ANTHONY ”MEDICAL MEDIUM” WILLIAM:
– IBLAND ÖNSKAR JAG ATT JAG KUNDE STÄNGA AV

Med över 2,2 miljoner följare på Instagram är det medicinska mediet Anthony William – mannen bakom det globala fenomenet ”sellerijuice” – en kraft att räkna med.
– Sellerijuice är en av världens bästa totallösningar. Lita på mig när jag säger att det inte är någon kortlivad fluga, säger han.

Precis som Anthonys tidigare böcker kommer budskapet i hans senaste bästsäljare Sellerijuice direkt från Medkänslans ande, en källa som han beskriver som ren, oförvanskad och högstående. Tycker du att det låter lite skumt? Overkligt rentav? Du är inte ensam. Anthony är själv väl medveten om att många ser på hans gåva med skeptiska ögon. Det händer faktiskt att han fortfarande – trots alla hundratusentals människor världen över som vittnar om att hans råd har gett dem hälsan åter – blir förvånad när han får höra deras berättelser.
– Jag är en helt vanlig man som råkar höra andens röst klart och tydligt.
Han beskriver rösten som en oberoende källa helt separerad från sina tankar.
– Anden pratar ständigt med mig med klarhet och precision, som om jag hade en vän intill mig som berättade om symtomen hos alla människor runtomkring mig. Det är en gåva jag inte kan stänga av, även om jag ibland önskar att jag kunde ta en kort paus.
Anthony har också förmågan att visualisera en scanning av en persons kropp, en färdighet som anden lärde honom som ung och som han har utvecklat sedan dess.
– Föreställ dig en kraftig magnetröntgen som inte bara kan upptäcka fysiska sjukdomar utan även andliga, säger han.

Den ultimata örten
Inte sällan ger anden Anthony insikter som ligger flera decennier före den medicinska forskningen. Så är även fallet med den läkande sellerijuicen, då väldigt lite av det som han hävdar faktiskt kan bevisas vetenskapligt. De som har gett sellerijuicen en ärlig chans och druckit den rekommenderade mängden enligt bokens instruktioner är dock säkra på att Anthony har rätt. Självklart finns det de som tvekar, och dem ber han förhålla sig öppna gentemot de människor som använder sellerijuice för dess läkande effekter.
– Sellerijuice är en läkande dryck, ett strukturerat elixir som är fyllt med örtens eget liv och dess livshistoria, energi och näringsämnen. Den stabiliserar systemen hos de som är sjuka eller skadade. Så unik är faktiskt sellerin. Den erbjuder oss den ultimata växtmedicinen, säger han.

”Ett faktum större än vi inser”
Precis som med sina tidigare böcker är Anthonys syfte med Sellerijuice att få människor att må bättre. Han säger att vi alla kan läka och att vi aldrig, under några omständigheter, får förlora hoppet, hur jobbigt det än är, hur många läkare vi än besöker och hur lång tid det än tar. Kropp och sinne är ett och om vi bara lär oss att se och respektera sambandet finns det stora möjligheter att återfå hälsan. Just den globala läkningsrörelse som uppstått i sellerijuicens spår kallar han ett faktum.
– Sellerijuice erbjuder oss den sällsynta möjligheten att resa oss ur sjukdomens aska och bli friska. Det är en rörelse som inte kommer att avstanna, större än någon av oss inser.

Text: Sofia Ekholm

Kort om boken

Vi hör om sellerijuice från alla håll, och det av en anledning: det räddar liv genom att återställa människors hälsa oavsett symtom. Det som började som en simpel rekommendation av Anthony William i tonåren för flera årtionden sedan har växt till en omfattande läkningsrevolution. Men vad är det som är så speciellt med sellerijuice? Hur bidrar den till en bättre hälsa? Vid vilka tillstånd och sjukdomar – fysiska och psykiska – har man sett att den kan hjälpa? Alla dessa frågor och många fler än så besvaras i boken Medial Läkning - Sellerijuice av Anthony William. Han berättar även hur man får full effekt av juicen och gör klarhet i många rykten, farhågor och myter som uppkommit i samband med läkningsrörelsens framfart på jorden. Det finns väldigt mycket att säga om selleri.

Läs mer om bokenR.
Anthony Williams 600pxl

Kort om författaren

ANTHONY WILLIAM

"Det jag ser hos människor som börjat med sellerijuice är det starkare ljus som de utstrålar"

 

Namn: Anthony William Coviello
Stjärntecken: Våg
Född: På USAs östkust
Bor: i Florida och Los Angeles
Yrke: Författare, medicinskt medium
Utgivna böcker: Medial läkning, Kostguiden, Sköldkörtelns hemlighet, Leverns okända kraft, Sellerijuice
Hemsida: www.medicalmedium.com
Instagram: @medicalmedium
Facebook:
facebook.com/medicalmedium