Klicka på boken för läsprov

Tecken - Universums hemliga språk

av Laura Lynne Jackson

Tecken – universums hemliga språk är inte bara en samling otroliga berättelser om människor som mottagit tecken från sina andliga guider och bortgångna släktingar, det är också en guide i hur du kan lära dig ta emot och tolka de tecken som kommer till dig från andra sidan. För som författaren till boken, mediumet Laura Lynne Jackson säger, så krävs det inget medium för att få kontakt med världen bortom vår – det är möjligt för oss alla om vi bara vet hur vi ska göra och vad vi ska leta efter.

Laura beskriver boken som en resa mot ett nytt sätt att betrakta våra liv. Bara det faktum att du håller boken i din hand (eller funderar på att köpa den) är ett tecken.

– Jag vill att du ska förstå att den här boken har hittat fram till dig av en anledning. Att du läser dessa ord just nu är ingen tillfällighet. Det är en inbjudan från universum. Oavsett på vilket sätt den här boken och dessa ord har hittat fram till dig, var viss om att det inte var en slump. Det är meningen att du ska läsa dessa ord, säger hon.

Våga sätta din tillit till universum och låt mystiken bli en del av din vardag. Det kommer att förändra ditt liv – och synen på allas vår existens – för alltid.

Klubbpris: 239 kr
Ord. ca pris: 330 kr
Du spar: 91 kr
Bestnr:  123554

Avbeställ senast: 21 juni, 2020

 

330 krKlubbpris: 239 krLäs mer

beställ direkt

När du klickar på Beställ direkt läggs Periodens bok i varukorgen och skickas hem till dig i ett samlat paket med de andra varorna du kanske vill handla. Beställ direkt för att:
  • få rabatter på pluserbjudandena
  • få hem boken snabbare (annars skickas den när perioden är slut)
Glöm inte att du får fri frakt på order över 500 kr.

Laura Lynne Jackson

"Mina mediala gåvor använder jag som verktyg för att kommunicera med personer som har lämnat denna jord. "

Läs mer om författaren HÄR.

 

 

Förstå meningen med din existens med tecken från universum

Alla har vi råkat ut för dem – dessa ”tillfälligheter” som inom oss väckt tanken att det kanske inte är en tillfällighet, att det är ett tecken, från någon eller något vi inte kan se eller vidröra. Och det är just denna magkänsla, som är så svår att ignorera, som är beviset för att det vi upplevt inte är en slump. Men hur ska man veta vad det betyder, och kan man verkligen be om tecken från andra sidan? Detta, och mycket mer får du svar på i periodens bok Tecken – universums hemliga språk.

– När du väl lär dig se tecknen och budskapen kommer du aldrig att kunna låta bli att se dem. De kommer alltid att ha förmågan att genomsyra ditt förflutna, nuet och framtiden med ny och djup mening och på detta sätt förvandla ditt liv, säger Laura Lynne Jackson, som redan som barn såg och upplevde saker som de flesta av oss skulle kalla ”övernaturliga”.

Under sina många år som verksamt medium har hon fått ta del av flera hundra människors upplevelser om tecken från andra sidan genom mediala läsningar. Efter att på nära håll bevittnat hur dessa budskap har förändrat människors liv vill hon nu med hjälp av den här boken lära dig hur du kan bli lyhörd för vad hon kallar ”universums hemliga språk”.

– Den här bokens centrala princip är att universum för i vår väg de människor, den information och de händelser vi mest behöver, säger hon.

De vanligaste tecknen

Men kan man be om tecken, be om hjälp att bli mer mottaglig? Lauras svar är ”ja”, och i boken berättar hon hur man går tillväga för att skapa kontakt. Du får också veta om det går att få veta vilka som är dina andliga vägledare, hur man vet att en händelse eller en incident är ett tecken, vad upprepningar betyder och om avlidna husdjur kan skicka tecken från andra sidan. Laura beskriver även hur man förbereder sig för att ta ett första steg mot att öppna sitt sinne och hjärta för den andra sidan, samt listar en diger samling av de vanligaste tecknen den andra sidan skickar för att få kontakt med oss människor (tro mig, du kommer upptäcka att du fått en massa tecken genom livet).

Förutom allt detta får du veta hur tecken manifesterar sig, vad det är för motor som driver dessa tecken och möjliggör dem – vad går de på för batteri och vad har de för strömkälla? Och finns det flera olika energier som skickar oss tecken? Enligt Laura så är det tre distinkta krafter som skickar tecken till oss. Vilka de är och vilka olika metoder de använder sig av för att fånga vår uppmärksamhet? Och varför lägger sig den andra sidan i vårt liv här på jorden?

 

 

Koppla upp dig

När vi lär oss att känna igen och lita på de många sätt som universum använder för att kommunicera med oss så är vi med om vad Laura kallar en enorm förändring.

– Det förändrade perspektivet leder oss till en förhöjd förbindelse, en förhöjd sammankoppling, intensitet och passion. Det gör det lättare för oss att begripa den sanna meningen med vår existens. Och det gör att resan blir så mycket vackrare och mer meningsfull, säger Laura.

Hon kallar sig själv för budbärare, ett instrument och en väg där energi och information kan flöda från den ena sidan till den andra, men boken handlar inte om Laura och hennes gåvor.

– Den handlar om dig, om den väg som väntar dig. Den handlar om att koppla ihop dig med en mycket enkel men mäktig tanke – att universum alltid skickar tecken och budskap för att kommunicera med dig och leda dig mot en högre livsväg. Den handlar om hur många mirakulösa och vackra sanningar som passerar obemärkta i våra liv, och hur vi, med ett subtilt men meningsfullt perceptionsskifte, kan börja lägga märke till dem, säger hon.

Släpp tvivlet

I boken lägger Laura fram tanken att trots att vi tittar länge och med närvarande blick på allt som omger oss, så kanske vi faktiskt inte ser allting. Tänk om vi bara ser en bråkdel av det som faktiskt är där? Tänk om vi missar ett helt lager av verkligheten? Har du länge dragits med en känsla att det faktiskt är så, men att du inte vet hur du ska få tillgång till detta andra lager, så är Tecken boken för dig. Den hjälper dig släppa tvivlet, rädslan och oljudet som följer med vardagslivet och som fördunklar vår förmåga att uppfatta saker som inte är så uppenbara.

– Tecknen finns där. Bekräftelsen finns där. Kärleken finns där. Det enda vi behöver göra är att lära oss hur vi kan ta emot det.

 

Text: Sofia Ekholm