Sherrie Dillard: 
”Tecken kan ge tröst, upplysning och vägleda oss till vårt bästa jag” 

Passionen för intuition, andlighet och medveten personlig utveckling har gjort mediet Sherrie Dillard till en populär talare och lärare. I över 35 år och under mer än 65000 readings har hon hjälpt människor komma i kontakt med nära och kära på andra sidan. Sherrie har skrivit många böcker på ämnet, varav flera bästsäljare, samt medverkat i radio och tv som medium och medicinskt intuitiv. 

Sherrie föddes med mediala gåvor, men det dröjde ändå uppåt 20-års åldern och college innan hon förstod att det var det här hon skulle ägna sitt liv åt. Hennes plan var egentligen att bli konstnär, men hennes intuition blev allt starkare. ”Det var som att den hade en egen vilja”, säger hon. Information och annat började dyka upp i drömmar och syner och snart kom allt fler människor och bad henne om readings. Efter en tid av stadig tillströmning av kunder insåg hon att hon var bra på detta och då fanns det ingen återvändo. Den mediala bollen var i rullning.  

Det dröjde ytterligare några år in på den mediala karriären innan Sherrie började skriva. Idag kan hon titulera sig författare till 12 böcker, vara två (Andliga tecken & symboler samt Tecken från andevärlden) är utgivna på svenska.  

Om dessa titlar och ämnen säger hon: 

– Jag har alltid haft en förkärlek till tecken och symboler. De kan ge tröst, upplysning och vägleda oss till vårt bästa jag samtidigt som de kan vara ett förbryllande mysterium. Men de påminner oss om lekfullheten och hängivenheten hos en större kärlek som alltid finns med oss. 

Tecken från andevärlden är hennes mest populära bok och den skiljer sig lite från de andra böckerna hon har skrivit. Det är en bok om healing, att skapa en större förståelse för vem vi är och vår resa med dem som gått över för vår egen läkning, uppstigning och transformation. Idén till boken kom efter att Sherrie själv haft kontakt med sin avlidna ex-man och därigenom läkt sår och skaffat sig en djupare förståelse för utmaningar och problem som de tampades med i sin relation. 

Öppen, andlig och i stort behov av vila 

Sherrie beskriver sig själv som en person som blir glad av andliga energier, av att ständigt lära sig mer och älskar att ta emot intuitiv information. Att få hjälpa andra att ta emot budskap och se gnistan som tänds i människor när de upplever en andlig kontakt är väldigt givande.
– Jag är också en person som arbetar hårt, vill utveckla mig själv och växa.  

Hennes arbete kräver vila, och det är hon noga att ge sig själv. Hon går upp tidigt för att få njuta av de tidiga morgontimmarna. Det är också den tid på dagen då hon är som mest mottaglig och då de klaraste budskapen kommer. 

– Det som kommer till mig då agerar jag på, säger hon och lägger till att det är av stor vikt att avsätta en stund varje dag åt att lyssna.  

Kan du ge våra medlemmar ett enkelt knep för att förstå ett tecken från andevärlden? 

– Genom att känna in energin i kroppen kan vi bli ledda. Att känna in känslan när man mottar ett budskap eller tänker någonting. Om energin är bra, lätt och öppen är det rätt, men om den är tung, tom eller neutral, kanske med ett visst motstånd, så är det nog inget man ska agera på.  

Sherrie säger sig vara glad över att ha dedikerat sitt liv åt andligt arbete. Och än är det inte slut. Innan hon går över till andra sidan planerar hon att göra en massa roliga saker, med vetskapen att det fortsätter i en annan dimension där möjligheterna är så många fler än här, på jorden, i en mänsklig kropp.  

Intervju: Alexandra Jerselius
Text: Sofia Ekholm 

Kort om boken

I Tecken från Andevärlden delar Sherrie Dillard, välkänt medium och författare till många böcker på det andliga temat, med sig av fantastiska, varma och häpnadsväckande berättelser ur verkligheten om hur människor får kontakt med sina vänner och släktingar i andevärlden. När vi får läsa om dessa upplevelser blir det tydligt hur kärlekens kraft inte låter sig hindras av gränsen mellan den här världen och den nästa.  

Som läsare får man även ta del av spännande och svindlande insikter om själsgranskningen som äger rum efter övergången och hur den processen påverkar och lyfter de som är kvar i livet. 

sherrie dillard

Sherrie Dillard på 30 sekunder 

Yrke: Internationellt erkänt medium och medicinskt intuitiv  

Född: 1958 i Massachusetts. Bor sedan 25 år tillbaka i Durham, North Carolina.  

Familj: Sonen Aiden, dottern Mariah och två barnbarn.  

Intressen: Laga mat, skriva, yoga, simma, promenera och vara aktiv. 

På cv:t: Examen i psykologi och en teologisk examen i metafysik och alternativ pastorsvägledning. Undervisat i intuition och andlig utveckling på Duke University, Miraval Resort och i Europa, Costa Rica och Mexiko.  

Mer om Sherrie hittar du på www.sherriedillard.com