Videointervju med Cate Stillman

Välkommen till Livsenergis intervjukanal. Här träffar vi författare till böcker som vi ger ut i bokklubben. I den här intervjun kommer du få träffa Cate Stillman som är ayurvedisk hälsospecialist, yogamentor, entreprenör och författare till boken Hälsomanifestet.

I över 20 år har hon drivits av passionen att göra det komplicerade och omfattande lättillgängligt för gemene man att ta till sig. Hennes önskan är att vi blir många fler som kan ta del av den vishet som finns inom den ayurvediska läran och yoga. Genom att iaktta våra liv och vanor och göra små justeringar till dem så kan vi komma tillbaka i takt med naturens och universums rytm där vi finner harmoni, balans och hälsa.

Under intervjun refererar Cate ett par gånger till Body Thrive. Det kan vara bra att känna till att hon då refererar till den engelska versionen av Hälsomanifestet.

I vårt samtal pratar vi bland annat om:

  • Vad Ayurveda är.
  • Trender i världen
  • Hur universums rytm i dygn, säsonger osv påverkar oss
  • Hur vanor formar våra liv och att vi aktivt måste välja vilka vanor vi vill låta
  • och mycket mer

Du kan lyssna på hela intervjun som är ca 45 minuter lång. Och om du bara vill ha lite snabb inspiration har vi gjort fem guldkorn på dryga minuten till dig.

Kortare klipp från intervjun