blimedlem

Om Livsenergi

Livsenergi är Sveriges största bok- och medlemsklubb för dig som vill ha inspiration och motivation att upptäcka det bästa med livet och leva fullt ut.

Livsenergi är en rik inspirationskälla till personlig och inre utveckling. Vi hjälper dig att hitta de senaste och bästa titlarna i genren body-mind-spirit och samlar böcker, produkter, kurser och äventyr som du har stor glädje av för att nå dit du vill på ett och samma ställe.

Våra böcker

plus1

Området body-mind-spirit är stort och innehållsrikt och vi presenterar böcker i alla olika kategorier på ett överskådligt och lättillgängligt sätt, t.ex. personlig och andlig utveckling, mindfulness, yoga, meditation, livsfilosofi, hälsa & näring, healing, mediumskap och astrologi för att nämna några. Böcker inom hälsa för sinne, kropp och själ helt enkelt.

De bästa författarna

Författare

Vi plockar fram de allra bästa författarna inom mind-body-spirit, både svenska och internationella. Här finner du klassiker och nyheter från bland annat Louise Hay, Ssteven Gundry, Anthony William, Peter Smith, Neale Donald Walsch, Benny Rosenqvist, Liselotte & Camilla Örnberg, Doreen Virtue, Alberto Villoldo, , Byron Katie, Dalai Lama, James Van Praagh, Mike Dooley och många fler. Gemensamt för alla författare är ett starkt engagemang och en vilja att hjälpa dig utvecklas och nå din fulla potential.

Hälsa & näring

Healthy lifestyle and healthcare concept with food, heart and stethoscope

Livsenergi bejakar den holistiska synen på hälsa – sinne, kropp och själ – och erbjuder ett fint sortiment av naturligt och näringsrikt livsmedel, hälsokost och hälsoprodukter samt guidade meditationer och tillbehör till berikande träningsformer.

Inredning & atmosfär

VARIOUS TYPES OF INCENSE WITH TEAPOT AND BUDDHA STATUE

En positiv och harmonisk atmosfär skapar goda förutsättningar för motivation och utveckling. LivsEnergi har ett brett urval av vacker och avslappnande musik, givande filmer och andra stämingshöjare som dofter, statyer, rökelser och mycket annat.

Tävlingar & evenemang

stars and lights pattern of bright colorful fireworks with colorful stars and circle and ticker tapes shapes added

Vi erbjuder spännande möten med författare, medium och healers på olika platser i landet, och vi finns med på de stora mässorna inom hälsa och utveckling för sinne, kropp & själ.

Som medlem i Livsenergi får du regelbundet möjlighet att delta i enkla och roliga tävlingar. Bland vinsterna hittar du böcker, produkter, biljetter till författarmöten, mässor och mycket annat!

Inspirerande magasin

Skärmavbild 2016-12-28 kl. 15.19.41

Ungefär var tredje vecka får du hem Livsenergis medlemstidning som bjuder på en fyllig presentation av periodens huvudbok, förmånliga specialerbjudanden, tips och råd för ett långt och lyckligt liv, information om mässor & event och ett rikt urval av böcker och produkter!