Paket Medial läkning Hjärnhälsa

Oavsett om du är ute efter att läka från eller förebygga hjärnrelaterad ohälsa så finns äntligen svaren tillgängliga i Medial läkning. Anthony förser oss den här gången med revolutionerande information så att du kan rädda din hjärna innan det är för sent. Detta maffiga bokpaket innehåller båda volymerna av Hjärnhälsa och kan just nu köpas till ett extra förmånligt pris.

I böckerna Hjärnhälsa (se läsprov HÄR) och Handlingsplan för hjärnhälsa (se läsprov HÄR) delar Anthony William med sig av kunskap om hjärnan och nervsystemet som ingen tidigare har hört om. Hjärnhälsa avslöjar orsakerna bakom mer än 100 hjärn- och nervsystemrelaterade symtom, sjukdomar och syndrom. Handlingsplan för hjärnhälsa berättar i detalj hur vi kan läka.

Klubbpris: 599 kr
Ord. ca pris: 809 kr
Du spar: 210 kr
Bestnr: 125286
Avbeställ senast: 9 juli 2023

anthony william NY

Anthony William

”Under alla dessa år som vi har hjälpt människor att bli friska har Medkänslans ande alltid sagt till mig att halva segern är vunnen när du känner till den sanna orsaken till varför du är sjuk. När du vet vad du ska göra, vad du ska ta och hur du ska använda dig av de här verktygen har du vunnit den andra halvan.”

Läs mer om författaren här.

Öka din HJÄRNHÄLSA med Medial läkning

Många av er vet det redan, men sedan Anthony William började skriva böcker för ca 8 år sedan vänder sig miljoner människor till Medial läkning för att få svar på utmanande hälsofrågor och hitta tydliga program för läkning som de inte kan få någon annan stans. Idag är vi glada att kunna erbjuda hans senaste projekt i ett mäktigt bokpaket.

HJÄRNHÄLSA är det sjunde bokprojektet i serien om Medial läkning och består av två viktiga böcker om vårt mest komplexa organ – HJÄRNAN. Här delar William med sig av kunskap om hjärnan och nervsystemet som ingen tidigare har hört talas om. På de dryga 600 sidorna i varje bok går han grundligt igenom varför människor över hela världen lider av mental ohälsa och hjärnrelaterade sjukdomar samt förklarar vad man kan göra för att läka.

Som vanligt får du allt serverat – den djuplodade informationen för att förstå varför vi mår som vi gör och en massa konkreta lösningar för att få bukt med våra hälsoutmaningar. Här är ett axplock om vad du kan hitta i böckerna:

 • Skräddarsydda program för över 300 symtom, tillstånd och sjukdomar inklusive recept, listor på kosttillskott med doseringar och lämpliga kurer.
 • Ett helt nytt program: Hjärnshotterapi!
 • Fler och varierande Chockterapier.
 • Utökat program för tungmetalldetox – nya smoothies, bowls och glassar…
 • Över 100 läckra recept för en god vardag med Medial läkning!

Äntligen konkreta verktyg för att öka din hjärnhälsa

Anthony William och hans evige följeslagare Medkänslans ande är tillbaka. Den här gången lanserar han två böcker på samma gång. Underbart! Som vi har sett fram emot detta! Här hoppas vi ge dig en bra inblick i dessa allomfattande böcker.

Hjärnhälsa är ett viktigt, omfångsrikt och aktuellt ämne. Vi vågar säga att oavsett hur du mår för tillfället så kommer du att få någonting värdefullt med dig när du läser de här böckerna.

Av böckernas titlar kan man förstå att det här är ett projekt som tar hand om hjärnhälsa ur ett brett perspektiv. De uppräknade symtomen är många och på flera sätt vitt skilda. Att hantera alla dessa kräver sin kunskap och här får du, svart på vitt, veta vad som egentligen ligger bakom dessa hundratals symtom, neurologiska sjukdomar och obalanser. Därtill får du en färdig plan för hur du på naturlig väg kan bli bättre.

Hjärnhälsa ger dig en unik möjlighet att lära känna din hjärna på ett helt nytt sätt. Utöver banbrytande information om varför vi blir allt sjukare får du också insikt i vad det är som förorenar, skadar, hämmar, försvagar, bränner ut och begränsar hjärnans nervceller. Du kommer få svar på vad ”hjärnförrädare” är, hur vi får i oss dem, samt vad som orsakar inflammation, ärrvävnad och förtvining i hjärnan. Med rätt kunskap kan vi ta ägarskap om vår hälsa. Ibland är behovet att bota och läka, men det handlar även om att förebygga sjukdom, såsom alzheimer, PTSD, stroke, krampanfall och andra livshotande tillstånd, innan det är för sent.

Komplext organ kräver komplexa lösningar

Hjärnan är vårt mest komplexa organ och ämnet hjärnhälsa är minst sagt betydande för väldigt många människor. Tack och lov kommer Medkänslans ande ständigt med nya insikter och verktyg för att hjälpa oss i vår läkningsprocess. Förutom den lååånga (!) listan på program för olika sjukdomar och kosttillskott som läker hjärnan, alla recept och andra smarta verktyg vill vi lyfta fram en stor nyhet: Hjärnshotterapi med Medial läkning.

