Numerologi enligt Teresa Dellbridge

Numerologi är en uråldrig visdom från långt före vår tideräkning och den baseras på idén att siffror inte bara uttrycker kvantitet utan kvalitet. Teresa Dellbridge har fascinerats av siffermystik och numerologi sedan hon var 13 år. Vi på Livsenergi har träffat henne för att förstå vad numerologi är, hur vi kan använda det och vad det kan tillföra i livet. Just nu är hon aktuell i Sverige med sin bok Numerologi.

Teresa är väldigt saklig kring siffrornas betydelse och roll i livet och berättar om hur hon personligen har haft användning för numerologi i resa att lära känna sig själv. Hon menar att ”allt handlar om att expandera och transformeras”, och med siffrornas hjälp blir det både träffsäkert, spännande, utmanande och roligt.

Det bästa är att vi kan jobba en hel del med numerologi själv, utan hjälp från andra, bara vi gör vår numerologiprofil. Teresa uppmuntrar verkligen alla att kika på sina siffrorna och lyssna på vad de har att säga tidigt i livet. Hon kan själv inse vad hon gått miste om genom att inte lyssna från början:

”Hade jag tagit till mig det numerologin berättade för mig så hade jag insett mycket tidigare att jag behövde gå i takt med min egen trumma, ha modet att vara jag och att vara självständig, följa mina egna regler.”

Vill du läsa mer om Teresa Dellbridge – klicka HÄR.

Vill du läsa mer om boken Numerologi – klicka HÄR.
Det finns också ett läsprov som du gärna får bläddra i, se HÄR.

Kortare klipp från intervjun