21 ritualer som stärker din intuition

Vill du stärka din intuition? Är du nyfiken på var den kan leda dig i livet? Eller vill du bara veta mer om intuition? Oavsett om du redan är medveten om din intuition eller ny på ämnet är detta en bok för dig.

21 ritualer som stärker din intuition tar fasta på vad vetenskap och psykologi kan lära oss om intuition och erbjuder ett helt program med konkreta, dagliga övningar för att vi ska träna upp förmågan på ett effektivt och hållbart sätt. Författaren föreslår att vi använder oss av ritualens kraft för att stärka intuitionen, och har gjort ett treveckorsprogram med 21 tillförlitliga och enkla ritualer varje dag.

Det är just det antalet dagar som forskningen visar är den magiska gränsen för att etablera en vana, vilket gör ritualen till ett kraftfullt verktyg för att förändra ditt liv till det bättre.

 

Klubbpris: 239 kr
Ord. ca pris: 330 kr
Du spar: 91 kr
Bestnr: 124188
Avbeställ senast: 5 september 2021

Theresa cheung 600 x 600 px

Theresa Cheung

"Ju mer du litar på din inre guide genom att handla utifrån de budskap du får, desto starkare kommer din intuition att bli."
Läs mer om författaren här.

Få skarpare intuition med ritualens kraft

Vill du stärka din intuition? Är du nyfiken på var den kan leda dig i livet? Eller vill du bara veta mer om intuition? Oavsett om du redan är medveten om din intuition eller ny på ämnet är detta en bok för dig. Här presenterar författaren Theresa Cheung ett smart, välbeprövat och spännande sätt att komma i daglig kontakt med din inre visdom, ditt sjätte sinne – din intuition. En nära kontakt med din intuition hjälper dig att ta mer inspirerade och bättre beslut i livet.

Intuition är en färdighet som vi kan bli bättre på ju mer vi tränar. Den här boken tar fasta på vad vetenskap och psykologi kan lära oss om intuition och erbjuder ett helt program med konkreta, dagliga övningar för att vi ska träna upp förmågan på ett effektivt och hållbart sätt. Författaren föreslår att vi använder oss av ritualens kraft för att stärka intuitionen, och har gjort ett treveckorsprogram med 21 tillförlitliga och enkla ritualer varje dag. Det är just det antalet dagar som forskningen visar är den magiska gränsen för att etablera en vana, vilket gör ritualen till ett kraftfullt verktyg för att förändra ditt liv till det bättre.

Om du vill kunna leda dig själv bättre i livet och om du kämpar med att få kontakt med den djupa visdomen inom dig kan den här boken vara det genombrott du har väntat på.

Detta är den andra boken i serien 21 ritualer som Livsenergi ger ut. Förra boken hette 21 ritualer – Använd naturens kraft för bättre hälsa, harmoni & inre balans (2020).

våra meridianer genom att urskilja kyo (brist) från jitsu (överskott) i Qi. Som exempel tar han en person med enorm aptit men som inte är emotionellt särskilt känslig. Hen har ett överskott av energi i magmeridianen men en brist på energi i hjärtmeridianen. Om det pågår länge kan både fysiska och psykiska hälsobesvär uppstå. Enligt kinesisk medicin är det bristen som är orsaken och överskottet som är effekten. I det här fallet äter personen med så stor aptit (överskott av energi) för att fylla ett hål i hjärtat (brist på energi). Överskottet av energi i magmeridianen kompenserar därmed för det verkliga behovet (bristen) som är kärlek och mänsklig kontakt.

"Att kunna lita till sin intuition kan förändra livet"

Arbetar du redan med din intuition, eller har du tänkt att det vore bra? D kanske är den som alltid har anat att din intuition finns där någonstans djupt inom dig, men inte vet hur du ska lära känna den och lita på den? Om svaret är ja på dessa frågor så har du en spännande bok framför dig. Här får du som ständigt vill bli bättre på att lyssna inåt och lita på den inre röstens viskningar all information, kunskap och verktyg du behöver.

