Klicka på boken för läsprov

Attraktionskraften

av Gabrielle Bernstein

Är du redo att göra dina önskningar till verklighet? Attraktionskraften ger dig verktygen för att styra ditt liv i en riktning bortom din vildaste fantasi. Med universums hjälp kan du lära dig att skapa det liv du vill ha. Framförallt kommer du att få lära dig att fokusera på att må bra. När du mår bra kommer du att utstråla en närvaro av glädje som lyfter andra i din omgivning. Att lära sig vara i kontakt med sin sanna attraktionskraft förändrar allt. Först när du är det kan du fullt ut fokusera på vad som är viktigt i livet. Att lita på din attraktionskraft ger dig tillgång till en oändlig källa av energi, glädje och välbefinnande.

 

Klubbpris: 239 kr
Ord. ca pris: 330 kr
Du spar: 91 kr
Bestnr: 123390

Avbeställ senast: 8 mars, 2020

 

Medietyp Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Releasedatum
2020-02-19
Originaltitel Super Attractor
Författare Gabrielle Bernstein
Antal sidor 245
ISBN
9789188633484

Om Gabrielle Bernstein

Gabrielle Bernstein

"Ibland behöver jag en andlig spark i baken"

Läs mer om författaren HÄR.

 

 

SLÄPP TAGET OCH BLI EN SUPERMAGNET


Är du trött på att hela tiden kämpa, ha kontroll och grubbla över alla praktiska frågor som hur, när och varför? Skulle du hellre vilja leva ett liv genomsyrat av frihet, glädje och inre lugn, istället för att styras av olika rädslor och yttre föreställningar? Skulle du vilja släppa taget, men vet inte hur du ska gå tillväga? Har du drömmar och önskningar som du inte vet hur du ska uppfylla? Då är den här boken för dig.

Du har förmodligen hört talas om ”lagen om attraktion” tidigare, kanske har du till och med testat att manifestera dina drömmar. Tycker du att det är svårt så är du inte ensam. Med Attraktionskraften vill Gabrielle Bernstein hjälpa dig, för hon vet att det verkligen fungerar om man bara kan knäcka koden hur. I boken bjuder Gabby med sig av sina egna erfarenheter, vilket gör den personlig, gripande och lätt att ta till sig. Har du läst någonting av Gabby innan vet du att hon har levt ett långt ifrån perfekt liv. Svårigheter och sorger har kantat hennes livsväg, precis som hos oss alla, men genom att hämta kraft i sin andliga övertygelse har hon övervunnit alla hinder och fått se sina högsta drömmar gå i uppfyllelse. Hemligheten? Att våga släppa taget och lita på att universum vill vårt högsta bästa. Och när vi vacklar – för det kommer vi att göra – så är det enda vi kan göra att ta ett steg tillbaka och ännu en gång välja den väg vi vill vandra.

VEM KAN VI LITA PÅ?
I boken uppmanar Gabrielle oss att sluta förlita oss på vår egen styrka. Håller du med om att det låter lite konstigt? Kanske till och med lite dumdristigt. Naivt. Farligt, skulle en del kanske säga. För vem kan vi egentligen lita på för att få saker gjorda om inte oss själva? Jo, vår andliga kraft, enligt Gabby. Och för att hitta och stärka vår kontakt med den andliga världen behöver vi ta ett steg åt sidan. Det som hämmade hennes egen attraktionskraft i många år var föreställningen om att ”om jag inte gör det, så kommer ingen annan att göra det”. Känns tankegångarna igen? Iså fall är Gabbys råd till dig att våga ta emot universums överflöd av kärlek.

– Tillåt dig att må bra och drömma stort. Undergräv inte dina önskningar och visioner med begränsande ord och föreställningar. Gör anspråk på att kunna vara och ha det du önskar. Kärleken finns tillgänglig för dig nu. Du kan antingen göra motstånd mot den eller ta emot den, men nu är det dags att ta emot.

 

 

ATT DRA TILL SIG SINA ÖNSKNINGAR
Allt det här känns ju väldigt inspirerande, men det vi vill veta är hur man går till väga för att manifestera och se sina drömmar gå i uppfyllelse. Och det är precis dessa verktyg som boken förser oss med. I varje kapitel får vi ta del av nya metoder som hjälper oss att få en närmare kontakt med universum, sätta fokus på våra önskningar och stärka vår attraktionskraft. Vi får också lära oss:

  • Formulera våra önskningar med hjälp av intentionens kraft.
  • Hitta en positiv känsla i en situation där det är svårt att må bra.
  • Hur man skyddar sin egen energi från andras ord.
  • Hur man öppnar upp sig för att kunna ta emot budskap från våra andliga vägledare, och hur det kan hjälpa oss vara i kontakt med vår attraktionskraft.
  • Hur man känner igen tecken från universum.
  • Hur man ska agera om man har en förmåga att falla tillbaka i gamla mönster.
  • Kraftfulla redskap för att bryta negativa energi- och tankemönster, så att man kan skapa en ny inriktning i livet och dra till sig det man önskar.

Och så får vi veta vad det största hindret för att vi ska få tillgång till vår oemotståndliga attraktionskraft är, samt vad Gabby menar när hon säger: ”Att manifestera handlar inte om vad vi får, det handlar om vad vi blir”.

– När du använder metoderna i den här boken blir du påmind om att du är en klok, kraftfull, frisk, helig och andlig varelse, och när du har läst klart är jag säker på att du kommer att kunna göra anspråk på den här kraften med fullkomlig lätthet och säkerhet. Du kommer att veta bortom alla tvivel att du har tillgång till en oemotståndlig attraktionskraft, säger Gabby.

 

Text: Sofia Ekholm