Hjärnshots – den nya terapin

Hjärnshotterapin har tagit världen med storm. Men vad är det och hur fungerar det? Lite kortfattat är det:

 • Ett verktyg för läkning som kommer från ovan och består av specifika kombinationer av ingredienser som samarbetar systematiskt av speciella anledningar som bara en högre källa skulle kunna förklara.”
 • Syftet med dessa läkande elixir är att snabbt komma hjärnan till undsättning i situationer vi utsätts för i dagligen i livet. Med dem kan vi må och fungera bra under tiden vi arbetar med att lösa problem på en djupare nivå i hjärna, nervsystem och kropp.
 • Varför shots? Jo, den flytande formen gör så att de läkande ingredienserna absorberas i munnen och når hjärnan snabbt och effektivt för omedelbart resultat
 • Antal: 30 recept på olika shots.
 • Hur skiljer de sig? Det finns tre kategorier med shots: exponeringsshots, växlarshots och stabiliseringsshots.
 • Växlarshots: hjälper oss bryta mönster som inte gynnar oss och gör så att vi istället kan växla spår med fokus på läkning.
 • Exponeringsshots: skyddar dig före, under och efter att du har utsatts för hälsoskadliga ämnen såsom patogener, strålning, mögel, läkemedel m.m.
 • Stabiliseringsshots: i vår ostabila och krävande värld kan vi behöva stöttning för att känna stabilitet. Dessa shots hjälper vid utbrändhet, trauma, förlust, att stå för sin sanning och stärka sin intuition.

Som ni märker, det här är en bok där vi får lära oss många nya saker. Det är svårt att få plats med allt nytt och spännande här i tidningen, men vi vill ändå nämna några väldigt intressanta delar som William upplyser oss om, t.ex. vad är en ”elektrisk hjärna”, ”virusbelastad hjärna”, ”utbränd och undernärd hjärna”, ”beroende hjärna” och ”försurad hjärna” – och hur kan vi hämta oss från dessa tillstånd…

Varför två böcker?

Anthony William berättar historien om hur det som var tänkt att bli en bok om hjärnhälsa blev två böcker. Allteftersom han skrev ner informationen från Medkänslans ande växte manuset, och när det väl var klart sa hans förläggare att boken skulle komma att väga flera kilo! Väl införstådd med att ingen vill ha en sådan tjock och tung bok, allra minst den som lider av neurologiska symtom, beslöt de att dela upp materialet i två böcker – en mer grundlig och teoretisk och en mer praktisk och tillämpande.

Hur ska man då ta sig an dessa böcker? Jo, de är skrivna för att kunna läsas var och en för sig, samtidigt kompletterar de varandra. Som vanligt med Williams böcker får man bäst resultat om man läser igenom böckerna och tar till sig informationen och följer råden som riktas just till dig. Det praktiska materialet som du kan börja använda dig av med detsamma, är som alltid metodiskt organiserat. Hans främsta råd är att ta god tid på dig. Du har inte ådragit dig dina symtom över en natt och de kommer heller inte försvinna från en dag till en annan, även om du ganska snabbt kommer att märka förändringar till det bättre. Som Anthony säger: ” Det är dags att ta reda på vad den verkliga orsaken till ditt lidande är, gå framåt och läka”.

Kort om bokpaketet:

Oavsett om du är ute efter att läka från eller förebygga hjärnrelaterad ohälsa så finns äntligen svaren tillgängliga i Medial läkning. Anthony förser oss den här gången med revolutionerande information så att du kan rädda din hjärna innan det är för sent. Detta maffiga bokpaket innehåller som sagt båda volymerna och kan just nu köpas till ett extra förmånligt pris.

Volym 1, titel:

Medial läkning: Hjärnhälsa

Bli fri från hjärninflammation, mental ohälsa, tvångssyndrom, hjärndimma, neurologiska symtom, beroende, ångest, depression, tungmetaller, Epstein-Barr-virus, krampanfall, borrelia, ADHD, alzheimer, autoimmuna sjukdomar och ätstörningar.

Kort beskrivning:

Här går William grundligt igenom orsakerna till över 100 hjärn- och nervrelaterade hälsobesvär samt förklarar vad man kan göra för att läka. Boken är till för den som vill förstå sina symtom och tillstånd på ett djupare plan.

Volym 2, titel:

Medial läkning: Handlingsplan för hjärnhälsa

Program, reningar och recept för att bli fri från autoimmuna sjukdomar och neurologisk och mental ohälsa.

Kort beskrivning:

Här finner du alla verktyg för att ta informationen i volym 1 in i praktiken och påbörja din läkningsprocess på riktigt: tydliga program för läkning av drygt 300 olika symtom och sjukdomar – vilka kosttillskott du ska ta och hur mycket/ofta samt lämpliga detoxkurer, hjärnshots, chockterapier m.m. Över 100 olika recept som främjar hjärnhälsa och nya effektiva läkande meditationer.

Text: Sofia Ekholm