Kanaliseringar för 2022

2022 är laddat med förväntningar, önskningar och drömmar. Vi har samlat årskanaliseringar från några av våra kära författare för att göra det lättare – och roligare – för dig att sätta fart på 2022!

Rebecca Campbell: Channeled reflections for 2022

Först ut har vi en årskanalisering från Rebecca Campbell. Rebecca Campbell har bland annat skrivit böckerna Ge kraft år ditt inre ljus och Feminin kraft och gett ut ett antal orakelkortlekar.

Rebecca inleder sin kanalisering med teman för det nya året: Sakta ner till jordens tempo, avslut, inre vinter, hemkomst, att återvända till oss själva och moder jord, enkelhet, vänlighet och kreativitet. Hon berättar också att den tid som vi lever i just nu profeterades för tusentals år sedan. Vi har var och en av oss valt att vara här nu. Och vilken tid vi valde att komma…

Klicka på bilden för att komma till Rebeccas kanalisering:

Lee Harris: Impact the World – Vision: Entering 2022

Lee Harris är en omtyckt författare och har bland annat skrivit boken Den andliga kompassen. Inför hans årskanalisering kan det vara bra att ta med sig papper och penna! Lee bjuder på frågor och funderingar till dig som lyssnare.

Han uppmuntrar dig att ta den här tiden att blicka tillbaka på 2021 och blicka framåt 2022. Vad vill du skapa under åren som kommer?

Klicka på bilden för att komma till Lees kanalisering:

Diana Cooper: January 2022 Ascension Report

Diana är inte bara en bästsäljande författare utan också en världsuppskattad änglaexpert! Hon har bland annat skrivit boken Ärkeänglarnas guide till uppstigningen och gett ut orakelkortleken Archangel Oracle.

2022 är ett spännande år på många olika sätt. Enligt Diana kommer detta år föra fram dina omtänksamma, skyddande, medkännande energier och gör att du blir mer familje- och gemenskapsinriktad. Under årets gång uppmuntras också dina kreativa, konstnärliga och helande sidor och hon lägger till: ”Kom ihåg att du är viktig och håll ditt ljus starkt.”

Klicka på bilden för att komma till Dianas kanalisering:

Joe Dispenza: Embracing Continued Change in the Coming Year

Joe Dispenza är ett känt och älskat namn i vår andliga sfär. Han har bland annat skrivit böckerna Hitta din övernaturliga kraft och Bryt ovanan att vara dig själv.

Inför det nya året skriver Joe såhär: Nu när vi förbereder oss för att vända blad i kalendern så är det viktigt att reflektera över vad vi har uppnått det senaste året. Som individer måste vi tänka på vilka egenskaper och vanor vi vill bära med oss under det kommande året – och göra det avsiktligt. Fråga dig själv:

Vad lärde jag mig i år?
Vad kan jag fira att jag gjorde bra ifrån mig?
Vad släppte jag?
Vad skapade jag?
Vilka verktyg fungerade riktigt bra?
Vilka ändringar gjorde jag?
Och hur kan jag inte bara upprätthålla dem, utan bygga vidare på dem?
Vad behöver jag jobba med?
Vilka begränsade känslor driver fortfarande mina tankar och handlingar?
Hur pratar jag regelbundet?
Vilka omedvetna föreställningar begränsar mig från vad jag verkligen vill ha i livet?

Klicka på bilden för att läsa Joes nyårshälsning:

Heather Askinosie: The 2022 Energy Forecast

Heather Askinosie är författaren bakom den populära boken Kristaller för alla tillfällen och hon har även gett ut en orakelkortlek som ett perfekt komplement till boken, Daily crystal inspiration.

Hon skriver att det kommande året förväntas ge ökade aktivitetsnivåer, momentum och förändringar. Saker och ting kan tyckas röra sig otroligt snabbt och utveckling kan komma på oväntade sätt. Målet för det nya året är att dra nytta av energin kring möjligheter och framsteg, samtidigt som du lyssnar på dina instinkter och håller dig rotad i dina prioriteringar.

Klicka på bilden för att läsa Heathers energiprognos:

För dig som vill ha mer inspiration!

Visst är det spännande med så mycket inspiration och visdom! Det kanske känns överväldigande, men kom ihåg att det finns flera vägar framåt och ingen är mer rätt än den andra. Lyssna och läs kanaliseringarna och ta till dig de budskap som resonerar bäst med dig.

Känner du att du vill ha mer inspiration så kan du även ta en titt på hälsningarna nedan. Klicka på länken så kommer du direkt till inlägget.

Sandra Ingerman: Transmutation News – January 2022

Gabrielle Bernstein: Manifest Your Desires into Reality in 2022

Randy Taran: The Magic of New Beginnings

Anysia Marcell Kiel: Abundance for Humanity

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *