Stjärnsjäl

Minns ditt ursprung och uppfyll ditt syfte på jorden

Rebecca Campbell, mystiker och andlig vägvisare, är tillbaka med ännu en viktig bok för alla som vill minnas sitt ursprung och använda alla sina erfarenheter här på jorden.

Stjärnsjäl är en djupt besjälad bok som hjälper dig att upptäcka dina kosmiska rötter och komma närmare din själ. Med insikt i vårt ursprung och allt som själen har upplevt kan vi bättre förstå och minnas varför vi valde att komma hit under denna så viktiga tidpunkt i den mänskliga historien. Rebecca lyfter fram områden som många mystiker och filosofer har funderat kring i alla tider, liksom: Vad är själen för något? Var kommer den ifrån? Varför finns den?…

Med våra egna svar på dessa stora frågor djupt inifrån fyller vi i det som saknas och som en hel varelse där alla bitar är på plats kan vi känna oss mer hemma här på jorden och leva vår roll till fullo.

Klubbpris: 239 kr
Ord. ca pris: 330 kr
Du spar: 91 kr
Bestnr: 124522
Avbeställ senast: 8 maj 2022

279 krKlubbpris: 239 krLäs mer

beställ direkt

När du klickar på Beställ direkt läggs Periodens bok i varukorgen och skickas hem till dig i ett samlat paket med de andra varorna du kanske vill handla. Beställ direkt för att:
  • få rabatter på pluserbjudandena
  • få hem boken snabbare (annars skickas den när perioden är slut)
Glöm inte att du får fri frakt på order över 500 kr.
rebecca campbell

Rebecca Campbell

”Att försöka minnas vilka vi är som själar har varit något av det viktigaste arbete jag har ägnat mig åt. Jag tror att när vi bekräftar själen släpper vi in mer livskraft.”
Läs mer om författaren här.

Lär dig minnas ditt ursprung och bli hel igen

Rebecca Campbell, mystiker och andlig vägvisare, är tillbaka med ännu en viktig bok för alla som vill minnas sitt ursprung och använda alla sina erfarenheter här på jorden.

Stjärnsjäl är en djupt besjälad bok som hjälper dig att upptäcka dina kosmiska rötter och komma närmare din själ. Med insikt i vårt ursprung och allt som själen har upplevt kan vi bättre förstå och minnas varför vi valde att komma hit under denna så viktiga tidpunkt i den mänskliga historien. Rebecca lyfter fram områden som många mystiker och filosofer har funderat kring i alla tider, liksom: Vad är själen för något? Var kommer den ifrån? Varför finns den? …

Med våra egna svar på dessa stora frågor djupt inifrån fyller vi i det som saknas, och som en hel varelse där alla bitar är på plats kan vi känna oss mer hemma här på jorden och leva vår roll till fullo.

Liksom Rebeccas tidigare böcker är även den här skriven i korta kapitel för att du lätt ska kunna läsa och smälta informationen i din egen takt. Du kan också använda boken som ett orakel för slumpmässiga budskap. Bokens kloka texter varvas med meditationer, visualiseringar och små övningar för att lyssna på själens viskningar och aktivera energierna inom dig.

Med visdom från stjärnorna, för uppdrag på jorden

Vi är många som har längtat efter Rebecca Campells tredje bok Stjärnsjälminns ditt ursprung och uppfyll ditt syfte på jorden, och nu är den äntligen här! En fullmatad guide i hur du, som med största sannolikhet är just en stjärnsjäl som valt att stiga ner här på jorden just nu, ska lära dig minnas och aktivera dina gåvor för att hjälpa mänskligheten genom det pågående skiftet som är början på en helt ny värld.

Har du läst någon av Rebeccas tidigare böcker Ge kraft åt ditt inre ljus och Feminin kraft kommer du att känna dig hemma med Stjärnsjäl. Det här är en bok om att vilja vara hel och våga vara sig själv fullt ut, om att följa sitt kall och plantera sina frön, inte bara för ens egen skull utan för hela jorden och mänskligheten. Jag skulle våga mig på att säga att det är en bok där Rebecca sätter ord på det man redan vet, men som man har glömt bort. En bok där man tyst för sig själv, under läsningen, hela tiden upprepar ”Ja, ja!” i igenkännande samförstånd.

Vad är då en stjärnsjäl? Rebecca förklarar det så här:

”För mig är begreppet stjärnsjäl dubbelt. Först och främst, att identifiera sig själv som stjärnsjäl är att erkänna att själen existerar bortom det här livet och att den har levt på platser utanför den här planeten. För det andra, att identifiera sig som stjärnsjäl är att erkänna att vi i grund och botten är förenade med allt i naturen och i universum, och med allt som finns bortom vårt universum.”

Stötta själar att engagera sig på jorden

Idén till boken kom till Rebecca för flera år sedan, med det var inte förrän pandemin slog till som hon började sätta pränt på budskapen. Rebecca dyker in i frågor om hur vi kan minnas vår själs uråldriga frön och dess mystiska resa, hur denna resa har påverkat oss och gjort oss till dem vi är i dag och hur vi kan kalla hem alla delar av oss själva så att vi verkligen kan rota oss och vara här just nu.

– Att försöka minnas vilka vi är som själar har varit något av det viktigaste arbete jag har ägnat mig åt. Jag tror att när vi bekräftar själen släpper vi in mer livskraft, för jag tror att själen är livskraft.

Rebecca vill med bokens hjälp uppmuntra läsaren att lyssna på sin själs röst, mer än något annat.

– Min förhoppning är att boken ska stötta och bekräfta dig, och inspirera dig att återupptäcka ditt ursprung. Jag hoppas att du verkligen ska vilja engagera dig i ditt liv på jorden här och nu, och sjunga den sång du kom hit för att sjunga utan att tveka.

Hemlängtan till stjärnorna

Som själar med en mänsklig upplevelse på jorden möter vi många utmaningar. En av de största är hur vi ska engagera oss i det här livet när vi samtidigt bär på en mystisk längtan till en plats vi inte känner till men som vi vet existerar. Hur man tar sig an den utmaningen – att leva här och nu som en människa och hjälpa jorden framåt – får du veta i boken. Du får också veta hur du:

  • får kontakt med den del av dig som existerade innan du föddes.
  • känner igen dina själsliga gåvor.
  • känner igen medlemmar i din stjärnfamilj.
  • ska hantera ditt uppvaknande för att ta hand om de frön du är här för att plantera och integrera det till gagn för jordens transformation.
  • kan välkomna dina skuggor och förvandlar dem till guld.
  • kan hantera din känslighet och känna dig mer hemma här på jorden.

Boken, som är uppdelad i korta kapitel, innehåller även meditationer och aktiveringar för att man ska kunna möta ljuset och utföra sin mission som stjärnsjäl på bästa sätt. Det är helt enkelt en fantastisk bok för dig som alltid känt att ”det måste finnas något mer”.

Text: Sofia Ekholm