Meggan Watterson om Maria Magdalena och den begravda sanningen

Meggan Watterson är en otroligt spännande författare och teolog utbildad vid Harvard. Som en riktig eldsjäl för den gudomliga kvinnligheten och en stark förebild för jämlikhet och det feminina gör hon ett fantastiskt jobb med att visa hur historien – så som vi känner den – har bidragit till obalansen mellan feminint och maskulint i vår värld.

I vårt samtal berättar hon om sin resa till att våga skriva boken ”Maria Magdalena : den begravda sanningen”, vilket innebar att fullständigt skriva om historien. Det var ingen självklarhet, men efter mycket sökande fann hon till sist sitt svar. Originalet ”Mary Magdalene Revealed” blev en succé och vi är glada att nu erbjuda den på svenska. Här ger Meggan oss den väldigt spännande, revolutionerande och rättvisa berättelsen om Maria – men också så mycket mer. En djup förståelse för roten till hur vårt samhälle ser ut.

Som en länk mellan det gudomligt feminina och det moderna samhället vill Meggan bidra till att fler finner sin sanna essens och inser sitt värde. Om det pratar hon varmt och med en väldigt speciell träffsäkerhet.

Meggan är en duktig berättare och man blir lätt både fascinerad, uppslukad och skrämd över historiens kraft på människa och samhälle. Lyssna och fascineras!

Vill du läsa mer om Meggan Watterson – klicka HÄR.
Vill du läsa mer om boken Maria Magdalena – den begravda sanningen – klicka HÄR.
Det finns också ett läsprov som du gärna får bläddra i, se HÄR.

Kortare klipp från intervjun