Feminin kraft

Släpp fram den kloka, vilda kvinnan i dig och hitta ditt kall

Kritikerrosade Feminin kraft – Släpp fram den kloka, vilda kvinna i dig och hitta ditt kall av Rebecca Campbell är skriven till de kvinnor som har valt att vara här under det paradigmskifte som äger rum just nu, då den feminina kraften stiger igen. Och om du upplever en dragning till den här boken, är du med största sannolikhet en av dessa kvinnor.

Det är inte en bok som handlar om att kvinnor ska ta plats på männens bekostnad, utan en bok om att minnas en tid då kvinnan sågs med respekt och om att lyfta den feminina energin som nu är på väg tillbaka.

– Vi är kallade att skapa balans mellan de feminina och de maskulina energierna, både inom oss själva och i världen. För att detta ska kunna ske måste det heliga feminina, som varit passivt och ibland kuvat och tyst, fortsätta växa, resa sig och ta plats, säger Rebecca Campbell.

Klubbpris: 239 kr
Ord. ca pris: 330 kr
Du spar: 91 kr
Bestnr: 123817
Avbeställ senast: 14 februari, 2021

330 krKlubbpris: 169 krLäs mer

beställ direkt

När du klickar på Beställ direkt läggs Periodens bok i varukorgen och skickas hem till dig i ett samlat paket med de andra varorna du kanske vill handla. Beställ direkt för att:
  • få rabatter på pluserbjudandena
  • få hem boken snabbare (annars skickas den när perioden är slut)
Glöm inte att du får fri frakt på order över 500 kr.
rebecca campbell

Rebecca Campbell

"Det är dags att klippa alla band som håller oss instängda och att buga oss för Modern och låta hennes rytm visa vägen hem. Vi måste läka osäkerheten som vi har ärvt från patriarkatet och som håller oss inlåsta."
Läs mer om författaren här.

Släpp fram din kloka, feminina kraft

Kritikerrosade Feminin kraft – Släpp fram den kloka, vilda kvinna i dig och hitta ditt kall av Rebecca Campbell är skriven till de kvinnor som har valt att vara här under det paradigmskifte som äger rum just nu, då den feminina kraften stiger igen. Och om du upplever en dragning till den här boken, är du med största sannolikhet en av dessa kvinnor.

Det är inte en bok som handlar om att kvinnor ska ta plats på männens bekostnad, utan en bok om att minnas en tid då kvinnan sågs med respekt och om att lyfta den feminina energin som nu är på väg tillbaka. Det är också en uppmaning till den intuitiva, medkännande, visa, kraftfulla, beskyddande, vilda feminina kraft som finns inom oss alla att resa sig och bli än starkare.

– Vi är kallade att skapa balans mellan de feminina och de maskulina energierna, både inom oss själva och i världen. För att detta ska kunna ske måste det heliga feminina, som varit passivt och ibland kuvat och tyst, fortsätta växa, resa sig och ta plats, säger Rebecca Campbell.

Förutom att det är en vacker, stärkande bok som får en att känna sig stolt över att vara kvinna, med allt vad det innebär, väcker den nyfikenhet. För vad är egentligen möjligt om vi tillåter oss att omfamna våra feminina inre krafter och istället för att trycka bort dem låta dem leda oss – både ut i världen och in i oss själva?

Systerskap och starka kvinnor - nyckeln till paradigmskiftet

”Det är dags för en ny tidsålder av systerskap på vår jord” skriver Rebecca Campbell i Feminin kraft - en bok som inte handlar om att fördöma män eller det maskulina utan om hur vi tillsammans ska kunna befria oss från det flera tusen år gamla patriarkatet som har format det samhälle vi nu lever i.

Vi har alla en urgammal visdom inom oss som bara väntar på att vi ska minnas, höra och bry oss om den, som en gammal egenskap som i århundraden legat i dvala och nu börjar röra sig. Har du känt hur de pockar på, viskningarna om att en ny jord är på väg att formas? Svarar du ja på den frågan, är det dags att ge den här inre rösten den uppmärksamhet den förtjänar. Genom att frigöra din visdom och din sanna natur kan du vara en del av den här omvälvande förändringen – som det alltid varit menat att du skulle vara.

