Det ligger i luften

Det är mycket i luften nu. Det påverkar hela omvärlden så det är inte konstigt om vi känner oss i tumult inombords också. Jag kan inte så mycket om detta med kosmiska rörelser och energier, men det är nog meningen att vi ska lansera Elizabeth Perus bok Du är en kosmisk budbärare just i denna tid av omställning. Universum har nämligen bokstavligt talat knuffat in mig i energiernas centrum på sistone och sett till att jag fick uppleva och förstå hur de kosmiska krafterna påverkar oss inför denna boklansering.

För ett par veckor sedan, den 19 februari ägde 2019 års största superfullmåne rum och det var den andra superfullmånen på knappt en månad. Dagarna omkring den var fulla av oroligheter, många människor kände sig väldigt annorlunda, jag var en av dem. Jag berättade för min man hur konstig jag kände mig; ena dagen arg som ett bi, andra dagen lurig, stressad och omedgörlig samtidigt som jag var väldigt uppåt och glad. Och alltigenom denna turbulens tyckte jag att ljudet omkring mig ofta var påtagligt starkt och högt. Ett par dagar senare läser jag ett brev från den kosmiska guiden Elizabeth Peru, och det var som att läsa en checklista skriven enbart för mig.

Elizabeth hälsade bland annat:

”Den aktuella förändringen sker i var och en av oss och förflyttar oss till en helt ny version av oss själva. Om du upplever att ljuden runt omkring dig har blivit tydligare och kommit närmare inpå dig den senaste veckan så är det fullt naturligt. Vi befinner oss just nu som i en stor kosmiskt ljudkammare där vi kan höra vår egen andning, våra hjärtslag, våra fotsteg …. och vårt medvetande. Kanske känner du igen dig i ett stort behov av egentid, eller en stark vilja att ta kontakt med andra samtidigt som du behöver ta hand om den här energin som strömmar genom dig just nu.”

Ännu en superfullmånge!

Snart, i mars kommer den tredje och sista superfullmånen för 2019. Men det är inte bara om månen Elizabeth skriver. Även stjärnorna och planeterna har enorma krafter, och när de rör sig påverkas vi – hela jorden och in på individnivå. Elizabeth känner av dessa krafter på ett unikt sätt och vet vad de gör med oss, hur vi påverkas. Vi kan till och med uppleva fysiska symtom av vissa kosmiska energier. Allt detta berättar Elizabeth om i periodens bok. Hon är inte astrolog, hon är en kosmisk medborgare precis som du och jag, med en speciell tillgång till den kosmiska energin. Genom att förstå vårt samspel med kosmos kan vi använda den energin till vår egen och allas fördel i livet. Elizabeth sätter oss i arbete både genom att inspirera med sin kunskap och med spännande övningar.

Vi har hittat några passande Pluserbjudanden till denna bok; ett vackert hänge till halsbandet i malakit som är en helande och balanserande mineral, och ett mysigt bokpaket om ”Resa i kärlek”. Vi erbjuder också ett nytt format av Månologi av Yasmin Boland som många av er redan känner till. Den har nyligen kommit med mjuka pärmar och lättare papper. Personligen tycker jag att den här varianten passar bra när jag vill ha boken med mig under de perioder jag arbetar lite mer med månens cykler.

Jag vill passa på att presentera vår nya bloggare. Följ Annika Panotzkis resa med Urban Shamanism varje vecka på www.livsenergi.se/blogg/!

Jag önskar er en härlig säsongsskiftning från vinter till vår =).

Varma hälsningar,
Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *