för den som vill ha den korta sanningen rakt till hjärtat och den som vill gå mer på djupet. Texten talar till människan inom dig och hjälper dig att komma i kontakt med vem du är, med ditt sanna jag och din innersta kärna. Den kommer att hjälpa dig att på ett snabbt och smidigt sätt minnas din medfödda, inneboende kraft så att du enkelt kan skapa balans och helhet i din vardag.

Sanningen finns inom dig kan antingen läsas från början till slut eller användas som ett verktyg – ett personligt "orakel" – för att framkalla synkronicitet när du behöver det. Om du har ett problem som du vill lösa eller vill ha vägledning från ditt Högre Jag, kan du bara fråga: ”Vad behöver jag veta just nu? Vad är mitt meddelande?” Tänk sedan på en siffra mellan 1 och 231 och leta upp den numrerade ”tanken” och låt din inre psykiska värld synkronistiskt flätas samman med den yttre fysiska världen.

Text: Alexandra Jerselius

"Stjärnorna på himlen är av samma stoft som de i mitt sinne."

/GORDANA BIERNAT