Videointervju med Randy Taran

Randy Taran är en prisbelönt författare  och producent som är aktuell med boken Känslosann (Emotional Advantage på eng) som lanseras av Livsenergi i november 2019. Känslosann är en bok som handlar om att lära sig förstå alla känslor vi har och vilken information de förmedlar så att vi kan utvecklas som människor. Livsenergi fick möjligheten att träffa Randy för en intervju där vi talar om hennes bok, hur den kom till, om Randys inre resa med sina känslor och livet i största allmänhet.

Randy är även grundaren av The Happiness Project i vilket hon hade kontakt med bl.a. Dalai Lama. Hans helighet har skrivit förordet till den aktuella boken. I intervjun berättar Randy vad som drev henne till att starta The Happiness Project och hur det blev insteget till världen av känslor. Hon berättar även personligt om hur hon själv är uppväxt i en familj där känslor inte var tillåtna.

Författaren har lång erfarenhet av att jobba med känslor och vet så väl att varje känsla, emotion och sinnestillstånd vi upplever har kraften att föra oss tillbaka till vårt sanna jag. Boken Känslosann är en guide på vägen.

Vi har gjort en serie olika filer för att du ska kunna ta till dig intervjun på det sätt som passar dig bäst. Du finner här:

  • en ljudfil med hela intervjun på drygt 1h som du kan lyssna på utan att behöva ägna tid att titta på något
  • fyra guldkorn som är korta videoklipp med insiktsfulla smartheter från samtalet

Vårt samtal handlade bland annat om:
Randys viktigaste lärdom under resan med alla dessa känslor
Hur det var att träffa Richard Gere och Dalai Lama och prata om lycka
Vilka av de 10 känslorna i boken som Randy har en speciell relation till
Situationer då man vill ignorera känslornas roll i livet
Synen på negativa vs positiva känslor
och mycket mer

Kortare klipp från intervjun