Minnet från våra kosmiska rötter kan hjälpa oss i vårt jordliga uppdrag!

Rebecca Campbell är tillbaka med en ny bok, Stjärnsjäl. I intervjun med Alexandra berättar hon hur den skiljer sig från hennes två första böcker Ge kraft åt ditt inre ljus och Feminin kraft, delar med sig av sina tankar kring hur man som stjärnsjäl lyckas stå med båda fötterna djupt förankrade i Moder jord, hur hon tänker kring människornas roll i pandemi och oroliga krigstider och mycket, mycket mer. 

En stjärnsjäl är en själ som är medveten om att den är en själ, en människa som vet att vi alla är själar som har en mänsklig upplevelse. Denna vetskap följer ibland med en ”längtan bort” och det kan vara till hjälp att ta hand om den. Rebecca har själv upplevt en sådan längtan någon annanstans, till en annan tid och en annan galax. Begreppet ”stjärnsjäl” kom hon i kontakt med i samband med att hon utforskade tidigare liv genom akashakrönikan, och då ramlade insikten ner att själar omöjligt bara kan återfödas på jorden, när det universum som omger oss är så oändligt.

– Vi är gjorda av stjärnstoft, alla våra tidigare erfarenheter präglar oss och viskar till oss konstant, säger hon.

Rebecca är övertygad om att alla vi som är här på jorden just nu har valt att vara här av en anledning. Men detta själssyfte är inte lätt att uppfylla om man längtar bort. Och däri ligger utmaningen, att vara en själ i en människas kropp, tillåta sig att vara här och verka för det högsta bästa här just nu.

Stjärnsjäl är en bok om vad vi behöver veta och minnas, och påminner om vikten av att vara på jorden här och nu.

3 råd från Rebecca till alla stjärnsjälar:

• Kalla tillbaka din själ hit och uppmärksamma den helighet som finns i allt här på jorden.
• Om du har en längtan bort, erkänn den för dig själv, men förstå att dina minnen kan hjälpa dig att utföra ditt uppdrag här på jorden på allra bästa sätt.
• Omfamna din unikhet och visa världen vem du verkligen är – det är då du följer ditt själs syfte!

Hur skiljer sig Stjärnsjäl från dina andra böcker?

Ge kraft åt ditt inre ljus handlar om att få kontakt med sin själs syfte, att lära sig lyssna på sin inre röst och låta det leda en, medan Feminin kraft tar upp vikten av att återuppväcka den feminina kraften och ära det heliga feminina. Stjärnsjäl är en bok om att komma i kontakt med själens oändliga visdom och erfarenhet och använda den i livet på jorden, en inbjudan att våga vara närvarande med hela sin historia och göra det man är här för att göra. De allra flesta av oss har upplevt andra livstider på andra ställen än jorden, även liv mellan liven. Det är ett stort mysterium och jag vill hjälpa människor att öppna upp för att minnas det vi är redo att minnas.

Ungefär samtidigt som Stjärnsjäl släpptes gav Rebecca ut en tredje orakelkortlek, The Rose Oracle. Dessa orakelkort bjuder in till att minnas sitt ursprung, sina förfäder och den heliga kontakten med Moder jord. Detta är någonting som under århundradena gått förlorat, säger Rebecca, och det är nu dags att återgå till att hedra och älska naturen så som hon förtjänar.

– Hur kan vi väva in det heliga i vårt vardagliga liv, se det heliga i allt som är? frågor hon.

Rebecca uppmuntrar alltså både till en återgång till Moder jord och hennes visdom och en fördjupad kontakt med vår eviga själ som färdats i kosmos i evinnerlig tid. Hon är övertygad om att vi människor har både ett individuellt och ett kollektivt syfte här på jorden. Hennes uppdrag är att hjälpa dem som känner sig stressade i jakten på sitt själsuppgift.

Allt är heligt. Det handlar om att både acceptera att man är en själ och en människa med behov av tillhörighet, säger hon.

Intervju: Alexandra Jerselius 

Text: Sofia Ekholm  

Kort om boken

Rebecca Campbell, mystiker och andlig vägvisare, är tillbaka med ännu en viktig bok för alla som vill minnas sitt ursprung och använda alla sina erfarenheter här på jorden.

Stjärnsjäl är en djupt besjälad bok som hjälper dig att upptäcka dina kosmiska rötter och komma närmare din själ. Med insikt i vårt ursprung och allt som själen har upplevt kan vi bättre förstå och minnas varför vi valde att komma hit under denna så viktiga tidpunkt i den mänskliga historien. Rebecca lyfter fram områden som många mystiker och filosofer har funderat kring i alla tider, liksom: Vad är själen för något? Var kommer den ifrån? Varför finns den?…

Med våra egna svar på dessa stora frågor djupt inifrån fyller vi i det som saknas och som en hel varelse där alla bitar är på plats kan vi känna oss mer hemma här på jorden och leva vår roll till fullo.

rebecca campbell

Rebecca Campbell på 30 sekunder

Titel: Författare, andlig lärare och konstnär

Ålder: 40 år.

Stjärntecken: Solen i Jungfrun, månen i Väduren, ascendenten samt Venus i Skorpionen.

”Jag kan vara slarvig men tycker det är viktigt med skönhet, och när det kommer till att skapa är jag väldigt noga med att det blir vackert. Man sägs vara hitsänd av Gudinnan om man har Venus i Skorpionen, och det har både jag och min son. Jag har tydligen många planeter i tolfte huset, vilket ska innebära att man är en mystiker med ett uppdrag. Väduren i mig gör att saker blir gjorda.”

Familj: Man och en son

Bor: Glastonbury, Storbritannien. Kommer ursprungligen från Australien