Pea Horsley om att kommunicera med djur

Från ett älskat jobb inom teatervärlden till att jobba med djur – det var precis den omställningen Pea önskade sig. Men att det skulle handla om att kommunicera med djur kunde hon aldrig drömma om! Snarare var det något hon såg som absurt och fullständigt ologiskt. Idag är Pea en av de mest uppskattade lärarna inom djurkommunikation i världen!

I vårt samtal delar hon med sig av sin resa till att bli djurkommunikatör samt berättar hur vi kan lära oss. Att lyssna till hennes många spännande ögonblick och händelser med djur gör det i princip omöjligt att inte bli tagen och sugen på att lära sig detta själv. En sak är säker – alla kan! Vare sig du tror det eller ej. Vi föds som intuitiva varelser och det är allt som krävs!

Viktig ingrediens: närvaro!

Att prata med djur är inte begränsat till de djur vi har i vår närhet, det är alla levande varelser – tama som vilda, levande som döda. Att kommunicera med djur visar oss vår värld och universum från en helt ny sida.

Pea avslutar med en hälsning från djurriket:

”Du vet i ditt hjärta att du kan göra detta. Du är hållen och har hela djurrikets förtroende. Med kärlek bjuder vi in dig att landa i ditt hjärta och tala med oss. Vi är redo.”

Vill du läsa mer om Pea Horsley – klicka HÄR.
Vill du läsa mer om boken Kommunicera med djur – klicka HÄR.
Det finns också ett läsprov som du gärna får bläddra i, se HÄR.

Kortare klipp från intervjun