En ny tidsålder

I bokens första del delar Rebecca Campbell med sig av den fascinerande berättelsen om hur hon redan som tonåring kom i kontakt med den feminina kraften och hur hon har vägletts genom livet i riktning mot sitt högsta syfte. Detta syfte – som med stor sannolikhet är detsamma för dig – är att vara en del av återupprättelsen av balansen mellan det heligt feminina och det heligt maskulina så att vi kan återfå kontakten med Moder Jord, Jordens rytm och vår egen naturliga rytm. Rebecca beskriver denna nya tidsålder som en tid då vi låter vårt sanna inre jag bestämma vårt värde i stället för att låta andra bestämma det åt oss, där vi styrs av det intelligenta och intuitiva hjärtat, där vi vet vilka vi är och där vi lever våra liv i fullständig balans och gör det vi är ämnade att göra.

– I denna nya tidsålder förstår vi att det enda sättet att läka vår värld och andra människor är att först läka oss själva. Vi läker de sår vi har orsakat oss själva och våra medsystrar. Vi läker patriarkatet omkring oss och även det patriarkat som finns inom oss. Vi stöttar och lyfter varandra i stället för att slå ner varandra, säger Rebecca.

Rita din egen karta

Varje kapitel är ämnat att återuppväcka minnet av hur heligt det är att vara kvinna, och avslutas med en eller ett par frågor. Svaren på dessa frågor bildar den karta du behöver för att släppa själen fri och kliva fram i din fulla kraft.

­– Omställningen är svår, men genom att använda vår intuition som kompass kommer vi att hitta vägen, berättar Rebecca.

Några av de frågor som sätter igång den här svåra men nödvändiga processen är:

  • Om du inte var rädd för vad andra människor skulle tycka, säga eller göra, vad skulle du göra?
  • Vem ser folk dig som eller säger att du är som inte är sant?
  • Vilken del av ditt liv behöver krossas för att du ska kunna bli fri?
  • Vad skiljer dig från andra? Vilka delar av dig själv har du försökt ändra för att passa i en för trång kostym?
  • Finns det någon del av dig som dämpar ditt ljus?
  • Vad skulle hända om du i stället för att gömma dig lät alla se hela dig?
  • Vad håller på att väckas upp inom dig? Vad är det som bubblar under ytan? Vad håller på att svämma över?
  • Hur kan du hämta ditt självförtroende och egenvärde inifrån dig själv?

Boken lär oss även hur vi ska gå tillväga för att säga adjö till den duktiga flickan och sluta vara andra till lags, hur man gör anspråk på sig själv i all sin kraft, hur vi kan återta våra så kallade svagheter och se de som en styrka, så istället för att hålla oss tillbaka kan de bli vår medicin och gåva till världen.

Träd in i förändringen

Rebecca menar att många av oss, i ett försök att passa in i en linjär modell och för att lyckas i den mansdominerade världen, har tappat kontakten med de mystiska krafter det innebär att vara kvinna.

– Det är dags att klippa alla band som håller oss instängda och att buga oss för Modern och låta hennes rytm visa vägen hem. Vi måste läka osäkerheten som vi har ärvt från patriarkatet och som håller oss inlåsta.

När du är redo att återta kontakten med din inre styrka, din medfödda visdom och din vildsinta, villkorslösa kärlek finns det ingenting som kan stoppa dig från att kliva fram i din fulla kraft. Hur du går tillväga för att göra detta - omkalibrera dina energier och träda in i förändringen - lär du dig i denna bok.

Originalets titel Rise Sister Rise har tagit den engelskspråkiga världen med storm och lovprisats av bland annat den bästsäljande författaren Gabrielle Bernstein. Fylld av verktyg, uppmaningar till handling, frågor att reflektera över, ritualer och övningar lär författaren Rebecca Campbell kvinnor att det är säkert att låta kraften spira, det är säkert att lita till sin intuition och det är säkert att samla mod och göra sig hörd. Förstå ditt värde och läk världen omkring dig genom att först läka dig själv.

 

Text: Sofia Ekholm