Anthony William - flitig författare med integritet och hemlighetsfaktor

Vi är många som har följt Anthony William sedan hans första bok på svenska kom ut våren 2016. Sedan dess har vi på Livsenergi publicerat allt som han har lanserat i bokform och även jobbat hårt för att få en intervju med honom. På den sista punkten har vi gått bet varje gång. Mr William är en upptagen man och väljer noga sina mediesammanhang. Han är också väldigt privat av sig och det är inte lätt att bygga en personlig bild av honom. Vi får respektera att han vill hålla sin personlighet, familj och livet mellan öst- och västkust i USA för sin innersta krets. Det vi vill åt är ju budskapen han så generöst sprider i alla möjliga kanaler, som böcker, podd och sociala media. Det är vi så tacksamma för!

Vi samlade ändå ihop det vi har samlat på oss genom åren! Se nedan:

1960 - 70-talet Anthony William föddes i New York år … ja, det är det ingen som verkar veta, och inte lyckas vi ta reda på det heller. Han har dock hintat om att han är i 50-årsåldern och är född i vågens tecken, men det är allt vi vet.

1970 - 80-talet Vid 4 års ålder kom han i kontakt med Medkänslans ande – den kraft som förser honom med hälsoinformation, information om diagnoser och råd om behandlingar som ofta är långt före sin tid.

Under barndomen fick han av Medkänslan ande veta att hans mormor hade lungcancer, vilket visade sig stämma. Han fick också förhandsinformation om att en klasskamrat till honom skulle drabbas av hjärnhinneinflammation, vilket skedde bara några dagar senare. Under hela sin barndom kände han sig manad att berätta för människor om han fick till sig information om att de var sjuka.

Tonåren Började ge kunderna i livsmedelsbutiken han jobbade i som tonåring hälsoråd, och hjälpte dem till bättre hälsa.

1980 - 90-talet I sin ungdom var Anthony intresserad av matlagning, näringslära och örtmedicin, och började redan under 1980-talet rekommendera kosttillskott och örter som hjälp för läkning.

2000 När han var i 30-årsåldern lämnade han östkusten för att som medicinskt medium hjälpa människor över hela landet, och till slut hamnade han på västkusten och i Los Angeles. Idag delar han sin tid mellan boendet där och ett i Sarasota, Florida.

2015 kom den första boken Medical Medium (Medial Läkning) ut, och därmed startades en hälsorevolution med Anthony William i spetsen.

2016 såg Life Changing Foods (Kostguiden) världens ljus. Detta var även året då första avsnittet av Medical Medium Podcast kom ut. Idag har podden lanserat runt 160 avsnitt. I sin podcast delar Anthony med sig av unik medicinsk information från Medkänslans ande, information som ligger 10-tals år före forskningen.

2017 hamnade fokus på sköldkörteln i och med boken Thyroid Healing (Sköldkörtelns hemlighet).

2018 var det fullt fokus på levern med boken Liver Rescue (Leverns okända kraft).

2019 fick sellerijuicefenomenet (som Anthony satte igång i unga år) en rejäl skjuts i samband med lanseringen av boken Celery Juice (Sellerijuice). Juicemaskiner och selleri gick åt som smör i butikerna när alla följare började dricka detta elixir. Trenden har även nått icke-följare och många vet inte om att den kommer från Anthony.

2020 kom detox i strålkastarljuset med boken Cleanse To Heal (Läk med detox).

2021 släpptes den reviderade och utökade utgåvan av Medical Medium (Medial Läkning) med dubbelt så mycket information och en mängd nyheter, inklusive en lång lista på recept.

2022 var året då hjärnan fick huvudrollen i och med böckerna om Brain Saver (Hjärnhälsa). Nu – 2023 – är detta maffiga bokpaket äntligen färdigt på svenska!

Text: Sofia Ekholm

Kort om böckerna

Oavsett om du är ute efter att läka från eller förebygga hjärnrelaterad ohälsa så finns äntligen svaren tillgängliga i Medial läkning. Anthony förser oss den här gången med revolutionerande information så att du kan rädda din hjärna innan det är för sent. Detta maffiga bokpaket innehåller som sagt båda volymerna och kan just nu köpas till ett extra förmånligt pris.

I böckerna Hjärnhälsa och Handlingsplan för hjärnhälsa delar Anthony William med sig av kunskap om hjärnan och nervsystemet som ingen tidigare har hört om. Hjärnhälsa avslöjar orsakerna bakom mer än 100 hjärn- och nervsystemrelaterade symtom, sjukdomar och syndrom. Handlingsplan för hjärnhälsa berättar i detalj hur vi kan läka.

anthony william NY

Anthony William

Namn: Anthony William Coviello
Civilstånd: gift med Rachel Schutzman
Stjärntecken: Våg
Född: På USA:s östkust
Bor: i Florida och Los Angeles
Yrke: Författare, medicinskt medium
Utgivna böcker utöver böckerna om Hjärnhälsa: Medial läkning, Kostguiden, Sköldkörtelns hemlighet, Leverns okända kraft, Sellerijuice och Läk med detox
Hemsida: www.medicalmedium.com
Instagram: @medicalmedium
Facebook: facebook.com/medicalmedium

Anthony har …

2 yrken – medicinskt medium och författare

Använt till 2016 ovan: 1 podcast – Medical Medium Podcast – som han startade 2016 och som i skrivande stund utgörs av 157 avsnitt. I sin podcast delar han med sig av unik medicinsk information från Medkänslans ande, information som ligger 10-tals år före forskningen.

4,2 miljoner följare av sitt Instagramkonto @medicalmedium

114,9 tusen följare på sitt Twitterkonto @MedicalMedium

3,5 miljoner följare på sitt Facebookkonto Medical Medium