Klicka på boken för läsprov!

Upptäck healern inom dig

Gör dig av med negativitet och smärta med hjälp av chakran och intuition

Alla föds med förmågan att hela sig själv och andra, men ibland glömmer vi bort hur och behöver en påminnelse, eller så behöver vi en tydlig vägledning för att väcka vår begåvning. I Upptäck healern inom dig tar healingmediumet Anysia Marcell Kiel upp just detta och hjälper oss på vägen med sin egen erfarenhet och sina allra bästa tips och övningar.

279 krKlubbpris: 239 krLägg till i varukorg

Återupptäck och utveckla din helande förmåga!

Alla föds med förmågan att läka sig själv och andra – det är healingmediet tillika författaren till boken Upptäck healern inom dig, Anysia Marcell Kiels, stora övertygelse. Anysia föddes med sin förmåga fullt aktiverad och har under hela livet hjälpt människor att bli friska från olika sjukdomar och åkommor. Hos de flesta av oss ligger dock förmågan att heala slumrande, och få av oss vet hur vi ska aktivera och utveckla denna färdighet.

I boken delar Anysia med sig av sina hemligheter, förklarar ingående hur man kan väcka sin läkande förmåga till liv och därmed hjälpa sig själv och andra att bli friska och nå sitt högsta bästa jag. Varje kapitel har ett speciellt tema och Anysia väver ofta in personliga erfarenheter och insikter genom verkliga berättelser ur livet. Vi får bland annat möta hennes cancerdrabbade bror Kyle, njursjuka son Brayden och high school-vännen Heather som har svårt att släppa taget om det förflutna. Dessutom delar hon med sig av sina bästa övningar, till exempel hur man kan rena sig själv och även sitt hem från negativa energier. Varje kapitel avslutas med grundliga instruktioner, alla genomsyrade av författarens övertygelse om att kärleken är det som tar oss vidare och gör världen till en bättre plats.

Heala dig själv och andra med den gudomliga kraftens hjälp

Periodens bok heter Upptäck healern inom dig, och det är precis vad den lär läsaren att göra. För det är en konst att heala andra människor, oavsett om man har en väl utvecklad intuition och känsla för energier eller inte. Bokens författare Anysia Marcell Kiel kallar sig själv healingmedium, och ligger bakom det hon kallar Själscentrerad healing (Soul-Centered Healing), en teknik där man tar hjälp av den gudomliga kraften. Namnet och metoden fick hon av sina andliga vägledare för att hjälpa människor att finna orsaken till att de manifesterar sjukdom, rensa bort den och komma i harmoni med sin livsväg.

När Anysia utför healing rör hon överhuvudtaget inte sin klient, utan arbetar intuitivt med att känna av personens energier ungefär 15 centimeter ovanför den fysiska kroppen.
– Det är ungefär som om alla har en sorts osynlig bok om sin energi, och i den finns alla upplevelser som gjort avtryck. Jag kan läsa i den boken, och jag kan se, höra och känna allt som lagrats i den. När människor kommer till mig öppnar vi boken och går igenom sidorna tillsammans. Vi river ur dem som inte tjänar något syfte och ersätter dem med ny energi, och sedan balanserar vi hela deras energifält så att de kan leva i linje med sin själsliga livsväg. Under behandlingen får de också besök av personer som är förenade med dem i anden, och dessa personer från andra sidan hjälper till i läkningsprocessen, förklarar Anysia.

En lärobok med många dimensioner

Upptäck healern inom dig är mer än en lärobok för den som vill utveckla sin egen healingförmåga. Förutom inspiration, handledning och tydliga instruktioner bjuder Anysia in läsaren att ta del av personliga händelser ur hennes eget liv, och ger på så vis ytterligare en dimension till ämnet. Vi får bland annat läsa om hur hon stöttar sin bror Kyle i hans hårda kamp mot testikelcancer, den svåra utmaningen i att hjälpa sin gamla high school-vän Heather att släppa taget om det förflutna, den förlamande rädslan när sonen Brayden drabbas av en njursjukdom och om kusinen Marys bröstcancer och den sorgliga historien bakom dess uppkomst.

Anysia tar också upp när utgången inte blir den önskade, om sorgen men också acceptansen och förmågan att kunna låta saker och ting vara, att låta det karmiska ödet ha sin gång. Och hur gör man egentligen som healer när man ser saker hos anhöriga som man varken vill eller kan dela med sig av?

 

Varje kapitel i boken tar upp ett nytt ämne och har alltid en övning kopplad till sig. Vi får bland annat läsa om och lära oss att:

Rensa bort karmiska avtryck och hitta tillbaka till själens väg.
Sända energi och heala på distans.
Rena sin egen aura och energifält.
Släppa taget om det förflutna.
Få kontakt med sitt högre jag.
Rena sitt hem från negativa och tunga energier.

För Anysia själv är chakrasystemet och intuitionen av yttersta vikt för att kunna vara sitt bästa jag i healingsessioner. Hon är väldigt noggrann med att hålla sig balanserad och systemet rent. I boken beskriver hon därför kroppens primära chakran (inklusive de i händerna) samt ger tydliga instruktioner för hur man balanserar dem.

Vårt mediala krafthus

Halschakrat i mitten av strupen styr själva halsen, bihålorna, öronen och sköldkörteln. Det är vårt energicentrum för att tala för vår sak och ge röst åt det vi tycker. På en metafysisk nivå är det hemvist för tre av våra mediala sinnen, och därför kallar Anysia det för det mediala krafthuset. Förmågorna som finns där är clairaudience (hörsel), clairscent (lukt) och clairgustance (smak).

Anysia berättar också om havets och naturens läkande påverkan, hur en barfotapromenad i den salta luften på en strand eller i gräset grundar oss och får oss att komma i balans.
– Varje gång det känns som om du har för många saker att tänka på, gå då bara ut barfota i gräset. Det kommer att dra ner all din energi så att du inte har för mycket i huvudet, säger Anysia.

Hur du använder energin

Allting är energi och vi påverkas hela tiden av människorna och relationerna runt omkring oss, inte bara på en ytlig, vardaglig nivå utan på ett djupare, mer själsligt plan där det krävs större ansträngningar om man vill göra förändringar. Som healer är det därför viktigt att lära sig att inte använda sig av sina egna personliga energiresurser, utan kunna koppla upp sig med den eviga, universella livsenergin – den gudomliga kraften – som finns överallt omkring oss. Boken lär oss också att lägga våra egon åt sidan och följa själens intuitiva magkänsla, och på så sätt låta den gudomliga källan flöda in i våra liv och leda oss in på den väg som passar själen bäst.

Intuition, känslighet och rätt teknik är dock inte allt som krävs för att bli en framgångsrik healer. Anysia framhåller gång på gång hur viktigt det är att ha sina medmänniskors högsta bästa för ögonen – och att alltid handla i kärlekens tecken, vilket inte alltid är så enkelt som det låter, särskilt inte när tragiska händelser får oss att tvivla på vår förmåga och komma ur balans.

Vi får också ta del av hur man bäst tar sig igenom sorgliga upplevelser, hur man med kärlek kan acceptera det som sker och att våga lita på att allt som händer har en mening. Författarens liv är trots hennes förmågor inte utan sorger, men genom hennes berättelser väcks en känsla av hopp, en tro på att allt har en mening och att vi genom att be vårt högre jag om hjälp kan få gudomlig och kärleksfull vägledning under vår tid här på jorden.

Text: Sofia Ekholm

 

Läs en Intervju med Anysia Marcell HÄR