Teresa Dellbridge: ”Allt handlar om att expandera och transformeras”

Teresa Dellbridge är inte bara numerologiexpert, hon kallar sig själv ”multispirituell” och hängiven ”prästinna” med syfte att sprida gudinnans budskap och uppmuntra människor att leva efter livets rytmer så att man hamnar i samklang med sina instinkter. Varje morgon utför hon en rit för att påminna sig själv om sitt syfte genom att sig sätta sig på knä framför sitt altare med gudinnan Isis och be om guidning, hjälp och stöd.

Teresas andliga intresse vaknade tidigt. Hon uppfostrades i ett katolskt hem och fick ofta höra att hon hade en livlig fantasi. När hon berättade att hon upplevde saker, som sin döde morfars närvaro fick hon höra att hon inbillade sig saker. Men det hindrade henne inte för att utveckla sin andliga sida. Intresset för numerologi kom redan i 13-årsåldern. På universitetet väcktes ett intresse för buddhism, reinkarnation och upplysning, och vid sidan om sina engelskastudier ägnade hon sig åt spirituella aktiviteter tillsammans med sina vänner.

Efter studierna jobbade hon på kontor och som säljare trots att både astrologin och numerologin rådde henne att välja en annan väg. Det är ett tydligt exempel på hur man kan använda andlig vägledning i livet.

– Jag önskar verkligen att jag hade tagit till mig den kunskapen, för jag visste att den var rätt för mig. Jag fick min diplomering som astrolog först i 30-årsåldern och då visade min födelsekarta tydligt att jag inte skulle ha ett 9–5-jobb.

Teresa är född i Fiskarnas tecken och tycker att nästan allt som det står för resonerar med henne: det intuitiva, mystiska, flödet, anpassningsförmåga och fantasi. De sidor av Fisken som hon inte riktigt gillar har hon lärt sig hantera.

– Jag insåg tidigt att om jag inte klarade av att överkomma ovanan att skjuta upp saker så skulle jag inte komma någonstans.

Teresa erkänner samtidigt att det kanske blev en omvänd effekt. Ibland kan det bli för mycket åt det andra hållet i stället (hennes livsmotto är till exempel ”Get on with it”).

– Jag kan vara för driven och tycka att en dag då jag inte gör någonting är en bortkastad dag. Jag är lite rädd för att ge efter för flödet, och det kan hämma intuitionen.

Som ni hör är Teresa en självreflekterande kvinna med självdistans som vill leva nära sanningen.

Hur ser du på numerologi?

– Det handlar mycket om att vara medveten i livet. Ibland, till exempel, upprepas tal för oss. Fråga då dig själv varför just det talet kommer upp. Iaktta det, se var det dyker upp och ta reda på vad det betyder. Ibland handlar det bara om att uppmärksamma, och vara intresserad.

Numerologi kombinerat med astrologi är viktiga vägledare i Teresas liv. När hon ser ett speciellt tal upprepa sig vet hon att det är något som hon behöver bli uppmärksam på. Däremot går hon inte och letar tal i livet.

– Om man inte är försiktig kan man bli så insnöad i att tolka livet i stället för att leva det.

Teresas personlighetstal är 1 (utgår från den dag i månaden man är född), som är starkt förknippat med ledarrollen. Detta hade hon svårt att identifiera sig med tills hon insåg att det lika gärna kunde innebära att man är en pionjär.

– Hade jag tagit det till mig tidigare så hade jag insett att jag behövde gå i takt med min egen trumma, ha modet att vara jag och att vara självständig, följa mina egna regler.

Hennes ödestal är 2 (vilket man får genom att konvertera sitt fullständiga namn till siffror), och det skiljer sig mycket från 1:an.

– En 2:a behöver stöd och en själsfrände. Det är viktigt för mig, jag behöver det också, men att vara de här två sakerna tillsammans är inte enkelt. Astrologi kan hjälpa en att se hur det ligger till, och att det är okej. Vi behöver inte bara vara en sak, och vi får ändra åsikt.

Teresa berättar vidare att hon inte är riktigt vän med talet 4 då dagar med fyran i sig tenderar att bli svårare och mer emotionella än andra.

– Men jag går inte runt och letar efter det. Jag noterar det, ser vad som händer, hanterar det och gå vidare. Det är farligt att bli för kontrollerande eller rädd.

Än en gång påminner hon oss om att se numerologin som vägledning i livet, inte som vårt enda rättesnöre.

Hur ser du på inre transformation och andlighet?

– Om man inte söker transformation, vad lever man då för? Om man inte ser det som finns bortom det mest grundläggande, har livet någon mening då? Jag tror på reinkarnation och att det är meningen att vi genom det ska transformeras och expandera – det är det allt handlar om!

Intervju: Alexandra Jerselius
Text: Sofia Ekholm

Kort om boken

Numerologi är en siffermystik med en flertusenårig historia och bygger på tron att olika tal har en egen betydelse som är esoterisk och evig. Denna gamla vishetslära kan ge oss värdefulla insikter på många områden, hjälpa oss förstå våra sanna behov och leda oss i rätt riktning i livet.

Denna omfattande handbok i numerologi avslöjar formlerna för alla huvudtal som du kan ha nytta av i livet samt beskriver mästartalens och andra viktiga tals betydelser. Den berättar också hur du kan använda olika tal för att upptäcka dina okända egenskaper, ditt syfte och mål i livet, nå din sanna potential, ta viktiga beslut och mycket mer.

Numerologi kan även användas för att ta reda på hur man väljer gynnsamma datum för framtida händelser, samt hur man kan göra en numerologiläsning för sig själv och andra. Författaren Teresa berättar hur.

teresa dellbridge författare numerologi

Teresa Dellbridge på 30 sekunder

Titel: Numerologiexpert, hypnoterapeut, utövar Reiki och indisk huvudmassage samt EFT (Emotional Freedom Technique). Prästinna och naturmystiker.

Bor: Cotswolds, England

Personlighetstal: 1

Ödestal: 2

Stjärntecken: Solen i Fiskarna, ascendenten i Tvillingarna