Diana Cooper: ”Alla som är här nu har valt att inkarnera för att hjälpa till vid uppstigningen

I och med lanseringen av Den gyllene framtiden fick Alexandra ännu en trevlig pratstund med pigga, glada och entusiastiska Diana Cooper. På sin charmiga brittiska berättar hon livligt och målande om den gyllene framtiden och allt fantastiskt som väntar oss: när vi går över i den femte dimensionen år 2032, Plutos stora betydelse för uppstigningen, healing på cellnivå och varför balans mellan de olika energikropparna är viktigt.   

Men hon börjar med att prata om den oro många upplever just nu, och lugnar genom att säga att det är en del av resan.  

– Det är inte konstigt att så många är frustrerade och tycker att det är jobbigt just nu. Vi är i slutet av en transformativ period och snart börjar återuppbyggnaden. I år kommer mycket att hända på kort tid. Många lär tycka att det är skrämmande, men det behöver ske för att rensa ur det gamla så att det nya kan födas. 

För de som bekymrar sig för hur barnens liv ska bli framöver försäkrar hon att de är välsignade och har en ljus framtid att se fram emot.  

Diana pratar även del om den ekonomiska metamorfosen som kommer att äga rum (och som redan tagit sin början, vilket den ekonomiska krisen är ett tecken på). Efter 2032 kommer vi inte att ha någon användning av pengar, säger hon.  

– I den medvetenheten vi är i nu är det svårt att förstå, men när vi är i femte dimensionen blir det naturligt, lugnar hon. Då blir överflöd tillgängligt för alla – det man behöver blir en helt enkelt givet, man behöver bara önska så manifesteras det direkt.  

Vi får också ta del av Dianas insikt om ”den fria viljan” som vi håller högt på jorden. Det visar sig att det började som ett kosmiskt experiment. Lyssna gärna på intervjun för att höra mer om varför Jorden är den enda plats i universum där den fria viljan existerar. Det visar sig dock att ju högre man klättrar i frekvens desto mindre blir den fria viljan, samtidigt som man vill det högsta bästa för alla. Och om du har någon tvekan på om du lever i rätt tid kan sluta oroa dig. Allt är precis som det ska: 

– Alla som är här nu har valt att inkarnera för att hjälpa till vid uppstigningen, säger Diana.  

Enligt Dianas guider är cirka 39 procent av befolkningen på jorden femdimensionella – en siffra som kommer att öka när allt fler väljer att leva i mer kärlek och tillit. 

Behöver man då vara andlig för att vara med i uppstigningen?  

Inte alls, menar Diana, det räcker att man är snäll, godhjärtad och generös. Det är också viktigt att ha en god balans mellan sin mentala, fysiska, emotionella och andliga energikropp, och att jobba upp den eller de delar som haltar så att varje del ligger runt 25 procent. Det gör man genom att öka vissa aktiviteter och minska andra. Om du till exempel är för emotionell kan du behöva läsa mer så att du aktiverar den mentala delen genom vänster hjärnhalva. Allt handlar om att läka genom balans. 

När vi talar om läkning behöver vi också nämna Pluto! Sedan Pluto i januari gick in i Vattumannen har vi människor fått tillgång till speciella koder från denna planet som ger oss en ordentlig uppgradering. Själv kom Diana i kontakt med dem en natt. Hon vaknade och såg en kirurgklädd varelse vid sängkanten. Budskapet var att hon fick en uppgradering på cellnivå, därefter det dröjde det inte många dagar innan hon fick tillgång till Plutos första kammare som strålar i silverplatinum och där tiodimensionella mästare möter upp för att ge healing. Numera använder hon dessa koder som en del av sin dagliga morgonmeditation.  

Dianas jordnära och positiva sätt att vara ger både trygghet och hopp i en tid av förändring. Hon avslutar vår intervju med en fin meditation där hon kallar in tre uppstigningsflammor för healing med Jesus, Maria och ärkeängel Rafael. Meditationen finns för dig att lyssna på via hemsidan samt nedskriven i boken tillsammans med många andra övningar. 

Intervju: Alexandra Jerselius 

Text: Sofia Ekholm 

Kort om boken

Diana Cooper är tillbaka med ännu en banbrytande bok. I Den gyllene framtiden beskriver hon den nya tidseran vi färdas mot och ger en spännande och hänförande vision av jordens övergång till den femte dimensionen.

Låt denna omvälvande, hoppingivande och upplyftande vision inspirera och vägleda dig på en kollektiv förvandlingsresa mot en bättre framtid. Vi förs med på en resa från Atlantis fall fram till vår tid och in i framtiden till år 2032, med glimtar även längre fram än så. Ta del av verktyg för egen utveckling och njut av efterlängtad läsning.

Diana Cooper

Diana Cooper på 30 sekunder

Född: I Himalaya den 7 september 1940 

Stjärntecken: Jungfru 

Bor: Södra England 

Yrke: Andlig vägledare, författare till över 30 böcker varav flera bästsäljare, skapare av en rad andliga kortlekar 

Livsmotto: ”Slå följe med änglarna och mästarna” 

Kuriosa: Grundare till stiftelsen The Diana Cooper Foundation, en icke vinstdrivande organisation som erbjuder utbildningar och certifierar andliga rådgivare över hela världen. 

Hemsida: www.dianacooper.com