Joe Dispenza är tillbaka med ”The Formula”!

Dina tankar avgör din verklighet, så när du fortsätter att tänka samma tankar så fortsätter du att skapa samma verklighet om och om igen, dag ut och dag in.

Det betyder också att genom att förändra din inre värld förändrar du din yttre värld…

I Joe Dispenzas allra senaste kurs ”The Formula” får du lära dig hur du går tillväga för att transformera ditt liv inifrån och ut!

Klicka HÄR för att registrera dig.

Dr. Joe Dispenza har forskat på hjärnans, kroppens och genernas natur och hur de är sammankopplade med hur vi tänker, känner och agerar. Hans lärdomar och praktiska metoder har förändrat livet för tiotusentals människor. Med ”The Formula” vill han visa oss att vi kan förändra vår fysiska verklighet – och därmed våra liv – med hjälp av våra sinnen! Just nu kan du gå kursen gratis och ta del av:

  • Vad The Formula är och varför det är ett sådant effektivt verktyg för förändring
  • Grunden för transformation
  • Processen att kliva in i det okända
  • Hur du kan skapa den verklighet du vill ha med dina sinnen

BRA ATT VETA:
Kursen startar den 29 november. Du registrerar dig med ditt namn och din e-postadress på länken nedan. Under dagarna 29 november och 1 december 2021 skickas ett mejl till dig varje morgon med länkar till dagens videolektioner. Du kan sedan se videon i lugn och ro när du har tid under dagen. Videon är på engelska med svenska undertexter. 

Klicka HÄR för att registrera dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *