Kristallmagi

Den moderna guiden till kristallhealing

Låt oss presentera den ultimata, handväskvänliga kristallboken fullspäckad med ett brett spektrum av kristallkunskap: Kristallmagi – Den moderna guiden till kristallhealing av Yulia Van Doren. Här finns all information du behöver för att sätta kristallkant på din vardag, allt från det grundläggande i hur man väljer kristaller, hur man använder, programmerar laddar och renar dem till konkreta tips på olika användningsområden i livet.

Till exempel får du:  

  • stifta bekantskap med runt 50 olika kristaller med starkt helande och balanserande energier 
  • insikt i unika egenskaper hos våra älskade ädelmetaller  
  • lära dig om regnbågsmagi kopplat till kristallernas färg 
  • tips på hur du kan använda kristallerna för olika ändamål i vardagen

Klubbpris: 199 kr
Ord. ca pris: 299 kr
Du spar: 100 kr
Bestnr: 124189
Avbeställ senast: 28 november 2021

Namnlös design

Yulia Van Doren

"Kristaller kan fylla varje ögonblick av ditt liv med magi, oavsett om det handlar om helande inredning, hjälp i vardagen eller läkande stenar för välbefinnande som du kan bära med dig." Läs mer om författaren här.

Fyll livet med kristallmagi!

Tycker du om att arbeta med kristaller? Eller känner du dig dragen till kristaller, dess utseende och magiska egenskaper och är nyfiken på vad de kan göra för dig? Då är periodens bok Kristallmagi – Den moderna guiden till kristallhealing den perfekta boken. En vacker och inspirationsrik rosa portal till denna förtrollande, upplyftande och läkande värld. Välkommen!

Kristaller betraktas ofta som kärl för visdom och magi i och med deras miljontals år gamla historia här på jorden – eoner av tid då de samlat på sig visdom och kraft. Genom sina vibrationer anses de kunna läka och förstärka, hjälpa oss bli mer centrerade och balanserade och skapa ett harmoniskt utrymme såväl inom oss som i vårt hem och vår omgivning.

Men utan hjälp utifrån är de inte speciellt kraftfulla – för de kan, som det står i boken ”varken gå, tala, skriva en dikt, torka dina tårar, odla en trädgård eller hålla din hand”. För att fungera och sprida sin magi behöver kristallerna nämligen dig, och därför är detta en bok om aktiv, kristalliserad magi, om hur du som människa ska göra för att ta fram kraften som vibrerar inom dem.

– Kristaller är beroende av att du gör om deras flerfärgade, skimrande vibrationer till konkret och aktiv magi, säger författaren och kristallspecialisten Yulia Van Doren, a.k.a. Goldirocks.

Allt och lite till

Om du känner dig dragen till att läsa den här boken är det meningen att du personligen ska upptäcka och uppleva kristallernas magi, menar Yulia. Boken är till brädden fylld med härliga värt-att-veta-saker om sådant som kan sätta kristallkant på vår vardag. Invävt bland alla rena kristaller, stenar och mineraler finner vi även spännande material som pärla, guld och silver.  Hur de passar in i en kristallbok …? Ja, det är det värt att ta reda på.

Förutom en beskrivning av ungefär 50 kristaller och deras individuella egenskaper får du tips på tekniker för ritualer för att skapa specifika stämningar och önskningar i livet. Du får också veta vad kristaller egentligen är och skillnaden mellan kristaller, mineraler, stenar och ädelstenar. Hur vi sköter om dem, renar, laddar och programmerar kristallerna är självklara delar i boken.

 

Ett avsnitt i boken är vigt åt kroppens chakran och hur man kan kombinera chakrahealing med kristallernas helande kraft. Och så har vi det här med formen. Spelar det någon roll om en kristall är spetsig, rund, trumlad, sitter i kluster, är rå och opolerad eller är formad som en pyramid? Det får du också veta i här, samt vilken form du bör välja beroende på vad du vill förstärka eller uppnå. Ett spännande avsnitt ägnas åt kristallnät – vad det är och hur man kan kombinera stenar och jobba med nät för olika ändamål. Yulia berättar också hur vi kan placera ut kristallerna i vår bostad för att de på bästa sätt ska hålla energin ren och skydda och stötta alla som bor där.

”Kosmiska livscoacher”

Dessa ”kosmiska små livscoacher”, som Yulia kallar kristallerna har även förmågan att muntra upp, inspirera dig att tänka större samt hålla kursen mot ditt mål i ditt arbete. Här får du veta vilka som passar bäst i detta syfte. Yulia har även gjort en smart hjälplista på vilken slags kristall man ska välja att ge bort som gåva beroende på mottagaren och om den ska gratuleras för något eller om de behöver tröst, energi osv.

Kärleksmagi är ett självskrivet ämne för kristallhealing, precis som vilka kristaller som är bäst att använda sig av när man behöver hjälp med att släppa taget om något som inte gagnar en.

– Kristaller kan fylla varje ögonblick av ditt liv med magi, oavsett om det handlar om helande inredning, hjälp i vardagen eller läkande stenar för välbefinnande som du kan bära med dig, säger Yulia.

Din roll och magins kraft

Den här boken är en nyckel, vägen in, till kristallernas magiska värld. Men det hänger på dig att göra jobbet, sätta intentioner och tro på dig själv. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till kristaller och hur man använder dem. Känner du för att lägga en ametist på ditt skrivbord? Vill du förankra yogamattan med en angelit? Vill du sova med en opal under kudden? Fantastiskt! Om du känner för att göra något med dina kristaller – gör det, uppmanar Yulia.

– Lita på din intuition, lita på magins kraft och öppna hjärtat och själen för de gåvor som kristallerna – på ett magiskt och mystiskt sätt – för in i ditt liv.

Text: Sofia Ekholm