Immunologen Heather Moday berättar om immunförsvarets fyra olika typer!

Immunförsvaret är ett hett ämne som har fått mycket uppmärksamhet under de senaste åren. Samtidigt är det fortfarande något av ett mysterium. De flesta kan inte så mycket om det, ändå spelar det en avgörande roll för vår hälsa.

Här har vi äntligen en person som som tittar på vårt immunsystem som något individuellt och unikt för var och en av oss och presenterar lösningar för hur vi kan få det att fungera optimalt. Immunsystemet är nämligen inte statiskt, vi har alla möjligheter att påverka det, och vårt mål är att få det i balans.

Heather Moday berättar om de fyra olika immuntyperna, hur de visar sig och vad de behöver samt tar död på en massa myter om immunförsvaret. Hon avslöjar också smarta tips för att aktivt förbättra sitt immunförsvar samt delar sina personliga erfarenheter.

Är du nyfiken på vad du har för immuntyp? Ta testet i boken och ge dig själv de bästa förutsättningarna för god och varaktig hälsa.

Författaren Heather Moday är en respekterad immunolog, allergispecialist och funktionsmedicinare och utgår från den senaste forskningen om hur vårt inre försvar fungerar.

Vill du läsa mer om Heather Moday – klicka HÄR.
Vill du läsa mer om boken De fyra immuntyperna – klicka HÄR.
Det finns också ett läsprov som du gärna får bläddra i, se HÄR.

Kortare klipp från intervjun