Ellen Meredith lär oss energispråket för att tala med kroppen

Energimedicinaren Ellen Meredith är även pedagog och författare och är just nu bokaktuell i Sverige med Energidialogen – Lär dig kroppens språk och stärk din hälsa. Under närmare 40 år har Ellen jobbat med kroppens energier för att läka

Tillsammans med Ellen får vi fördjupa oss i ämnet energi. Det är ett så enormt stort område och det finns mycket att utforska här, men Ellen hjälper oss att fokusera på kroppens energi. Mer bestämt ska vi spetsa in oss på att lyssna på vad kroppen säger till oss på sitt eget språk – energispråket – och hur vi kan lära oss att föra ett samtal med den.

Den livsenergi som utgör oss är inte neutral utan har ljud, färg, vibration, rörelse, mönster och mening. Med den insikten blir det plötsligt väldigt logiskt att det finns ett språk här som vi kan lära oss och använda för att förstå oss själva och omgivningen bättre.

Ellen kommer från Michigan och flyttat runt en hel del, bland annat till Schweiz, Nederländerna och Kanada. Idag bor hon i närheten av San Francisco i norra Kalifornien med sin familj; sin fru, två katter, två vuxna barn och fem barnbarn.

Häng med in i videon och lär känna henne bättre! I samtalet pratar vi bland annat om:

  • Vad har vi våra sinnen till?
  • Kan vi lära oss kommunicera via energierna?
  • Hur kan vi lita på de energier vi känner av?
  • Hur vi kan känna energier med våra händer.
  • Och så bjuder vi på en healingövning som du kan ha mycket glädje av =)

Vill du läsa mer om Ellen Meredith- klicka HÄR.
Vill du läsa mer om boken Energidialogen – klicka HÄR.
Det finns också ett läsprov som du gärna får bläddra i, se HÄR.

Kortare klipp från intervjun