Mystiskt, medialt medium med läkande syfte

I flera månader, ända sedan det blev klart att Livsenergi skulle få ge ut ytterligare en av Anthony Williams böcker på svenska har vi försökt nå Anthony William för en personlig intervju. Utan framgång även denna gång kan vi konstatera: Anthony är en hemlig man.

Trots att världen är oerhört nyfiken på honom förblir han anonym. Det finns väldigt lite material tillgängligt om honom och verkar stört på omöjligt att hitta en intervju, muntlig eller skriftligt, med honom någonstans som handlar om honom själv, hans liv osv. Han delar med sig ytterst lite om sitt privatliv (partner, barn, ålder m.m.), men väger upp det med otroligt mycket innehåll och bra information hans arbete online. Har du inte redan gjort det så finns det all anledning att följa honom i hans sociala kanaler där han dagligen kommer med nya inlägg i syfte att vara mänskligheten till hjälp. Här bjuder han både på sig själv och otroligt mycket hjälpsam information.

Siktet inställt på att läka människor

Ni som är bekanta med Williams böcker sedan tidigare vet att de kommer till genom kanaliserad information, som han har tagit emot från högre energier ända sedan han var liten grabb. Vi kan alltså konstatera att denne mans syfte i detta liv är att förmedla den kunskap han får till sig för att läka mänskligheten. Och vad spelar då hans privatliv för roll? Ingenting egentligen. Vi läsare får nog helt enkelt acceptera att det verkar omöjligt att stilla vår nyfikenhet på den punkten och istället – precis som Anthony William verkar vilja – rikta vår uppmärksamhet mot det han vill ha sagt.

Podcasten är igång igen!

Anthony William har haft poddar av och till i flera år och i september i år började han igen för att ”dela med sig av unik, avancerad medicinsk information gällande alla nivåer av hälsa och healing som är årtionden före vetenskapen och forskningen.” Podcastens namn är kort och gott The Medical Medium Podcast och syftet är – för att använda oss av Williams egna ord igen: ”Att ta bort slöjorna från våra ögon och avslöja de skrämmande sanningar vi ställs inför på planeten Jorden.”

De av er som följer honom på Instagram har märkt att han är en flitig användare och framgångsrikt nyttjar detta medium för att sprida information till sina följare när ett nytt avsnitt av podden finns tillgängligt. Här blir det också tydligt hur många människor som följer hans råd, och lovorden kring hur hans metoder och råd har fått människor att tillfriskna och blomstra såväl fysiskt som psykiskt haglar i kommentarerna.

Information som skapar reaktioner

Trots att William har många anhängare ses hans uttalanden inte med blida ögon av alla. En del är öppet kritiska och har en hård, negativ ton medan andra är lite lugnare i sina reaktioner även om de inte är positiva. Att höra att koffein kan orsaka håravfall (avsnitt 007 2020) och att ägg föder patogener och virus som bland annat kan ge eksem, migrän och hormonella sjukdomar som PCOS (avsnitt 005 2020) skapar så klart reaktioner. Speciellt när dessa två baslivsmedel länge har ansetts vara bra och hälsosamma för oss i rimliga mängder.

Ja, Anthony William får oss onekligen att ifrågasätta saker som man antog var sanna, men det är för ett gott syfte. Allt han vill är att sprida kunskap och information om vad som får oss människor att må bra och leva ett så långt och friskt liv som möjligt, inte ge specifika livsmedel dåligt rykte. Boken Läk med detox, som är den sjätte boken i serien Medial läkning, sätter verkligen en del saker på sin spets samtidigt som den är en riktig bladvändare när det kommer till hur man boostar sin hälsa. Om du läser den och följer hans råd, recept och kurer kommer du inte att ångra dig, även om du kanske behöver omvärdera vissa saker, för det är onekligen som William säger:

– Avgiftning ger oss flera år av livet tillbaka – år som vi inte ens insett att vi förlorat och inte insett att vi kan återfå. Det här är din chans. Ta den!

Intervju: Alexandra Jerselius
Text: Sofia Ekholm

Kort om boken

I sin senaste bok Läk med detox berättar Anthony William att vi utsätts för hälsofarliga gifter och patogener redan innan vi föds, och de fortsätter att försämra vår hälsa då vi konstant utsätts för dem hela livet igenom.

Återhämtning och läkning genom detox är bokens röda tråd, och som vanligt när Anthony är i farten lämnar han inga frågor obesvarade. Allt som man möjligen kan tänkas vilja veta ger han svar på. Den grundliga informationen kommer till Anthony via Medkänslans ande, som genom alla år då Anthony hjälpt människor att bli friska påpekat att när man vet vad som gjort en människa sjuk så är halva slaget vunnet.

– Att veta vad man ska göra, vad man ska ta och hur man ska använda verktygen är den andra halvan, säger han. Boken hjälper både till att ta reda på vad som är fel och hur man ska göra för att åtgärda problemen, oavsett vad det handlar om.

Läs mer om boken.

Anthony Williams 600pxl

Kortfattat om Anthony William

Namn: Anthony William Coviello

Bor: Sarasota, Florida och i Los Angeles, Kalifornien

Stjärntecken: Våg

Född: På USA:s östkust

Yrke: Författare, medicinskt medium

Utgivna böcker: Medial läkning, Kostguiden, Sköldkörtelns hemlighet, Leverns okända kraft, Sellerijuice, Läk med detox

Hemsida: www.medicalmedium.com

Instagram: @medicalmedium

Facebook: facebook.com/medicalmedium