Ska vi börja med en liten sammanfattning om vad intuition egentligen är? Theresa Cheung, författare till boken 21 ritualer som stärker din intuition beskriver det så här:

”Intuitionen är din kontakt med något förutseende djupt inom dig, något som hjälper dig att fatta de bästa besluten. Intuitionen ger dig värdefulla insikter om dig själv, ditt liv och om människorna i din närhet och om situationer och omständigheter som uppstår. Den är ingen moralkompass eller något slags överhöghet som talar om vad som är absolut rätt eller fel för alla. Men den ger dig en känsla av vad som är rätt för dig och vad som inte kommer att gynna dig. Den får sin kunskap från - men också bortom - logik och erfarenhet. Den är en fantastisk källa till visdom, förståelse och potential. Den är ditt högsta jag. Ditt bästa möjliga jag.”

Låter det inte alldeles fantastiskt! Det bästa av allt är att DU kan få tillgång till och vässa denna fantastiska källa av inre vishet. Det näst bästa? Att det inte alls är svårt! Att läsa boken och följa de 21 ritualerna i 21 dagar är allt du behöver göra. Varför just 21? Jo, för att forskning visar att det är den magiska gränsen för att etablera en vana. Theresa är nämligen inte bara en väldig spirituell person, hon är traditionellt skolad (Cambridge!) och väldigt noga med att allt hon delar med sig av backas upp av vetenskapliga bevis.

– De 21 ritualerna i den här boken har jag tagit fram genom gedigen research om hur man bäst stärker sin intuition med hjälp av ritualens kraft, säger hon.

Hon beskriver boken som ett ”snabbspår att bli den allra bästa personen av dig själv” och till ett tillfredsställande och glädjefyllt liv just tack vare den bevisade kraften i ritualer.

En inre röst som är svår att greppa

Intuition har kallats ”vägen till lycka” och ”den högsta formen av intelligens”, men varför är den så svår att identifiera, få kontakt med och lita på? Även Theresa hade tidigare svårt med att känna igen sin inre röst när den talade till henne, men med hjälp av sina egna tekniker har hon lyckats stärka och känna tillit till sitt högre vetande – och det har berikat hennes liv någon enormt! Nu är hon övertygad om att den är en viktig ingrediens i ett framgångsrikt liv.

– Många av världens största tänkare, uppfinnare, konstnärer, artister och vetenskapsmän har betonat hur viktig intuitionen är och hur den har format deras liv och besjälat deras arbete. De beskriver ofta intuitionen som sin inre röst, ett slags medvetenhet som alltid funnits, en framtida kunskap eller ett kreativt självuttryck som finns inom oss alla men som har förträngts. ”Jag visste det bara” eller ”jag litade på min magkänsla” är svävande fraser de ofta använder tillsammans med vaga fraser och ord som ”sjätte sinnet”, ”föraning” och så vidare, säger hon.

Vore det inte fantastiskt om du kunde sälla dig till den skaran? Och om du redan känner igen dig så vet du också att intuitionen kräver ständig näring och underhållning.

Praktisk guide med tydliga resultat

Boken speglar Theresas personlighet på så sätt att den är en härlig mix av andlighet och praktisk vetenskap. Kapitel för kapitel – klart och tydligt med ett återkommande upplägg – beskrivs de 21 ritualerna en i sänder. Bland annat får du lära dig:

  • hur du väcker din intuition
  • varför det kan gynna intuitionen att tänka baklänges
  • hur du följer magkänslan
  • hur du fattar beslut baserat på din intuitiva reaktion
  • duschens stora betydelse för intuition och insikt
  • vikten av kreativitet och dagdrömmeri
  • hur du tyder dina drömmar och vilken betydelse de har för att lära känna dig själv

… och mycket, mycket mer! Boken är en resa in i dig själv, där du lär dig lyssna, känna in och lita på det som kommer till dig. Just ”tillit” är någonting som Theresa betonar starkt boken igenom.

– Ju mer du litar på din inre guide genom att handla utifrån de budskap du får, desto starkare kommer din intuition att bli.

Text av Sofia Ekholm