Duo i ärkeänglarnas tjänst

Låt oss presentera två av de främsta brittiska ljusarbetarna som just nu vandrar på denna jord – Tim Whild och Diana Cooper. En del av er känner säkert till denna ”ängladuo” och har läst deras bok Ärkeänglarnas guide till uppstigningen, som kom ut på svenska i fjol. Nu är de tillbaka med en efterlängtad uppföljare: Ärkeänglarnas guide till upplysning & mästarskap.

Vi på Livsenergi är så glada att få chansen att träffa Tim och Diana igen. De förmedlar en ljus och väldigt positiv energi och samtalet blir både personligt och hoppingivande. Det märks direkt när man möter dem att de har en varm och innerlig relation till varandra, till stor del sprungen ur deras förbindelse med ärkeänglarna och deras tidigare gemensamma liv på Atlantis. Om detta, deras spännande första möte i det här livet och mer kan du läsa om på Livsenergis hemsida, eller lyssna på intervjun vi gjorde till den förra boken.

När vi kopplar upp oss på Zoom har Tim och Diana precis återvänt från en promenad på stranden där de diskuterat det som ligger dem varmast om hjärtat – uppstigningen och den gyllene tidsåldern som vi är på väg in i. De två senaste årens utmaningar i pandemins spår är enligt Diana en del av uppstigningen. Hon kallar det för ”en fantastisk tid där allt vi upplever är en förberedelse för den gyllene tidsåldern”.

Under promenaden har de även pratat om att allt fler män vaknar upp just nu och börjar intressera sig för den andliga världen – en plats som fram tills nu nästintill enbart lockat kvinnor.

– Jag tror detta är året då männen börjar komma ifatt, säger Tim.

Anledningen till det tror han är det stigande ljuset på planeten, som får alla att vakna upp.

– Överallt stiger frekvensen och tredje dimensionen kollapsar.

Den maskulina dominansen börjar alltså balanseras upp, men varför har männen hållit sig utanför så länge? Duons slutsats är att kvinnor är närmare sina hjärtan än män och därmed har avståndet från egot till hjärtat varit längre för männen.

En annan stor sak som pågår är att vi befinner oss i en tid av rening, vilket märks bland annat på alla naturkatastrofer som drabbat vår planet på senare tid. Men än är det inte klart.

– Det som inte blivit renat kommer att renas nu och det är inte omöjligt att det blir fler översvämningar i år, spår Diana.

I slutet av 2022 kommer dock allt skräp vara borta och mänskligheten kommer kunna bygga nytt och expandera. Det låter spännande, men vad mer kommer vi få se detta år?

– Många känner att nu får det vara nog och kommer att protestera. Människor kommer även att börja ta ansvar för sin egen hälsa och vända sig mer till naturläkemedel, säger Tim.

De påpekar att alla – på individnivå – kan utföra stora saker och påverka det som händer och hur det kommer att hända. Viktigaste just nu är att fokusera på visionen; den gyllene framtiden.

– Varje månad 2022 kommer att föra oss längre framåt, säger Tim. Varje gång vi vaknar så vaknar vi upp till en högre frekvens än när vi gick och la oss. Det pågår ingen tillbakagång längre. Vi är i en konstant framåtrörelse, så var beredd. Tiden är inne.

Är det någonting ni vill hälsa de svenska läsarna?

– Läs boken. Omfamna energin. Boken är som ett kompendium för att uppnå mästarskap, inte bara en massa information. Gör det till en daglig rutin att höja din frekvens. Var så sann du kan så influerar du människor till samma sak. Och fokusera på dina tolv chakran så kommer du automatisk in i den femte dimensionen.

 

Intervju: Alexandra Jerselius

Text: Sofia Ekholm

 

Kort om boken

Ärkeänglarnas guide till upplysning och mästarskap är den andra boken Tim och Diana skriver tillsammans. Denna gång berättar författarna bland annat om sina unika kunskaper om Atlantis gyllene tidsålder och vilken roll den spelar i övergången till den femte dimensionen, dit vi är på väg. Vi har mycket att lära av hur vi levde då, och med rätt kunskap och verktyg kan vi ta tillbaka de förmågor som slumrat sedan dess; healingens förmåga, kraften i våra 12 chakran och mycket mer.

Du får träffa många mästare och världslärare på vägen, som Lord Kuthumi och lära dig att komma i kontakt med dem, liksom med drakar, änglar och enhörningar. Det här är en viktig bok för alla som vill utföra sin själsliga livsuppgift i det här livet och tjäna Gaia i den femte dimensionen liksom i dimensionerna bortom den.

diana cooper tim whild

Kort om Diana och Tim

Namn: Diana Cooper

Ålder: 81 år (föddes den 7 september 1940 i Himalaya)

Stjärntecken: Jungfru

Yrke: Andlig vägledare, välkänd för sitt arbete med änglar, ljusorber, Atlantis, enhörningar och uppstigningen. Bästsäljande författare till över 30 böcker som givits ut på 28 språk, samt skapare av en rad andliga kortlekar

Livsmotto: ”Slå följe med änglarna och mästarna”

Hemsida: www.dianacooper.com

 

Namn: Tim Whild

Ålder:  49 år (föddes den 14 augusti 1972 i Dorset, England)

Stjärntecken: Lejon

Yrke: Expert på ljusarbete och uppstigningen, använder gamla tekniker från Atlantis för att hjälpa människor över hela världen som jobbar med sin egen och andras andliga utveckling. Håller kurser och Skypesessioner samt gästbloggar regelbundet på Dianas blogg

Livsmotto: “Lev utifrån hjärtat så mycket du kan”

Hemsida: www.timwhild.com