Anthony William

Medicinskt medium och författare till böckerna om
Medial Läkning

"Medkänsla är det mest läkande som finns."

Anthony William, kallar sig medicinskt medium och säger sig ha hjälpt tiotusentals människor att återfå sin hälsa. Sin kraft får han genom att ta emot information från en Ande, som han fick kontakt med redan som fyraåring. William använder sin gåva för att läsa av människors livssituation och förmedlar vad människors smärta eller sjukdom kan bero på och vad de i sin tur kan göra för att återvinna sin hälsa. I sin senaste bok ”Medial Läkning - Sköldkörtelns hemlighet” ger William oss svar på vad som orsakar många människors kroniska hälsobesvär och ett spännande nytänkande om sköldkörtelns verkliga funktion. Han slår också hål på myter och förklaringar till de sköldkörtelbesvär som allt fler diagnostiseras med.

Det första rådet Anthony William ger dem som söker hans hjälp med hälsofrågor handlar om att visualisera sig själv som frisk.
— Se dig själv utan sjukdomen och planera efter detta. Tänk på din sjukdom som en tillfällig irrfärd och se medial läkning som kartan som äntligen får dig på rätt spår igen, i samklang med ditt öde. Vad har dina åkommor hindrat dig från att åstadkomma? Gör en lista över vad du önskar och slappna av i healingsprocessen, viss om att du kommer få din drömmar uppfyllda.

Många människor lider i dag av svåra sjukdomar. Finns det en orsak bakom allt detta lidande?
— Det var därför den högsta Anden steg in i mitt liv när jag var liten pojke: för att lära mig att se den verkliga orsaken till människans lidande och sprida den informationen över världen. Anden talar klart och tydligt till mig, som om en vän stod bredvid mig och berättar om de symtom människor omkring mig har. Dessutom lärde Anden mig redan tidigt att utföra fysiska skanningar av människors kroppar. De visas för mig ungefär som röntgenbilder av sjukdomar, infektioner och besvär personen har eller har haft i det förflutna.

Varifrån får du din kunskap?
— Alla fakta jag delar med mig av kommer från en ren, oförvanskad, högtstående källa, ett högre medvetande: den medkännande Anden. Det finns inget mer läkande än medkänsla.
— Andra medier hör ibland inre röster, men min hörs inte inom mig. Information får jag istället från en röst direkt utanför mitt högra öra. Ett annat sätt som skiljer sig från de flesta andra medier är att jag lätt kan få information om min familj och vänner eller om min egen hälsa. Återigen, eftersom Anden är skild från mig, allt jag behöver göra är att fråga och han svarar på allt jag behöver veta.

Vad är orsaken till besvär med sköldkörteln?
— Jag kallar det sköldkörtelvirus, vilket är samma virus som orsakar körtelfeber: Epstein-Barr-viruset.

I allmänhet tror de flesta att sköldkörteln har med ämnesomsättningen i kroppen att göra. Är det så?
— Sköldkörtelns verkliga funktion och syfte är att vara kroppens datacentral. Den är din andra hjärna. Som kroppens datacentral registrerar sköldkörteln hur den fysiologiska jämvikten yttrar sig i kroppen. Sköldkörteln registrerar hur jämvikt ser ut, känns och uttrycker sig i kroppen. Meddelanden från alla organ och körtlar skickas till sköldkörteln, ibland som klagomål. Likt HR-avdelningen på ett företag tar sköldkörteln emot dessa rapporter, samlar in och lagrar information om vad som funkar bra i kroppen, vad som inte funkar, vad som är giftigt, vad som inte är giftigt.
— Därefter använder sköldkörteln, dag ut och dag in, denna minnesbank över största jämvikten för att sända ut radioliknande frekvenser och delegera uppgifter och ansvar i kroppen för att hålla allt i balans.

Vad är främsta syftet med dina böcker och råden du ger?
— Jag verkar för att få människor att må bättre. Jag har hjälpt tiotusentals människor att återhämta sig fullt ut från vad som håller dem tillbaka, förhindra att flera sjukdomar uppstår och få människor att leva ett levande liv. Det vill jag dela med hela världen.

Hur står det till med din egen hälsa?
— Jag får regelbundet information från Anden om min egen hälsa och jag vet direkt vad jag ska ta för nästa steg. Det är väldigt sällsynt. Även de mest kända medierna historiskt sett har normalt inte kunnat läsa av sin egen livssituation.

Hur kan man få hjälp av dig att läka sina besvär?
— Det kan du få genom vår Healing path, healingvägen, som är en gratis online resurs som jag har skapat för att ge människor en heltäckande överblick av hur man läker sig själv, säger Anthony William.
Healing Path beskriver de arton ledande principerna från Anden som kan leda till bättre hälsa, vitalitet, glädje, medkänsla och kärlek i ditt liv.
— Merparten av den information som ges i kursen finns inte någon annanstans eftersom allt kommer direkt från Anden.

Om man inte har möjlighet att träffa dig själv, hur kan man då få hjälp av Andens visdom?
— Jag behöver inte vara i samma rum som den person som får en läsning, så jag talar mestadels med klienter via telefon. Detta gör att jag kan hjälpa alla i världen, oavsett var man bor eller befinner sig.
— Eftersom Anden är tydlig och skild från mig, spelar det ingen roll om jag vid ett tillfälle känner mig upprörd, är sjuk eller bara uttråkad. Anden påverkas inte av mina känslor eller sinnestillstånd och ger konsekvent en korrekt läsning av varje enskild klients hälsa.

 

Text: Monica Katarina Frisk

Kort om boken

I Sköldkörtelns Hemlighet avslöjar det medicinska mediet Anthony William vad som ligger bakom inflammation och autoimmuna sjukdomar samt den verkliga orsaken till 95% av alla sköldkörtelsjukdomar och andra mystiska hälsobesvär som plågar allt fler. Du får också veta hur dessa tillstånd och symtom utvecklas, vilka faktorer som kan ha triggat de att bli värre och mer än så. Inte minst får du enkla verktyg och instruktioner som hjälper dig att ta tillbaka kontrollen över din hälsa och bli frisk.
Läs en längre presentation av boken HÄR.
Du finner också ett smakprov på boken HÄR.

William-Headshot-2014-Specific-use

Ett axplock av det man lär sig genom Healing Path, Anthonys gratis onlinekurs som ger en heltäckande överblick av hur man läker sig själv:

  • De arton viktigaste stegen till healing direkt från Anden.
  • Mat som understödjer läkning och varför den är så viktig.
  • Solens roll i helande och hur man kan få ut det mesta av solens kraft.
  • Hur kreativitet påverkar ens sinne och själ och ett unikt sätt att få tillgång till den.
  • Förstå vilket syfte vi har och hur man hittar sina gåvor.
  • Sanningen om bön och hur man ber för bästa resultat.
  • Hur affirmationer verkligen fungerar och det bästa sättet att använda dem.
  • Kraften i kärlek och medkänsla och hur de kan påverka ens liv.
  • Det mesta om skyddsänglar och hur de verkar.