Videointervju med Maureen J. St. Germain

Maureen J. St. Germain är författare till ”Den femte dimensionen” som lanseras av Livsenergi i oktober 2019. Inför lanseringen träffade vi Maureen online för att höra om hennes liv och upplevelser av livets dimensioner.

Vi fick bland annat veta att du kan förändra dina energimönster och medvetet välja att leva i glädje, kärlek och vänlighet varje dag. På den platsen får problem och konflikter mindre betydelse och vi har lättare att låta orättvisor gå förbi.

Där existerar inte polarisering och ”gott och ont” byts ut till dynamiskt, multidimensionellt tänkande. Det är ”Den femte dimensionen”, eller himmelriket på jorden.

Du känner redan igen den för du är ofta där, men trillar gärna tillbaka till det linjära tredimensionella sättet att tänka.  Maureen J. St. Germain har verktygen för att komma i kontakt med ditt högre jag och leva i 5D allt oftare.

Maureen J. St. Germain är expert på livets dimensioner. Hon är grundare till Transformational Enterprises och Akashic Records International och har hållit kurser i personlig utveckling och andligt uppvaknande i över 24 länder.  Hon är även musiker och producent och har spelat in 15 vägledda meditationer. Maureen bor i San Diego och New York.

Lyssna till ljudfilen för en härligt lång intervju. Du kan också kika på de kortare videoklippen och få en liten insikt i vårt samtal nu och då.

Vårt samtal handlade bland annat om:
Hur Maureen hamnade på mystikens väg
Maureens syn på 5D och varför vi ska sikta på det
Hur 5D skiljer sig från vår vardag och andra dimensioner
Akashaarkiven, hennes förhållande till dem
Det bästa är med Akashaakriven
Hur man håller sig upplyft och hur tar man sig tillbaka till 5D när frekvensen sänks
Maureens bästa tips för att hålla sig i 5D
och mycket mer

 

Kortare klipp från intervjun