Shereen Öberg gör en årsläggning för 2024

Helande orakelkort är en kortlek för holistisk läkning i alla våra fem lager. Det är ett omfattande verktyg för läkning som kan användas på många olika sätt. Ett sätt är att göra en årsläggning. Själen och författaren bakom detta kraftfulla verktyg heter Shereen Öberg, och hon har varit så generös och gjort en årsläggning för oss alla! Tusen tack Shereen och @lawofpositivism. 

Lyssna på Shereens vägledning genom kortlekens perspektiv för 2024. Här får du tolkningar och budskap, meditationstips och affirmationer månad för månad som du kan använda för att läka alla olika delar av dig – känslomässigt, energimässigt, tankemässigt, andligt och fysiskt. Ja – hela dig!

Shereen börjar med att knyta ihop januari som just passerat så att vi kan ta med visdomen från den tiden. Därefter drar hon ett kort för varje månad. 

TIPS! Spara denna video och återkom till den inför varje månad. Du kan börja med februari redan idag. Då har vi fokus på den mentala kroppen, tankarna och affirmationen ”Jag släpper taget om begränsande tankar som håller mig tillbaka”.

Vi önskar dig ett spännande år med #helandeorakelkort!

Kortare klipp från intervjun