Vad är Livsenergi?

Livsenergi är en bok- och medlemsklubb för dig som vill ha inspiration och motivation att upptäcka det bästa med livet och leva fullt ut. För många är vi en inspirationskälla till personlig och inre utveckling och hjälper våra medlemmar att hitta de senaste och bästa bäckerna inom sinne, kropp och själ. Vi samlar böcker, produkter, kurser och annat roligt inom just detta härliga intresseområde på ett och samma ställe!

Vår vision

Vi på Livsenergi tror att...

...resan mot att finna sin inre livsenergi börjar någonstans för alla. Somliga har turen att hitta den redan i barnsben medan andra först på livets höst ser en väg de inte sett förut. Ofta av en slump. En vän som ber en följa med på ett första yoga-pass, eller ett boktips som äntligen plockas upp. Plötsligt sitter du där med en kittlande känsla av nyfikenhet blandat med eufori över din nyvunna insikt. Din upptäckt av din livsenergi.

Tänk att få uppleva hur livet kan kännas på ett nytt sätt, och att lyckas fånga känslan av att vara här på riktigt. Tänk att hitta sitt sätt för att återskapa den känslan, att för ett utvalt ögonblick, en timme om dagen eller mer än så, få känna att du själv är den som sitter i förarsätet. Det är ditt liv, med dina val som avgör vart du är på väg.

Det är en helt fantastisk känsla.
En känsla som vi på Livsenergi vill dra vårt strå till stacken för att hjälpa fler att hitta och underhålla.

På vägen mot att hitta – eller återupptäcka – sin inre livsenergi kan vi behöva besöka olika områden (en healingsession, ett yogapass), uppleva olika möten (med en likasinnad, ha ett fint samtal om livet, eller möta ett medium) och prova på olika verktyg (affirmationer, meditation, tarot, astrologi, kristaller). Någon gång på vägen berörs vi och hittar hem. Oavsett var på den resan du är ser vi det som vår uppgift att inspirera dig till att fördjupa, utveckla eller finna den plats där din livsenergi får blomstra som mest.

På Livsenergi kallar vi denna energi för vår “Spirit bee” och beskriver en känsla som leker och bubblar inombords och hjälper oss möta dagen med en nyfiken vilja till att utforska det nya. Det är där vi trivs. Där vi känner att livet inte stannar och där vardagen blir kryddad av allt från smaker till intryck och där den person som folk omkring oss ser, är den vi känner inuti.

Och även om du är på en annan plats, vän med en helt annan form av samma energi, så tror vi att du känner igen den. Om inte i dig själv, så har du sett den bubbla ut i andra.

16 gånger per år gör vi ett försök att inspirera dig till att hitta dit, komma tillbaka eller ta nästa steg mot en vardag där livsenergin är som starkast i dig, och får dig att lysa.

Vi lever vår dröm - att få inspirera och följa andra på sin inre utvecklingsresa.
Vår vision är att bidra till att många, många fler hittar sin livsenergi. Följ med så kan vi sprida mer ljus tillsammans!

Du, och vi med vår livsenergi.

 

Pst! Vill du läsa personliga berättelser om människors första möte med sin inre livsenergi, klicka här!

Våra böcker


Warning: file_get_contents(https://livsenergi.se/wp-content/uploads/plus1.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/131541.cloudwaysapps.com/eggjgcbjvu/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor-imagick.php on line 154

Området sinne, kropp & själ är stort och innehållsrikt och vi presenterar böcker i alla olika kategorier på ett överskådligt och lättillgängligt sätt, t.ex. personlig och andlig utveckling, mindfullness, yoga, meditation, livsfilosofi, hälsa & näring, healing, mediumskap och astrologi för att nämna några. Böcker inom hälsa för sinne, kropp och själ helt enkelt.

De bästa författarna

Vi väljer ut de allra bästa författarna inom sinne, kropp och själ, både svenska och internationella. Här finner du klassiker och nyheter från bland annat Louise Hay, Denise Linn, Steven Gundry, Anthony William, Peter Smith, Neale Donald Walsch, Alberto Villoldo, Byron Katie, Deepak Chopra, Laura Lynne Jackson, James Van Praagh, Mike Dooley och många fler. Gemensamt för alla författare är ett starkt engagemang och en vilja att hjälpa dig utvecklas och nå din fulla potential.

Hälsa & näring

Livsenergi värnar om den holistiska synen på hälsa – sinne, kropp och själ hänger ihop – och erbjuder ett fint sortiment för att ta hand om hela sig. Här finner du hälsoprodukter och tillskott, meditationer och tillbehör till berikande träningsformer.

Inredning & atmosfär

En positiv och harmonisk atmosfär skapar goda förutsättningar för motivation och utveckling. LivsEnergi har ett brett urval av vacker och avslappnande musik, givande filmer och andra stämingshöjare som dofter, statyer, rökelser och mycket annat.

Tävlingar & evenemang

Vi erbjuder spännande möten med författare, medium och healers på olika platser i landet, och vi finns med på de stora mässorna inom hälsa och utveckling för sinne, kropp & själ.

Som medlem i Livsenergi får du regelbundet möjlighet att delta i enkla och roliga tävlingar. Bland vinsterna hittar du böcker, produkter, biljetter till författarmöten, mässor och mycket annat!

Inspirerande magasin

Ungefär var tredje vecka får du hem Livsenergis medlemstidning som bjuder på en fyllig presentation av periodens bok, en exklusiv intervju med författaren och förmånliga specialerbjudanden. Här samlar vi också de senaste boknyheterna på området hälsa för sinne, kropp och själ och bjuder på teman av olika slag. Vi håller också koll på spännande nyheter, mässor, event och kurser!